ممنون از راهنماییت.به نقل از damad masoodi :من ی سامسونگ گرفتم خوبه سرعتش حدود 30 میگ در ثانیه ست.البته گرونتره
ی 500 سی گیت هم قیمت 320 سامسونگه پس سامسونگ گرونتره
کینگمکسم بد نیست خودم نداشتم ولی بچه ها راضی بودن ازش
ممنونم ازتبه نقل از nimafo :هارد پاسپورتی ینی چی ؟ ینی همون اکسترنال؟
با توجه به فروشا الان هارد وسترن (WD) خیلی محبوبه...
من دارم .ازش راضیم... خوبه
به نظر یه ترا بگیر بهتره...به نقل از 007 :ممنونم ازت
منم احتمالا500GIG WD بخرم.
بازم ممنون از راهنماییت
آخه 500gigهم به سرم زیادهبه نقل از nimafo :به نظر یه ترا بگیر بهتره...
تو که میگیری ، یه ترا بگیر
به صرفه تره
یه هارد SSD میخوام بخرم حداقل ۲۵۰ گیگ. سرعتش واقعا خوب باشه و ۶ سالی عمر بکنه. ایده ای دارید؟
بچه ها تمام هاردا به مك ميخوره؟فرقي نميكنه چه هاردي باشه؟
یه هارد SSD میخوام بخرم حداقل ۲۵۰ گیگ. سرعتش واقعا خوب باشه و ۶ سالی عمر بکنه. ایده ای دارید؟
Samsung Pro 850 به قیمت 500 تومن حجم 250 گیگآقا شما چی خریدی بالاخره؟
من یه سوال داشتم. من یه مقداری پول دارم و خب دقیق نمیدونم باهاش چیکار کنم و با این تورم و اینا نمیتونم بزارم تو حساب خاک بخوره برای همین فکر کردم یکیی از کارایی که میتونم باهاش بکنم خرید هارد اکسترنال هستش. نظر شما چیه؟ به نظرتون چیز کاربردی هست و در آینده به دردم خواهد خورد؟
اگه آره به نظرتون مارک وسترن، مارک خوبی هست یا نه؟ و اینکه چه حجمی بخرم بهتره؟ یک ترابایتی یا دو ترابایتی یا تهش ۴ ترابایتی؟ یعنی دیگه خیلی بخوام از مدر و مادرم هم یه چی بگیرم میتونم ۴ ترابایتی بخرم. ممنون میشم کمکم کنید:)
خب دقیقا دلیلی که به فکر خریدن هارد افتادم اینه که من همه فیلم و سریالام رو آرشیو میکنم و هر چند وقت یک بار باید با دلشکستگی بعضیاشون رو حذف کنم چون لپتاپم پر میشههارد اکسترنال با ظرفیت بیشتر از 1 و 2 ترا برای کسی خوبه که آرشیو میکنه، یعنی فیلم و سریالایی که میبینه براش اهمیت داره و میخواد که نگهداره. البته الان با افزایش سرعت اینترنت و حجم اون(که الان اینترنت شبانه حذف شده،) زیاد توجیه نداره بنظرم. اگه لپتاپ یا پیسی داری که اس. اس. دی نداره میتونی از اون بگیری بندازی رو سیستمت.
خب دقیقا دلیلی که به فکر خریدن هارد افتادم اینه که من همه فیلم و سریالام رو آرشیو میکنم و هر چند وقت یک بار باید با دلشکستگی بعضیاشون رو حذف کنم چون لپتاپم پر میشه
فکر نکنم دقیق منظورت رو فهمیده باشم یعنی منظورت اینه که به جای هارد اکسترنال،برای لپ تاپم هارد اس اس دی بگیرم؟ (من لپتاپم هارد اچ اچ دی با ظرفیت یک ترابایت داره)
پ.ن: من احتمالا یکی دو سال دیگه یه لپتاپ جدید میگیرم و خب باز از اون ور این هارد برای یک سال رو لپتاپم میمونه و خب بعدش باید بفروشمش لپتاپ رو. و تو این یک سال هم که سال کنکوره فکر نکنم استفاده خاصی از لپتاپم داشته باشم. با این توصیفات به کار میاد اگه هارد اس اس دی براش بگیرم؟
ببخشید انقدر سوالای عجیب غریب میپرسم چون هیچ سر رشته ای تو کامپیوتر و سخت افزارش واینا ندارم:)
ولی اس اس دی که با همون حجم خیلی گرون ترهاکسترنال بخر چون مشخصه دغدغه مالی چندانی نداری