سوالات کنکور 90

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
سوالات کنکور 90 رو ببینید تا یک ذهنیتی نسبت به کنکور داشته باشید و بدونید با چی طرف هستید !

مثلا سوالات حفظی ادبیات رو به سخت ترین حالت ممکن دادن و کوچک ترین اشتباه یعنی از دست دادن تست.

پاسخ : سوالات کنکور 90

چی شد؟ ترسیدین؟
البته قرار نیست کسی به این آسونی ها صد بزنه. کسی درصدهاش 50 باشه میتونه رتبه نسبتا خوبی بیاره.

من صب عربی رو دیدم، جز سه تو سوال مفهومی از متن :| که واقعا هدف طراح جز دعا جمع کردن برای پدر مادرش نبود، بقیش خوب بود. درصد خوبی هم میشد زد.....

زیستش خوب بود.
من سوالای پیش رو گذاشتم کنار توی دوم و سوم 80 زدم فکرمیکردم مشکلتر از اینا باشه ???
زبان هم بد نبود .
بقیه درس ها رو هنوز ندیدم

به نقل از محمّد :
معمولا نمره گرفتن از پایه راحت تره. سوالات پیش مخصوصا فیزیک سخت تره.
به شخصه کنکور سراسری 90 رو نگاه نمیکنم ! ;D
خرداد سال بعد واسه سنجش چون مال سال قبل بوده از هر چیز دیگه ای بیشتر به درد میخوره ...
به قول ملت ... میسوزه الان !! ;D
سبک سوالات کنکور رو هم یه جورایی آشناییم دیگه !! ;D

توی کنکور 2 سال اخیر ریاضی هندسه ی ریاضی مشکل تر از بقیه ی قسمت هاش بوده پیشنهادم اینه که برای اون یه سرمایه گذاری بکنید

به نقل از نــيما :
به شخصه کنکور سراسری 90 رو نگاه نمیکنم ! ;D
خرداد سال بعد واسه سنجش چون مال سال قبل بوده از هر چیز دیگه ای بیشتر به درد میخوره ...
به قول ملت ... میسوزه الان !! ;D
سبک سوالات کنکور رو هم یه جورایی آشناییم دیگه !! ;D
من پارسال تابستون سوالات 89 رو حل کردم و بعدا بسیار کمکم کرد در شیوه درس خوندن و اینها.
خرداد امسال هم هیچیش یادم نبود.واسه همین باز مفید بود.
منم پیشنهاد میکنم اگه 90 رو حل نمیکنید اقلا 89 رو ببینید و حل کنید.
چون تا سال 88 یه سبکو داره.بعد 89 و 90 سبک فرق کرده.واسه همین حل کردن 88 زیاد نمیتونه کمک کنه به عنوان راهنمای درس خوندن و آشنایی با سوالات کنکور.

اگه لینک آزاد رو هم بزاری خوبه بچه ها خیالشون راحت تر میشه

ادبیات رو تو زمان معین حل کردم ، 74 درصد

چیزی که میشه گفت اینه که سوالات شمارشی‌ه بیشتری از 89 داشت اما خب سطح سوال تقریبا با کنکور 89 برابر بود

به نقل از marlik :

چیزی که میشه گفت اینه که سوالات شمارشی‌ه بیشتری از 89 داشت اما خب سطح سوال تقریبا با کنکور 89 برابر بود
سوالات شمارشی زیادش واسه این بود که اکیپ طراح امسال با 89 فرق داشت،اکیپ 88 طرح کرده بود که اونا علاقه زیادی به شمردن تو زبان فارسی دارن.

به نقل از marlik :

سوالات دو درس عربی و ادبیات امسال خیلی سخت تر از سال قبل بود!
اینو سایت کانون که مقایسش خیلی چرته هم تأیید کرده!
به هرحال هیچی خود آزمون نمیشه!

Back
بالا