اعتراض به حذف تاپیک در بخش سینما و تلویزیون

• شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
سلام
قبل از نوشته شدن قوانین جدید تاپیکی به همین نام توسط آقای یــــاشــــار وجود داشت که گویا اون تاپیکم خلاف قوانین جدید بوده و پاک شده !
برای همین مجبور به ایجاد این تاپیک شدم
---------------------------------
حالا انتقاد و پیشنهاد من :
اول انتقاد
من یه تاپیک اینجا زده بودم به نام *زیباترین شخصیت مونث تاریخ انیمیشن* و توش درباره عنوان تاپیک داشتم اطلاعات میدادم که امروز وقتی خواستم مصاحبه ای از زبون سازنده ایرانی درباره نکات فنی انیمیشن و ملودی و موسیقی متن بزارم دیدم دیگه همچین تاپیکی وجود نداره !
حالا سوال اینه که به چه دلیل ؟
جناب GCD بنده بیکار نیستم که واسه پیدا کردن یه مصاحبه یا یه عکس به خصوص , توی اینترنت ساعت ها وقت و انرژی صرف کنم و شما با یه کلیک تاپیک رو پاک کنی !
الان من میتونم چندتا تاپیک خلاف همین قوانینی که نوشتی و حتی قوانین خود سایت مثال بزنم که حذف نشده
پس میتونید قبل از پاک کردن این قبیل تاپیک ها که قبل از نوشته شدن قوانین جدید ایجاد شده اول قفلش کنین یا حداقل پست های نا مربوط رو پاک کنین و اگر از توضیحات زننده تاپیک راضی نشدین بعد پاکش کنین !
نمیشه که هر وقت رییس جمهوری عوض شد قانون اساسی هم به دلخواهش عوض بشه . اینکه ف****رینگ رو بهانه پاک کردن بعضی تاپیک ها قرار بدید کار درستی نیست
و پیشنهاد
فقط سه کلمه : انتقاد پذیر باش :)

پ.ن 1 : با شناخت قبلی انتظار میره این تاپیک به محض ایجاد پاک بشه یا اگه نشد مدیر انجمن با لحنی کاملا مهربانانه برخورد بکنه
به امید دومی
پ.ن 2 : و یه درخواست از مابقی کاربرا : اجازه بدبد مخاطب بنده جواب من رو بده و از دادن پست های نامربوط خودداری کنید
با تشکر

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : اعتراض به حذف تاپیک در بخش سینما و تلویزیون

بنده مسئول حفظ نظم بخش تحت مدیریت، حفظ سلامت محتوای سایت و جلوگیری از ایجاد خطر ف****رینگ برای سایت هستم، نه این که بگم "آخـــــــی... طفلی چقدر زحمت کشیده 10 کلمه تو گوگل تایپ کرده و با ctrl + c & ctrl + v تاپیک زده، حیفه تاپیکش پاک شه >:D<"
تاپیک شما مغایر با خط مشی و سیاست های بخش بود، همونطور که خیلی تاپیک های دیگه این شرایط رو داشتن و دارن و درپاکسازی ها جهت حفظ کیفیت و امنیت سایت، ممکنه حذف بشن یا تغییر پیدا کنن

صحبت های من نه فقط با شما که با هر فردی بود که قصد داره در این بخش فعالیت کنه! همونطور که در قوانین هم نوشتم، بخش سینما و تلویزیون از حساس ترین انجمن های سایته و نمیشه در کنترلش نرمش به خرج داد متاسفانه. بله تاپیک های زیادی از قبل بودن که هنوز بررسی نشدن، اما مطمئن باشید طی چند روز آینده اونها هم بررشی میشن
و هرکسی اعتراض یا سوالی در مورد تاپیک یا پستش داشت میتونه با فرستادن پیغام خصوصی به GCD دقیقا از علت این کار آگاه بشه و اگه مشخص بشه که نباید کاری صورت میگرفته به راحتی قابل برگشته! میشه تاپیک های حذف شده رو هم برگردوند. صندوق من هم همیشه جا داره و در اولین فرصت به تمام پ.خ ها جواب میدم

شما هم اگه مشخص کنی تاپیک کپی پیست "زیباترین شخصیت مونث تاریخ انیمیشن" با نظرسنجی "آیا این شخصیت زیباترین شخصیت مونث تاریخ انیمیشن است؟ -بلی -خیر -نظری ندارم" و پست های "خوشگله - زشته - نه این نیست فلانی خوشگل تره" چه نقشی در ایجاد محتوای سازنده در سایت داره و چه بحث علمی و زیربنایی انجام میده، چشم! تاپیک برگردونده میشه
× و البته ممنون میشم جواب رو از طریق پیغام خصوصی بگی، ممکنه به دلیل تمرکز روی رسیدگی به انجمن هام، پاسخگویی در اینجا با تاخیر مواجه بشه

• شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

اگر دقت کرده باشین من هیچ چیز به جز اطلاعات فنی درباره موضوع مورد نظر نداده بودم و حتی نظر خودم رو هم درباره نظر سنجی نگفته بودم . هرچی گفته بودم درباره مسائل فنی بود
وقتی من یا هر کاربر دیگه ای میاد قوانین رو میخونه و بعد تاپیک میزنه معنیش اینه که داره به مدیر اون بخش یا انجمن احترام میزاره ولی احترام همیشه باید متقابل باشه
مثل این انجمن یا هر انجمن دیگه ای که تاپیک انتقاد پیشنهاد داره و مسائل مربوطه تو همون انجمن حل میشه دیگه نیازی به تغییر عنوان تاپیک و منتقل کردنش به اینجا نبود
همونطور که تو پست 1 گفتم من حتی محتوای پست بعدیم رو هم گفتم که قراره چی بزارم . در کل زود درباره هر موضوعی قضاوت نکنید .
اگر با سوال نظر سنجی مشکلی دارید باید بگم که سایت والت دیزنی هم نیمه دوم سال قبل همین سوال رو با دقیقا همین عنوان گذاشته بود روی سایت اختصاصی فیلم !
اگه موضوع ف****رینگه که دوبله همین کارتون الان ریخته تو مغازه ها و سایت های مطرح ایرانی هم (میتونم لینک هم بدم) دربارش کامنت گذاشتنو به اصطلاح نقدش کردن حالا مغایرت این تاپیک با خط مشی و سیاست های بخش چیزی که من سر در نمیارم و فک کنم تاپیک هایی از این قبیل بیشتر به امنیت سایت ضربه بزنه تا موضوعی که قبلا توی چندتا سایت معتبر ایرانی دربارش بحث شده !
همونطور که قبلا گفتم میشه با حذف کردنه پستای نامربوط بحثی رو اصلاح کرد نه اینکه صورت مسئله رو بل کل پاک کرد .
امیدوارم توضیحاتم قانعت کرده باشه
در کل بدون مبالغه از تلاشت واسه سر و سامون دادن به انمجن تشکر میکنم :)

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

هر بحثی درباره قیافه و ظاهر یک کاراکتر (چه بازیگر، چه شخصیت انیمیشن) ممنوعه، دلیلش هم نه مسائل فیلترینگ که تضعیف محتواست! اگه میخوای درباره انیمیشن سازی و تکنیک هاش بحث کنی (که عالیه و بشدت ممنون میشیم) میتونی یک تاپیک غیر کپی پیست با عنوان و محتوای مناسب بنویسی، خیلی هم خوبه! اما تاپیک و نظرسنجی و ارسالهای تاپیک جوری بود که محتوای خوبی نداشت (بحث درباره زیبایی یک شخصیت!)
الان مساله ای که ما باهاش مواجهیم فقط فیلترینگ نیست، محتوای انجمن خیلی مهم تره که توضیح داده شده خط مشی انجمن قراره چی باشه
البته دو موضوع اینجا هست که من بابتشون عذرخواهی می کنم، یکی قوانین که کمی دیر گذاشته شدن و دیگری تاخیر در پاکسازی انجمن، هر دوی این مشکلات به دلیل مسائل داخلی بودن و دیگه وجود ندارن (عدم حذف برخی تاپیک ها تا الان هم به همین دلیله)
یه موضوعی هم هست که دوستان میگن چرا انجمن تاپیکی برای انتقاد و پیشنهاد نداره؟ همونطور که قبلا گفتم، هرگونه انتقاد، پیشنهاد و درخواست از طریق ارتباط مستقیم به وسیله پ.خ خیلی سریع انجام میشه. بخش هایی مثل سینما و تلویزیون یک اداره یا مغازه نیست که صندوق انتقادات و پیشنهادات داشته باشه، بلکه وجود همچین تاپیکی موجب عدم تمرکز روی محتوای انجمن میشه و به نظر من بهتره روی موضوعات تمرکز بشه (حالا بعضی مدیران این نظر رو ندارن) اما عدم وجود این تاپیک به این معنی نیست که خدای نکرده انتقاد ممنوع

محمد جان شما همیشه کاربر مفیدی بودی و منم میدونم در فاصله ای که بین بازگشت بخش و شروع قانون ها افتاد مشکل از شما نبود اما اگه میخوای تاپیکی برای انیمیشن بزنی خیلی ممنون میشم طبق قوانین موجود و به صورت علمی مراحل طراحی یک کاراکتر رو توضیح بدی، نه با مطرح کردن موضوعات سلیقه ای

• شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

در رابطه با ظاهر شخصیت باید بگم که نه تنها من خیلی های دیگه هم در رابطه با ظاهر شخصیت انیمیشن هم داخل کشور و هم کشور سازنده بحث کردن و اصلا باعث تضعیف محتوا نمیشه . چون شخصیتی که داره دربارش بحث میشه مجازیه و اصلا وجود خارجی نداره . ما که اینجا درباره قیافه بازیگرای زن هالیوود بحث نمی کنیم . همین طراحی ظاهر شخصیت که شما باعث تضعیف محتوا میدونید یک تیم گرافیک و دو تیم برنامه نویسی دیزنی دو سال مشغول طراحیش بودن و چیزی نیست که بشه به همین راحتی ازش گذشت . طراحی قیافه توی انیمیشن سخترین کاره و یه علم محسوب میشه و اصلا ربطی به سلیقه نداره !!!
در رابطه با سوال نظرسنجی همونطور که قبلا گفتم سایت دیزنی همین عنوان سوال روی سایت اختصاصی فیلم گذاشته بود . حالا محتوای سایت دیزنی بالاتره یا انجمن سینما و تلوزیون سمپادیا ؟ قضاوت با عقل و منطق کاربرای سایت
مطمئن باش اگه فقط یه درصد بخوای درباره حرفت یعنی محتوای سایت عمل کنی مجبور میشی هرچی تاپیک تو انجمن هست رو پاک بکنی
حالا من هرچی دلیل بیارم بازم شما حرف خودت رو میزنی
ما فقط بلدیم یه دایره دور خودمون بکشیم و درباره مسائلی که قبلا بحث نشده حرفی نزنیم و با حرفایی از قبیل تضعیف محتوا خودمون رو محدود بکنیم. همین باعث عقب افتادگی ما از بقیه شده
یه دانشمند هیچوقت نمیاد بگه که چون یادگرفتن علوم قبل از من میشه کپی پیست باید بیخیالش شم و خودم دوباره از نو تمام این تحقیقات رو بکنم چون این کار نه تنها پیشرفتی نداره بلکه باعث پسرفت میشه . تحقیقات هر دوره ای همیشه مبنای تحقیقات جدید میشه
تا طرز تفکر جدید جایگزین تفکر سنتی نشه ما به هیچ جا نمیرسیم
من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون نمونه واقعی یه بحث فرسایشی همین تاپیکه و به عنوان شروع کننده این بحث همینجا تمومش میکنم

بالا