ورود آقایان ممنوع

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
376.jpg

ورود آقایان ممنوع رو دیدید؟ چطور بود؟

یادم میاد قدیما که میرفتیم سینما ، مردم گاهی سوت میزدند تشویق میکردند و میخندیدند. با دیدن ورود آقایان ممنوع یاد اون زمان ها افتادم. فیلم قشنگی بود. هم کمدی بود و هم اشاره ای به برخی زن های خاص و وضعیت مدارس دخترونه و ...

ما وقتی رفتیم داخل سالن سیتما غافل گیر شدیم. اصلا اصلا انتظار نداشتیم چنان جمعیتی توی سالن باشند.

دخترهای فیلم هم خوب دخترونه بازی کردند. توی عالم دخترونه فیلم بازی کردند نه در محیط تعاملی با مردها و محدودیت های خاص.

پاسخ : ورود آقایان ممنوع

فيلم فوق العاده ايه!
رامبد جوان نشون داده که اگه فيلم نامه فيلمش خوب باشه، فيلم خوبي در مياره که اينم فيلم نامش مال پيمان قاسم خاني بود.فک کنم تا حالا تو تهران يک ميلياردي فروخته باشه که اگه همين جوري پيش بره دست کمي از جدايي نادر از سيمين يا اخراجي ها نداره. بازيگراشم خوب بودن و ويشکا آسايش سيمرغ بهترين بازيگر نقش اول زنو برد.

خوب بود ، فقط به خاطر رامبد جوان و پیمان قاسم خانی رفتم ، ولی بعد که فیلم و دیدم از بیشترشون راضی بودم ، بهاره رهنما به شدت رفتارش شبیه یکی از دبیرای دبیرستان ما بود ، بسی خندیدیم و شاد شدیم ، اونایی که ندیدن برن ببینن ( پیشنهاد سازنده )

به نظرم بد نبود می گم شعر آخرشو کی شنید؟ خدا بود!

فيلمش جالب بود
اصلا انتظار نداشتم ويشكا آسايش با اون آقاهه ازدواج كنه
شعر آخرش هم باحال بود!!!

فیلمش خیلی قشنگ بود!

یعنی واقعا بعد از مدت ها توی سینما قه قهه میزدن مردم

من تهران دیدمش پردیس پارک ملت

با این که ساعت 4اش رو رفتم بازم کل سالن پر شده بود

رضا عطاران واقعا خوب بازی میکرد

همین طور ویشکا آسایش

فیلم نامه ای هم که پیمان قاسم خانی نوشته باشه مطئنا عالی میشه

رامبد جوانم هر چند بلد نیست کار نوروزی بکنه ولی کارگردانی فیلم سینمایی خوب میکنه

اون شعر آخرشم کاملا بیتاش کپی اون آهنگی بود که تو شرک 1 خره با شرک رفتن جلو یه دستگاهی آخرش ازشون عکس گرفت
(فکر کنم ولی از رو یه اهنگ خارجی اسکی رفته بودن اگه این نباشه)

منم با 2تا از دوستام به عنوان رفع خستگی بعد از کنکور رفتیم اینو دیدیم!
خیلی خنده دار بود!
جدا بازیهاشون عالی بود.
بازی دخترها کاملا نمایانگر یه مدرسه دخترونه بود.نه تصور دیگران از مدرسه دخترونه!!
مدیرش هم کاملا کپی مدیر دبیرستان ما بود!!!البته مدیر ما کمی سنشون بالاست!تازه این خانومه انعطاف پذیریش خیلی بالاتر از مدیر ما بود!!!
کلا خنده دار بود و بعد از مدتها بدون خجالت خندیدیم!فیلم مبتذلی نبود و شوخیهای زشت نمی کردن واسه خندوندن ملت!مثل اخراجیها نبود دیگه خلاصه! :پی

منم دیدمش...
عالی بود!!!
اون 4 تا دختره شبیه بچه های ما بود کارا و اخلاقاشون... ;D
لذت بردم واقعا!!!

چرا ورود ممتوع زدید حالا؟

منم با بچه ها کلاس رفتیم دیدیمش.
فیلم طنز خوبی بود . از این چرت و پرتا نبود معنا و مفهوم داشت چیزی که بقیه فیلمای طنز قبلی زیاد نداشتن.
رضا عطاران با ویشکا آسایش خوب بازی میکنن طوری که آدم تو حس داستان میره.
همون طور که محمد گفت بقیه هم نقش دختر دبستانی را خوب بازی میکنن بجز بعضی سکانس ها !
تازه اونجا که مدیره میخواد با بابای یکی از بچه ها ازدواج کنه ! اون دختره خو نباید به سادگی قبول کنه !
مبحث المپیاد هم خیلی جالب بود :دی

خیلی باحال بود ما که 1.5 ساعت فقط خندیدیم =)) البته نا گفته نمونه که سال دیگه فرزانگان ها هم همین طور میشه X-(

در یک جمله می تونم بگم :
بعد ِ مدت ها طنز درست و حسابی تو سینما ی ایران !

ویرایش :
اون قسـمتی بود کـه رضا عطاران جوک تعریف کــرد ؟ =)) می تونـم به جرات بگــم سینما 5 دقیقـه رو هــوا بود سـر اون :)) کــلا سکانس تموم شـده بود هـنو داشـتن می خـندیدن :دی

عالي بود واقعا.
به خصوص اون قسمتي كه عطاران با ويشكا آسايش تو ماشين حرف ميزدن كه مرده بوديم از خنده :))

فیلمش واقعا عالی بود

بعد از مدت ها دیدیم ملت دارن درست و حسابی می خندن

رکورد فروش روزانه رو هم که شکونده اگه اشتباه نکرده باشم

همه چیزش با هم جور بود و هماهنگ، دست همشون درد نکنه....

• لایک
امتیازات: L.E

خیلی فیلم توپیه
باخال و مشتی
مخصوصا اونجای که دارن والیبال بازی می کنن

اول این که طنز خز و مسخره و کوچه بازاری ای نبود! (خیلیاتون احتمالا منظور منو بفهمن ;D )
بسیار قشنگ محیط مدرسه رو ساخته بود.دانش آموزا.گرچه یکم اغراق داشت ;D ولی خب طنزه دیگه!
فقط یه سوتی داشت که ما در کل طول فیلم درگیر بودیم باهاش.مگه بچه پیش دانشگاهی المپیاد میده؟!

به نقل از تـــــــــــــــارا :
فقط یه سوتی داشت که ما در کل طول فیلم درگیر بودیم باهاش.مگه بچه پیش دانشگاهی المپیاد میده؟!
دقیقا!

تازه اونا چرا انقد جوش میزدن که معلمه بمونه!!

اونا که ساله بعد میرفتن دانشگاه دیگه!

جوش باباشونو میزدن؟!

همین دیشب که دوباره با دوستان رفتیم به این پی بردیم ;D

ولی یه فرضیه اینجا میشه باشه

و اون این که بابائه اشتباهی گفته بود دخترش پیش دانشگاهیه

به نقل از lof :
دقیقا!

تازه اونا چرا انقد جوش میزدن که معلمه بمونه!!

اونا که ساله بعد میرفتن دانشگاه دیگه!

جوش باباشونو میزدن؟!

همین دیشب که دوباره با دوستان رفتیم به این پی بردیم ;D

ولی یه فرضیه اینجا میشه باشه

و اون این که بابائه اشتباهی گفته بود دخترش پیش دانشگاهیه
چند جا دیگه ام گفتن آخه!

• لایک
امتیازات: L.E

ندیدم! گفتم حتما از این کمدی مسخره هاس ;D

بار اوله میبینم یه فیلم کمدی ایرانی که تو سینما اکران شده رو اینقدر همه دارن میگن خوب بود :-?

اگه هنوز تو سینماها بود میریم میبینیم... ;D

خیلی خنده دار بود,ولی خنده دار تر وضعیت من بود,تازه جوابای مرحله2 المپیادا اومده بود و ما هم دقیقا 4نفر بودیم که برا المپیاد شیمی میخوندیم و من و یکی دیگه مون قبول نشده بودیم.
خلاصه برای اینکه هوای سرمون عوض شه گفتیم بریم یه فیلم کمدی ببینیم. که دقیقا موضوعش چیزی بود که میخواستم بهش فکر نکنم!!!!!!تو طول فیلم من این شکلی بودم: :-w ~X(
ولی اگه این موضوعش رو نادیده میگرفتیم خداییش خیلی خوب بود,ویشکا آسایش خیلی باحال بازی کرده بود ;D
به نقل از تـــــــــــــــارا :
فک کنم سوم بودنا...!

Back
بالا