naseri کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 1,542 نام مرکز سمپاد فرزانـگان يك تهران شهر تهران 2011/7/2 #1 تكنولوژي و پيشرفت در سخت افزار رو چطور مي بينين؟؟؟!!!
shayan-emperor کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 818 امتیاز 509 نام مرکز سمپاد میرزاکوچک خان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد :-" 2011/7/2 #2 پاسخ : commodore 64 يا Ipad؟؟؟ عنوان تاپیک رو عوض می کنم !! این چه ربطی داره به موضوعی که شما مطرح کردین ؟ [-(
پاسخ : commodore 64 يا Ipad؟؟؟ عنوان تاپیک رو عوض می کنم !! این چه ربطی داره به موضوعی که شما مطرح کردین ؟ [-(
naseri کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 1,542 نام مرکز سمپاد فرزانـگان يك تهران شهر تهران 2011/7/8 #3 پاسخ : تكنولوژي و پيشرفت در سخت افزار به نقل از شـــایــان M پرور!!! : عنوان تاپیک رو عوض می کنم !! این چه ربطی داره به موضوعی که شما مطرح کردین ؟ [-( کلیک کنید تا باز شود... مرسي!! منظورم همون بود!!!
پاسخ : تكنولوژي و پيشرفت در سخت افزار به نقل از شـــایــان M پرور!!! : عنوان تاپیک رو عوض می کنم !! این چه ربطی داره به موضوعی که شما مطرح کردین ؟ [-( کلیک کنید تا باز شود... مرسي!! منظورم همون بود!!!