فعالیت فارغ‌التحصیلان در مرکز شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

mehran

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
توی مدرسهٔ شما فعالیت بچه‌های فارغ به چه صورته؟ چقدره؟
اصلا فعالیتی دارن؟
اگه دارن تو چه زمینه‌هایی هستش بیش‌تر؟ همایش برگزار می کنن؟ مسابقه؟ چی؟

مثلا توی مرکز ما کلا یه کانون تشکیل دادن به نام "کانون فارغ‌التحصیلان سمپاد نیشابور" و هرزچند گاهی یه جلسه‌ای می‌ذارن و یک فعالیتی واسه خالی نبودن عریضه انجام می‌دن؛ بیش‌تر تفریحی کار می‌کنن تا اون‌طور جدی.
اما مثلا جایی مثل شهید بهشتی کاشان تا جایی که می‌دونم خیلی پرکارتر هستند، مثلا پارسال فکرسوق برگزار کردند و فعالیت‌های زیادی دارن و اینا.

وضعیت مرکز شما؟
اگه شما خودتون فارغ‌التحصیلید، تاحالا کار خاصی کردید توی مرکزتون؟ برنامه‌ای واسه انجام کار خاصی دارید؟
کانون فارغ‌التحصیلان دارید اصلا؟

پاسخ : فعالیت فارغ‌التحصیلان در مرکز شما

ye chizi has be name karsooghe mehregan. har sal tooye rahnamaei shahid ezhei bargozar mishe az shahr haye mokhtalef ham sherkat mikonan. masoolasham fareghotahsilaye madrese khodemoonan. ehtemalan fekr soogh kashan ham az hamin copy bardari shode. ama in mese oon nis. kheili barnamash vasi tare. man khodam 2 sale hasam. pishkesvat ke besham misham masoolesh :D

ye seri ham az daneshjoo ha mian dars hayi mese computer ya chizaye jaleb dar morede riazi dars midan bara avala ya rahnamaei ha. poolesham khoobe engar.

sharmande farsi nadaram alan.

پـژوهش که اکثرا فارق التحصیل فرزانگانن !!
از معلما هم یه چن تایی هسـتن !
کلا زیادن :دی

• لایک
امتیازات: Zr74

تا جایی که من میدونم به عنوان معلم واسه تقویت پایه بچه ها استفاده میکردن که الان فک کنم دیگه خبری نیس از اونم ;D

من و هم کلاسیام اولین خروجی فرزانگان 2 هستیم. ولی من نمیدونم تو این کانونمون چکارایی باید بکنیم .یکی راهنماییم کنه لطفا!!! :-/

تو مدرسه ی ما نه تنها فارغ التحصیل آدم حساب نمی شه قبولیشون تو کنکور مسئولین رو ناراحت می کنه آخه سال پیش دانشگاهی نرفتیم مدرسه
ولی کاش تو همه ی مراکز از فارغ التحصیلا استفاده بشه تا کنکوری ها اشتباهای مارو نکنن
فارغ التحصیلا چون هم سن و سال کنکوریها هستن می تونن به عنوان دبیر خیلی مفید باشن

همونطور که مهران م. گفت فارغ التحصیل های مدرسه ی ما یه کانون دارن
امسال که یه فکر سوق تو مدرسه مون برگزار کردن
توی مسابقاتی که ما مسئولیت برگزاریشو به عهده داشتیم اومدن کمکمون کردن و تجربیاتشونو در به ما گفتن ;) ;D

مال ما که کار خاصی نمیکنن فقط اگه المپیادی باشن تو کلاسای المپیاد درس میدن

سمپاد علاقه منده که از فارغ التحصیلان بیشتر استفاده کنه، این جز برنامه هاشون هست.

توی مدرسهٔ شما فعالیت بچه‌های فارغ به چه صورته؟ چقدره؟
اصلا فعالیتی دارن؟
اگه دارن تو چه زمینه‌هایی هستش بیش‌تر؟ همایش برگزار می کنن؟ مسابقه؟ چی؟

مثلا توی مرکز ما کلا یه کانون تشکیل دادن به نام "کانون فارغ‌التحصیلان سمپاد نیشابور" و هرزچند گاهی یه جلسه‌ای می‌ذارن و یک فعالیتی واسه خالی نبودن عریضه انجام می‌دن؛ بیش‌تر تفریحی کار می‌کنن تا اون‌طور جدی.
اما مثلا جایی مثل شهید بهشتی کاشان تا جایی که می‌دونم خیلی پرکارتر هستند، مثلا پارسال فکرسوق برگزار کردند و فعالیت‌های زیادی دارن و اینا.

وضعیت مرکز شما؟
اگه شما خودتون فارغ‌التحصیلید، تاحالا کار خاصی کردید توی مرکزتون؟ برنامه‌ای واسه انجام کار خاصی دارید؟
کانون فارغ‌التحصیلان دارید اصلا؟
اغلب کارهای خارج کتاب درسی مدرسه رو فارغ‌ها انجام میدن
انجمن های دانش‌آموختگان اگر شکل بگیرن، با همون دورهمی بودن ها و اردو هاشون، بچه ها رو دورهم نگهدارن هم خوبه؛ چون وقتی مدرسه کاری داشت، میاد به اون «جمع» مراجعه میکنه، اگر اون «جمع» کاربلد باشن ;) بودنش خیلی چیز خوبیه؛ و فعال شدنش عالیه ;D
کاشان هم توی کارای غیر کتاب درسی نسبتا فعاله، در سطح کشور هم فکر میکنم شناخته شده باشه. اون فکرسوق هم یه فعالیت از مجموعه فعالیت های انجمن ه‍
کارسوق مهرگان اژه‍ای رو یادم میاد؛ دوران ماهم برگزار میشد. ولی اسم فکرسوق و کارسوق صرفا یک سوق مشترک دارن؛ ایده ی و شیوه ی کار چیز دیگه ای بوده؛ الان نمیشه گفت فکرسوق شبیه چیه! فقط میتونم بگم شبیه خودشه و همه فعالیت مسابقه ای، کارسوقی! چیز خاصی هم نیست البته ;D

امسال تابستون فارغ التحصیلامون کارسوق گذاشته بودن...شیمی،الکترونیک،زیست و... .فارغ التحصیلای ما و دبیرستان شهید بهشتی یه همایش انتخاب رشته گذاشته بودن ...من که کنکوری نبودم هم رفتم ;Dخوب بود...بیشتر استاد راهنماهای ما هم برای همایش از همین فارغ التحصیلا هستن...کلا همه جوره ارتباط دارن با مدرسه هنوز...این خیلی خوبه ;)

ما تو راهنماییمون کارسوق ریاضی برگزار میکنیم.واسه مدارس قطب کلا نه فقط مرکز اصفهان.
یه سری بچه ها هم تو دبیرستان کارسوق ریاضی برگزار میکنن. اما با عوض شدن مدیرمون نقش فارغ التحصیلا داره به صفر میرسه!!!

تو مركز ما فعاليت فارغ التحصيل ها زياد هستش، ولى تا اون جايى كه مى دونم، تشكلى مثلاً به اسم كانون دانش آموختگان نداريم كه جلسه داشته باشن و اينا...
از جمله فعاليت هاشون اينه كه معلم پژوهش مى شن، يا ليدر تيم هايى مثل روباتيك و... . برگزارى كارسوق رياضى و طراحى سوالاتشون هم هست. بعضاً تو برگزارى اردو و جشن ها هم كمك مى كنن. ولى كمتر پيش مياد كه فعاليت رسمى داشته باشن، به غير از همون معلم هاى پژوهش و المپياد...
ولي اگه يه كانون داشته باشيم، خيلى بهتر مى تونيم كمك كنيم و فعاليت هاى بيشترى انجام بديم...:)

به نظر شما به عنوان یکی از فارغ التحصیلای مدرسه مون باید چیکار کنم؟؟؟چون ما یه کلاس 14 نفری بودیم و کسی زیاد به فکر اینچیزا نیس!!!

ما یه زمانی قرار بود یه اکیپ قارغ التحصیلان برای کمک به بچه ها تو مدرسه راه بندازیم! حتی بهمون اتاق اینا هم میدادن

ولی بعد که همه سرشون گرم درسای دانشگاه شد خبری نیست دیگه... :-??

• لایک
امتیازات: MSA
Back
بالا