نه ببین یه اشتباهی کردی درنا...این شرط لازم ولی ناکافیه...یعنی یه طرفس...لازمه که نظم باشه تا عدل باشه...یعنی من میگم نظم لازمه ی عدالته...حال سوالت چیست؟به نقل از Dorna :پوریا درسته که نظم لازمه ی عدالته و تو جهان هم نظم وجود داره ولی آیا عدالت هم هست؟خب عدالت که لازمه ی نظم نیست...
من رسما به هیچ چیز معتقد نیستم!چون به قول شکسپیر وقتی از دنیا خدا را برداریم دیگر خوب و بد وجود ندارد...اینجا هم دقیقا همینه...اعتقاد به عدل نیاز به پشتوانه ی خیر و شر دارهبه نقل از Dorna :حرف منم همینه؛میگم عکسش که صادق نیست؛با این وجود به عدل معتقدی؟
نهیلیسم در یک جمله خلاصه میشه:جهان بدون دلیل است و دلیل ان همان استبه نقل از Dorna :با این وجود چه جوری میشه نهیلیسم رو رد کرد؟
میشه یه ذره واضح تر و ساده تر بگی ؟به نقل از انسان صدایم کنید نه مرد :نهیلیسم در یک جمله خلاصه میشه:جهان بدون دلیل است و دلیل ان همان است
یعنی چی؟یعنی اول یه گزاره میده...بعد تو میپرسی دلیل این گذارت چیه؟اون میگه دلیل این گزاره دلیل نداشتن است...یا به عبارتی دلیل حکم حکم است...استدلال جالبیه...به این سادگی نمیشه ردش کرد...فقط یه چیز میشه گفت...چون هیچ دلیلی وجود نداره پس دلیلی هم وجود نداره من این جمله رو قبول کنم...پس میتونم قبولش بکنم یا قبولش نکنم...بدین ترتیب ما از زنجیر حقیقت وار نهیلیسم ازاد میشیم
فهمیدی؟اگه یه ذره ثقیل گفتم ببخش
میشه ولی تو رو قرآن دیگه تو فلسفه و منطق سوت نزنین :)...بابا خب من وقتی سوت میزنین بهم عذاب وجدان دست میده :-[به نقل از ریــحــانــه :میشه یه ذره واضح تر و ساده تر بگی ؟
در اون صورت من میگم آیا دلیلی هست که از میان این همه فلسفه این یکی انتخاب شود؟...به نقل از Shek8fe :اگر بگیم : آیا دلیلی هست که این فلسفه رو نپذیرم ، چی ؟
میدونی برای چی این حرف رو میزنی درنا؟...به نقل از Dorna :اینجور که نمیشه
خیلی چیز ها هست که اثبات نداره نقض هم نشده.کلن سه حالت وجود داره! پذیرفتن نپذیرفتن رد کردن.
اگه یه چیزی رد نشه نمیشه چون رد نشده پذیرفتش و بلعکس اگه یه چیزی اثبات نشه نمیشه چون اثبات نشده بگی رد شده!
دلیل اینکه نپذیری اینه که دلیلی نداری که بپذیریش
چرا برای دومی دلیلی نیست براشون ؟به نقل از گم میشی؟!:(( :اولا که به نظرم تاپیک خوبیه...پس آپ
بعدم اینو یادآور میشم که نهیلیست واقعی از گشنگی میمیره نه با خودکشی...چون برای دومی دلیلی نیست و اون انقدر هیچ کاری نمیکنه که از گشنگی بمیره...
خودت ميگي و خودتم ميدوزيا ريحانه X-(به نقل از ریــحــانــه :چرا برای دومی دلیلی نیست براشون ؟
ینی همه ی کسایی که به نهیلیسم اعتقاد دارن این کارو میکنن ؟
اتفاقا خیلی از نیهیلیستها معتقدن ازونجایی که جهان و هرچه در اون هست و دلیل آفربنششون پوچه و خوبی و بدی هیچ معنایی نداره پس باید تا جایی که میشه لذت برد به هر قیمتی .من جایی نخوندم و نشنیدم که یه نیهیلیست دست به خود کشی بزنهبه نقل از گاو عاشق :اولا که به نظرم تاپیک خوبیه...پس آپ
بعدم اینو یادآور میشم که نهیلیست واقعی از گشنگی میمیره نه با خودکشی...چون برای دومی دلیلی نیست و اون انقدر هیچ کاری نمیکنه که از گشنگی بمیره...