- شروع کننده موضوع
!!...me
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان ۲ تهران
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر-نرم افزار
سلام ! فک کنم هممون تا حالا معماهای ِ زیادی در این تیپ دیده باشیم ...
من دو تا معما ی ِ ساااده (!) در این موضوع میگم که برای جفتش 2 امتیاز میدم ...
چون آسونه پیشنهاد میکنم جفتشو با هم جواب بدید ُ 2 امتیاز ُ بگیرید ، در ضمن جواباتونم بدون توضیح نباشه !(اهمیت راه ِ حل تو این دو سوال کمتر از قبلیاست !)
خوب ...
معمای اول : از هر کودوم از هفت نفر ِ G,F,E,D,C,B,A سوال شد که چند نفر از بقیه رو از قبل میشناسن ؛ این افراد به ترتیب از A پاسخ دادند :1،2،2،3،4،5،6 (به عنوان مثال C ، 4 نفر ِ دیگر ُ میشناسه) میدانیم :
1. حداکثر یه نفر دروغ گفته
2.دروغ گو تعداد ِ افرادی که از قبل میشناسه رو کمتر از مقدار واقعی میگه
3.شناختن یک رابطه دو طرفست !!
4.F حتماً راست گفته
چه کسی حتماً دروغ گفته ؟
- D یا E
- E یا G
- C یا G
- E یا C
- D یا G
معمای دوم : یازده نفر به ترتیب ِ ساعتگرد دور ِ یک میز ِ گرد نشسته اند . به ترتیب از هر کودوم از این افراد مبپرسیم که آیا نفری که سمت چپت نشسته دروغ گو ِ یا راستگو ؟ به این ترتیب جوابا به دست اومد :
د،ر،د،د،د،د،د،ر،ر،ر،ر (د=دروغ گو ، ر=راستگو)
حداقل چند نفر دروغ گو در این جمع وجود دارد ؟
من دو تا معما ی ِ ساااده (!) در این موضوع میگم که برای جفتش 2 امتیاز میدم ...
چون آسونه پیشنهاد میکنم جفتشو با هم جواب بدید ُ 2 امتیاز ُ بگیرید ، در ضمن جواباتونم بدون توضیح نباشه !(اهمیت راه ِ حل تو این دو سوال کمتر از قبلیاست !)
خوب ...
معمای اول : از هر کودوم از هفت نفر ِ G,F,E,D,C,B,A سوال شد که چند نفر از بقیه رو از قبل میشناسن ؛ این افراد به ترتیب از A پاسخ دادند :1،2،2،3،4،5،6 (به عنوان مثال C ، 4 نفر ِ دیگر ُ میشناسه) میدانیم :
1. حداکثر یه نفر دروغ گفته
2.دروغ گو تعداد ِ افرادی که از قبل میشناسه رو کمتر از مقدار واقعی میگه
3.شناختن یک رابطه دو طرفست !!
4.F حتماً راست گفته
چه کسی حتماً دروغ گفته ؟
- D یا E
- E یا G
- C یا G
- E یا C
- D یا G
معمای دوم : یازده نفر به ترتیب ِ ساعتگرد دور ِ یک میز ِ گرد نشسته اند . به ترتیب از هر کودوم از این افراد مبپرسیم که آیا نفری که سمت چپت نشسته دروغ گو ِ یا راستگو ؟ به این ترتیب جوابا به دست اومد :
د،ر،د،د،د،د،د،ر،ر،ر،ر (د=دروغ گو ، ر=راستگو)
حداقل چند نفر دروغ گو در این جمع وجود دارد ؟