به نقل از behzad93 :بستگی داره به بقیه ی درسات!
من دارم بــِت می گم، رو پزشکی فکر کن... یا نهایتا وکالت... اینا بهترنطراحي صنعتي تهران قبولم؟
ببین بین وصیت امام و توانایی که داری، رابطه برقرار شد. ببین می فرمایند مهم برق شریفه. شهرش که مهم نیست. برق شریف تهران نشد، برو برق شریف اصفهان، یا حتی بیا برق شریف آزاد علی آباد کتول... بقل دسته خودمخدا بيامرز امام راحل ميگفن شهر و رشته اش مهم نيس فقط برق شريف باشه
ولي فك كنم رتبه ام نرسه
آرماناشون رو ....![]()
به نقل از Dr.Eniac :بچه ها طبق آرمان های امام راحل ایشون به شما هیچ امیدی نداشتن پس اصلا خودتونو ناراحت نکنین ! امام میگفت امید من به شما دبستانی هاست ، پس با خیال راحت زندگیتونو بکید که هیچکس از شما انتظاری نداره !![]()
رو نقشه به اندازه ی یک انگشت انسان بالغ = )))در راستای صحبتای قشنگ امام و شما ، یه سوال ذهن منو مشغول کرده ، خمین دقیقا" چقد با قزوین فاصله داره ؟
مال تهران و فک نکنم!به نقل از علـی :من هنر رو خيلي خوب دادم عموميا همه ٢٠ اينا اختصاصيا رو هم هر كدوم حداقل ١٠ زدم
طراحي صنعتي تهران قبولم؟
من با توجه به درصدایی که بچه ها امسال کسب کردن و مقایسه با سال پیش یه رتبه ی تقریبی میگم.به نقل از سومپاد :نرم افزار تخمین رتبه داری یا همین جوری الکی یه چیزی میگی؟؟؟؟چه جوری میشه قبل اعلام نتایج تخمین رتبه کرد آخه؟؟؟ همه چی بستگی داره به بعد از اعلام نتایج اولیه چون ممکنه درصد 50 یه درس یه سال خیلی خوب باشه ولی یه سال نه این تخمین رتبه ها اصولا الکیه البته ببخشیداااااااااااا