- شروع کننده موضوع
alemzadeh
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد - تبریز
- دانشگاه
- دانشگاه هنر تبریز
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
یکی از مشکلات بیشتر کنکوریا اینه که وااای فلانی فلان کتاب رو گرفت منم برم بگیرم وای فلان......
اول از همه بهتون بگم اینو همیشه بدونید اون کتابی که شما دارید از همه بهتره
حالا من طبق تجربیات رتبه برتر های مدرسه مون (+خودم ) یه سری کتاب رو معرفی میکنم برای کسایی که هنوز کتاب نخریدن
1.دیفرانسیل و ریاضی پایه کنکور:اول میتونید از کتاب آبی کانون استفاده کنید (اگر فقط سوال کنکور میخواید) اگر مقادیری تالیفی هم در کنار سوالات کنکور میخواید اندیشه فائق و کسایی که سطحشون بالاتره 10 استاد
2.هندسه تحلیلی: گاج سفید خوبه واقعا برای آموزش هم میتونید از بخش پاسخنامه تشریحیش استفاده کنید که اونم عالیه
3.گسسته: برای گسسته هم گاج سفید توصیه میشه
4.هندسه پایه:عده ای میگن گاج سفید عده ای کانون آبی انتخاب با خودتونه
5.فیزیک پایه:بیشتر بچه های ما از گاج سفید استفاده می کنن ولی تعریف الگو رو هم از خیلی ها شنیدم(اینو میذارم به عهده کسایی که جفتشو استفاده کردن)
6.فیزیک پیش:کانون آبی واقعا خوبه و به نظر من کافی اگه تالیفی خواستین گاج سفید و الگو
7.شیمی پایه و پیش:اینجا یه دو دستگی پیش میاد عده ای میگن خیلی سبز عده ای میگن مبتکران به نظر من جفتش خوبه(مال پیشش جفتشو استفاده کردم) به نظر من انتخاب با خودتونه
8.زبان انگلیسی:کتاب انتشارات شبقره(کیاسالار) و به نظر من کسانی که واژگان رو مشکل دارن از تیک8 گاج استفاده کنن عالیه
9.دین و زندگی:بدون شک کتاب انتشارات همگامان(علیرضا دلشاد)
10.عربی:سوالات کنکورهای اخیر به صورت جامع و یا کتاب گاج سفید
11.ادبیات فارسی:برای واژگان و تاریخ ادبیات و اینا کتاب های نارنجی کلک برای قرابت کتاب نشر الگو برای زبان فارسی هم یا هامون سبطی یا همین الگو
دوستان اگه نظری مخالف من دارن بیان بگن خوشحال میشم
البته این رو هم بگم قبل همه ی این ها باید رو کتاب مسلط باشین
اول از همه بهتون بگم اینو همیشه بدونید اون کتابی که شما دارید از همه بهتره
حالا من طبق تجربیات رتبه برتر های مدرسه مون (+خودم ) یه سری کتاب رو معرفی میکنم برای کسایی که هنوز کتاب نخریدن
1.دیفرانسیل و ریاضی پایه کنکور:اول میتونید از کتاب آبی کانون استفاده کنید (اگر فقط سوال کنکور میخواید) اگر مقادیری تالیفی هم در کنار سوالات کنکور میخواید اندیشه فائق و کسایی که سطحشون بالاتره 10 استاد
2.هندسه تحلیلی: گاج سفید خوبه واقعا برای آموزش هم میتونید از بخش پاسخنامه تشریحیش استفاده کنید که اونم عالیه
3.گسسته: برای گسسته هم گاج سفید توصیه میشه
4.هندسه پایه:عده ای میگن گاج سفید عده ای کانون آبی انتخاب با خودتونه
5.فیزیک پایه:بیشتر بچه های ما از گاج سفید استفاده می کنن ولی تعریف الگو رو هم از خیلی ها شنیدم(اینو میذارم به عهده کسایی که جفتشو استفاده کردن)
6.فیزیک پیش:کانون آبی واقعا خوبه و به نظر من کافی اگه تالیفی خواستین گاج سفید و الگو
7.شیمی پایه و پیش:اینجا یه دو دستگی پیش میاد عده ای میگن خیلی سبز عده ای میگن مبتکران به نظر من جفتش خوبه(مال پیشش جفتشو استفاده کردم) به نظر من انتخاب با خودتونه
8.زبان انگلیسی:کتاب انتشارات شبقره(کیاسالار) و به نظر من کسانی که واژگان رو مشکل دارن از تیک8 گاج استفاده کنن عالیه
9.دین و زندگی:بدون شک کتاب انتشارات همگامان(علیرضا دلشاد)
10.عربی:سوالات کنکورهای اخیر به صورت جامع و یا کتاب گاج سفید
11.ادبیات فارسی:برای واژگان و تاریخ ادبیات و اینا کتاب های نارنجی کلک برای قرابت کتاب نشر الگو برای زبان فارسی هم یا هامون سبطی یا همین الگو
دوستان اگه نظری مخالف من دارن بیان بگن خوشحال میشم
البته این رو هم بگم قبل همه ی این ها باید رو کتاب مسلط باشین