- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
در این تاپیک در مورد تغییر سبک زندگی و بهتر درس خوندن حرف میزنیم. هرکس نظر و تجربه خودش رو بگه.
به نقل از پگاه :من تابستونا شب و روزم قاطی میشه! اردای هم نیست زیاد اصولا شب شب طرفا 5:30 میخوابم، صبح طرفا 11 پا میشم و در ضمن شب حتی اگه 11 هم بخوابم صبح زودتر 7:30 8 نمیتونم پاشم
سعی کنم درستش کنم یا خیلی فرقی نداره؟
این سبک خوندنت واسه رمضون خیلی جواب میده و راندمان دارهبه نقل از پگاه :من تابستونا شب و روزم قاطی میشه! اردای هم نیست زیاد اصولا شب شب طرفا 5:30 میخوابم، صبح طرفا 11 پا میشم و در ضمن شب حتی اگه 11 هم بخوابم صبح زودتر 7:30 8 نمیتونم پاشم
سعی کنم درستش کنم یا خیلی فرقی نداره؟
هر کسی برای خودش شیوه ی خاص درس خوندن داره و به نظرم نمیشه چیزی رو به کسی دیکته کرد اما در اکثر موارد این طریق درس خوندن مشکل ایجاد می کنه و به نظرم اگر بتونید کم کم این روش رو اصلاح کنید بهتر باشه.به نقل از پگاه :من وضعم از قبل هم بدتر شد دیشب طرفا 7:30 صبح خوابیدم تازه بازم اصلا خوابم نمیومد!
12 تا 6-7 ( بینش استراحت هست البته ) که بیدارم رو میخونم! و واسه ام از تو طول روز خوندن بهتره یه جورایی، همه جا ساکته، کامپوتر، تلویزیون، موبایل، ... رو نمیشه استفاده کرد ( روزا هم از 5 عصر تا شب هست دیگه )
من تا آخرای مرداد - اوایل شهریور رو همینطوری میخونم، بعد که نزدیکا مهر شد درستش میکنم
ببخشید ، چطوری به نت سر نزنیم؟؟ این همه کانون تبلیغ میکنه بریم تو سایتش و اینا..... ! یا اینکه یه سری ازمون های انلاین داره از هر مبحث میتونی بسازی و امکانات دیگه! اینا رو ول کنیم؟ ازمون غیر حضوریش هم پاسخ تشریحی نداره مجبورم از CD استفاده کنم!! من تا پارسال شدیدا معتاد کامپیوتر بودم حتی سایت داشتم و.... به حدی که درسم بد جوری افت کرد حالا یه مدته خدا رو شکر کنار گذاشتم اما هر وقت از چند متری لپتاپ یا کامپیوتر رد میشم حس می کنم کشش داره مثه اهنربا جذبم میکنه !! نمی دونم چیکار کنم اگه ازش دوری کنم بعد اون امکانات رو چجوری استفاده کنم؟به نقل از چوپان :من میخواستم یه پست جدید بزنم واسه تفریحات یا به قول دفتر برنامه ریزی کانون(فعالیت های فوق برنامه) ولی فعلن اینجارو پیدا کردم. نکات مهم رو همه گفتن منم چندتایی اضافه کنم
1- فعالیت های فوق برنامتون رو در حد امکان تعریف کنین. برای مثال من اینارو داشتم(تلویزیون . نت . بیرون(کل تفریحات عملی شامل گشت و گذار و کوه))
در مورد موبایل هم یه ماه مونده به کنکور بازیهاشو شروع کردم
راستش اهمیت کارهای فوق برنامه تو ایام نزدیک کنکور خیلی به چشم میاد(مثلن من خودم یه ماه مونده به کنکور دیدم تیرهای دارتم از جور افتادن رفتم یه سری جدید گرفتمو تا خود کنکور هر روز دارت بازی میکردم)
و حتمن ثبت کنین که هر هفته چقدر فعالیت فوق برنامه داشتین
مثلن من تابستون ساعت اینترنتم خییلی بالا بود خدا بگم چیکار کنه ایرانسلو با اون طرحای تابستونیش (یه سیم کارت ایرانسل گرفته بودم فقط واسه نت و چون شبا نامحدود بود شبا به جای خواب تو نت بودم) ولی فقط دوماه این کارو کردم
2- ورزش: خیلی خوبه که یه فعالیت ورزشی حتی در حد یه پیاده روی 20 دقیقه ای داشته باشین باعث میشه به خاطر اضافه وزن افسرده نشین(من وزنم زیاده ولی سال کنکور تقریبن وزنم ثابت موند چون تقریبن هر روز پیاده روی داشتم )از هر بهانه ای برای پیاده روی استفاده کنین!
فقط در مورد ورزش یه هشدار خواهشن این یه سال رو سراغ ورزشایی که میدونین ممکنه براتون خطر آفرین باشه نرین
یادمه بعد عید یکی از دوستامون موقع صخره نوردی تو سالن افتاده بود یه هفته ای کل بدنش کوفته شده بود
یا مثلن من خودم روز قبل کنکور داشتم با بابام والیبال بازی میکردم پای بابام پیچ خورد!!!
3- موبایل و اس ام اس: من خودم این مورد زیاد برام مشکلی نداشت ولی راه حل یکی از دوستام این بود که فقط شب گوشیشو باز میکرد و به هیچ کس هم جواب نمیداد
البته روزای جمعه جواب میداد!