بی انصافی فیلم های تلویزیونی وسینمایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کاربر حذف شده 8031
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کاربر حذف شده 8031

مهمان
اخ چرا همیشه باید در فیلم های ما ایرانی ها باید پایین شهری ها ادم هایی فقیر و بدبخت و دزد و قاچاقچی و... باشند والبته صفت های خوب هم نسبت داده میشود مثل مومن بودن انها.
و بالا شهری ها ادم هایی پولدارو خوشبخت و متدیّن و.... باشند

پاسخ : بی انصافی فیلم های تلویزیونی وسینمایی

به نظر من اصلاً اینطوری نیست.
حد اقلش اینه که بالاشهریا خوشبخت و متدین نیستن تو فیلما...

فیلم های ایرانی مخصوصا فیلم سینمایی هاش خیلی مزخرفا چون همش عشق و عاشقی توش

به نقل از <mir@li@> :
فیلم های ایرانی مخصوصا فیلم سینمایی هاش خیلی مزخرفا چون همش عشق و عاشقی توش

با این حرفت موافق نیستم اصلا!......خیلی از فیلم های ایرانی چرت نیستن!....
درمورد عشق و عاشقی هم باید بگم که فیلم های سینمایی و سریال های خارجی هم عشق و عاشقی دارن!.....و مسائل عشقولانه که دیگه وارد بحثش نمیشیم! ;D

به نقل از پروفسور :
اخ چرا همیشه باید در فیلم های ما ایرانی ها باید پایین شهری ها ادم هایی فقیر و بدبخت و دزد و قاچاقچی و... باشند والبته صفت های خوب هم نسبت داده میشود مثل مومن بودن انها.
و بالا شهری ها ادم هایی پولدارو خوشبخت و متدیّن و.... باشند
خب چون تو جامعمون این جا افتاده...

بعدم اینهمه شخصیت های پولدار تو فیلمامون معتاد بودن یا قاچاقچی بودن

اینهمه شخصیت فقیر بودن که از راه حلال پول در می اوردن!!!

شما فقط از یک طرف به فیلم نگاه میکنی!!!

به نقل از پسر خیابون پشتی :
با این حرفت موافق نیستم اصلا!......خیلی از فیلم های ایرانی چرت نیستن!....
درمورد عشق و عاشقی هم باید بگم که فیلم های سینمایی و سریال های خارجی هم عشق و عاشقی دارن!.....و مسائل عشقولانه که دیگه وارد بحثش نمیشیم! ;D

این حرفتو قبول دارم که شاید همشون چرت نباشن....

فیلم های خارجی هم دارن نه اینکه مثل فیلمای ما همش عشق و عاشقی باشه...

قبول کنید که خیلی مسخرس تو همه فیلم ها یکی از اون یکی خوشش میاد و خیال میکنه عاشقشه و هزار تا چرت و پرت دیگه....

:-& :-& :-& :-&

خـب کسانی که تو ایران انتخاب ِ بازیگر می کـنن به "تیپ" ِ کارکترا نگاه می کنن ... نه "شخصیت" ـشون ...

اتفاقـا به نظر من همیشه پایین شهری ـا خیلی مومن ـن و همیشه تو فیلما میخوان بگن پولدارا پولشون ُ از راه " غیر خدایی " به دست میارن !

به نظر من افتضاح ترین مشکل انتخاب شخصیت تو ایران اینه که همیشه چادری ـا آدم ـای خوبن و یا اینکه همیشه کسایی که اسم ـای عربی دارن - فاطمه ، زهرا ، ... - شخصیت ـای خوبن ! :|

به نقل از ' Shek8fe ' :
اتفاقـا به نظر من همیشه پایین شهری ـا خیلی مومن ـن و همیشه تو فیلما میخوان بگن پولدارا پولشون ُ از راه " غیر خدایی " به دست میارن !

به نظر من افتضاح ترین مشکل انتخاب شخصیت تو ایران اینه که همیشه چادری ـا آدم ـای خوبن و یا اینکه همیشه کسایی که اسم ـای عربی دارن - فاطمه ، زهرا ، ... - شخصیت ـای خوبن ! :|
و اسـم های اصیل و زیبای ایرانی برای مواد فروشا و مال مردم خورا و اینا ...

کاملا موافقم با این حرف که بالا شهریارو ادمای بد و مال مردم خور و پایین شهریارو آدمای خوب و متدین نشون میدن
تازه یه چیز دیگه هم هست،دقت کردید که شهرستانیا تو فیلم ها و سریال های ایرانی همیشه با وانت وارد میشنو گوسفند میارن تو آپارتمونو لباسای دموده تنشونه؟!

و همیشه شهرستانیا رُفتگرَن... :|

به نظرتون این از قصده؟ ینی هر کس این کارو میکنه قصد توهین داره؟
یا ناخودآگاه تو ذهن همه ملکه شده؟

به نقل از ریــحــانــه :
به نظرتون این از قصده؟ ینی هر کس این کارو میکنه قصد توهین داره؟
یا ناخودآگاه تو ذهن همه ملکه شده؟
به نظرم اینطورنیس شایدچون توجامعه اینطورجاافتاده مجبورن اینکاروبکنن شایدم همین فیلماباعث شدن جامعه اینطورفک کنه

مثلا اون روز یه پایین شهری رو تو فیلم نشون داد که وقتی206 دید حنگ کرد این یعنی چی؟

به نظر من کارگردان ها ریسک نمی کنن فیلمنامه های خلاقانه و جدید رو بسازن چون ممکنه فروش خوب یا بیننده خوب نداشته باشه (اما خوب بعضی ها هم این کار رو می کنن و معمولا موفقن)پس اونا از یه داستان پایه که قبلا هم امتحانشو پس داده استفاده میکنن اما خوب اینم یه ریسکه چون دیگه خیلی تکراری شده(استفاده از یه شخصیت بد و پول دار و استفاده ار یه شخصیت خوب و بی پول)

به نقل از مایلــــMILEYـــــی :
به نظر من کارگردان ها ریسک نمی کنن فیلمنامه های خلاقانه و جدید رو بسازن چون ممکنه فروش خوب یا بیننده خوب نداشته باشه (اما خوب بعضی ها هم این کار رو می کنن و معمولا موفقن)پس اونا از یه داستان پایه که قبلا هم امتحانشو پس داده استفاده میکنن اما خوب اینم یه ریسکه چون دیگه خیلی تکراری شده(استفاده از یه شخصیت بد و پول دار و استفاده ار یه شخصیت خوب و بی پول)
جدیدنا هم که همه رفتن طرف فیلمای هالیوود اصن نگا نمی کنن که اینجا ایرانه و یه کشور اسلامیه واقعا واسشون متاسفم

ولی سینمای ایران تو نشون دادن قشر متوسط جامعه ضعیفه. تو اکثر فیلما افراد به طور ناخود آگاه تو یکی از این دو دسته ان: پولدار و بی پول

چه فرقی میکنه وقتی که فیلم نامه ها اصلشون اکثرا تکراریه
راستی میشه یک فیلم به من معرفی کنید که کسی توش ازدواج نکنه :-w

از اسمش معلومه دیگه...فیلم ایرانی!
اونقدر هم این طرز دید را توی فیلمها جا انداختن که اگر فیلمی غیر از این ساخته بشه میگیم مغایرت با فرهنگ داره...

به نظرِ من ، فیلم ها اکثرا"با اون دیدِ سطحی ای که همه یِ ملّت نسبت به جامعه دارن ، ساخته می شه.
مردم یه دیدی دارن که حالا نمی دونم دقیقا" از رو تجربه ـست ، یا همین زیاد دیدنِ فیلم هایِ اینجوری ؛ که اگه چیزی متفاوت با اون ببینن ، اکثرا" خوششون نمیاد. ما ایرانی ها ، کلا" زیاد پذیرایِ نظرات ُ عقایدِ جدید نیستیم. نکه حالا فقط فیلم ـااا ، همه چی. خیلی سخت با یه چیزی که متفاوت با نظرِ خودمونه ارتباط برقرار می کنیم. بعد ازون جایی که کارگردان ها هم می خوام بیشتر فیلمِ عامّه پسند بسازن ، دست به ریسک نمی زنن !
سعی می کنن همون چیزی که همه گفتن رو ، با یه ماجرایِ دیگه روایت کنن که خُب گاهی خوب میشه ، گاهی غیرِ واقعی ، گاهی خسته کننده ، و گاهی هم تکراری...!

Back
بالا