- شروع کننده موضوع
lof
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- پلى تكنيك تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسى معدن
استاد هدایتی به شاگردش خلیلی گفت: "در آپارتمان مجاور خانه ما چهار خانواده زندگی می کنند که همگی دارای فرزند می باشند: خانه ی "یاراحمدی" بیشترین تعداد فرزند را دارد. خانواده ی "صادق" تعداد فرزندانشان کمتر از خانواده ی "یاراحمدی" می باشد و خانواده ی "احمدی" از خانواده ی "صادق" هم فرزندان کمتری دارد. خانواده ی "یاری" فرزندانشان از همه کمتر است. کل تعداد فرزندان چهار خانواده از پانزده تا کمتر است و اگر تعداد فرزندان خانواده ها را در هم ضرب کنیم عدد حاصل برابر شماره پلاک منزل من میشود. به نظر تو تعداد فرزندان هر خانواده چقدر است؟"
خلیلی پاسخ داد: "من شماره پلاک منزل شما را فراموش کرده ام."
استاد هدایتی گفت: "حتی اگر هم آن را به خاطر داشتی باز هم اطلاعات کافی برای حل این معما را نداشتی. یک راهنمایی دیگر می کنم. تعداد فرزندان خانواده ی "احمدی" برابر است با تعداد دفعاتی که تو به خانه ما آمده ای".
خلیلی که میدانست چند بار به خانه استاد رفته است با این اطلاعات توانست معما را حل کند. آیا شما با این اطلاعات می توانید تعداد فرزندان هر خانواده را تعیین کنید؟
خلیلی پاسخ داد: "من شماره پلاک منزل شما را فراموش کرده ام."
استاد هدایتی گفت: "حتی اگر هم آن را به خاطر داشتی باز هم اطلاعات کافی برای حل این معما را نداشتی. یک راهنمایی دیگر می کنم. تعداد فرزندان خانواده ی "احمدی" برابر است با تعداد دفعاتی که تو به خانه ما آمده ای".
خلیلی که میدانست چند بار به خانه استاد رفته است با این اطلاعات توانست معما را حل کند. آیا شما با این اطلاعات می توانید تعداد فرزندان هر خانواده را تعیین کنید؟