قدرت خارق العاده تلقین ...

• شروع کننده موضوع

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام
درود بر شما *-:
برای آنکس که ایمان دارد ناممکن وجود ندارد ...
یک زندانی که قصد فرار داشت بطور مخفیانه خود را در یکی از اتاقک های تاریک قطار جا داده بود
و بعد از حرکت فهمیده بود که در یخچال فریزر قطار قرار دارد ...
زندانی مطمین بود که در طی 24 ساعتی که در یخچال فریزر قرار دارد , منجمد خواهد شد و خواهد مرد و همینطور هم شد .
اما بعد از رسیدن به مقصد چیزی که مسیولین زندان و مسیولین قطار و پزشکی قانونی را بسیار متعجب کرد این بود که مشاهده کردند
زندانی یخ زده در حالی که یخچال قطار خاموش بوده است ...
این نشان میدهد که شخص زندانی به خود تلقین کرده که منجمد خواهد شد و این تلقین برای او حکم یک تصویر ذهنی مطابق با افکار او داشته
و همین باعث شده که سلول های بدن وی واقعأ سرما را حس کرده و کم کم منجمد شود :-? :-? :-?

ادامه دارد ...

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : قدرت خارق العاده تلقین ...

من قبولش دارم ولی‌ نه حدی که بخواد از واقعیت جدام کنه ... :|

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

راستش رو من جواب نمیده ، محاله ممکنه بگم اتفاقی میفته و به خودم تلقین کنم و عکسش پیش نیاد !!
حتی گاهی اوقات که مهمه یه اتفاقی بیفته ، هی میگم عکسش میشه ، تا اون اتفاقه بیفته ، جواب هم میده ! :D

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

این خودش یه تلقینه! :D

• شروع کننده موضوع

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام
قدرت خارق العاده تلقین ... (بخش دوم)

نمونه دیگر آزمایشی بود که به پیشنهاد یکی از روانشناسان بر روی دو تن از مجرمین محکوم به اعدام انجام شد.
آزمایش به این صورت بود که مجرم اول را با چشمانی بسته در حضور مجرم دوم با بریدن شاهرگ دستش او را به مجازات رساندند .
در این هنگام نفر دوم با چشمان خود شاهد مرگ او بر اثر خونریزی شدید بود.
سپس چشمان نفر دوم را نیز بستند و این بار شاهرگ دست وی را فقط با تیغه ای خط کشیدند
و در این حین کیسه آب گرم نیز بالای دست وی شروع به ریختن میکرد ... این در حالی بود که دست او به هیچ وجه زخمی نشده بود.
اما شاهدان یعنی پزشکان و روانشناسان با کمال ناباوری دیدند که مجرم دوم نیز پس از چند دقیقه جان خود را از دست داد ...
چرا او مطمین بود که شاهرگ دستش به مانند نفر اول بریده شده و خونریزی میکند . ریخته شدن خون را بر روی خود حس میکرده است.
در واقع تصویر ذهنی او چنین بوده که تا چند لحظه ی دیگر به مانند نفر اول هلاک میشود و همینطور هم شد... :-? :-? :-?

ادامه دارد ...

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

به نقل از Cheetah :
این خودش یه تلقینه! :D
این تلقین نیست ، این نتیجه گیریه :D
از اولش که این احساس رونداشتم ... :-"

این ها واقعیته ؟

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

ولی‌ با تکرارش واسه خودت داری تثبیتش میکنی‌ ... :D

اونجوری n بار اتفاق می‌افتاد ... ولی‌ ممکن بود دفعهٔ n+1 امّ دیگه نشه

ولی‌ با این حرفت اونم می‌شه! :D

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

به نقل از Cheetah :
ولی‌ با تکرارش واسه خودت داری تثبیتش میکنی‌ ... :D

اونجوری n بار اتفاق می‌افتاد ... ولی‌ ممکن بود دفعهٔ n+1 امّ دیگه نشه

ولی‌ با این حرفت اونم می‌شه! :D
البته الآن واسه من بد نشده ، هر چی رو بخام نشه ،میگم این اتفاق میفته ، هر چی رو بخام بشه ، میگم عکسش میفته ! :D

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

من خودم تا حالا این جوری نشدم که یه اتفاق رو بتونم با تلقین عوض کنم و اینا. اما تلقین در مورد شرایط بدنیم خیلی جواب میده! مثلاً اگه هوا خیلی گرم باشه و در حال عرق ریختن باشم، اما چند لحظه آروم بشینم، نفس عمیق بکشم و به خودم بگم که اون قدر هم گرم نیست، زود خنک می شم! برعکسش هم هست، سردم باشه می تونم این جوری گرم کنم خودم رو...

من IBS خفیف دارم. یه بیماریه که وقتی استرس می گیرم یا چیز محرک مثل قهوه ی غلیظ می خورم، دل پیچه می گیرم و حالت تهوع و در مواقع شدیدش، اسهال. و واقعاً دیدم که چه قدر تلقین اثر داره روش!! اون موقعی که هی نگرانش بودم، علائمش هم شدید شده بود و دل پیچه و حالت تهوعم اذیتم می کرد. اما از وقتی که سعی کردم تلقین کنم چیز خاصی نیست و خفیفه خیلی، دیگه مشکلی نداشتم باهاش؛ حتی قبل کنکور که خیلی استرس داشتم، علائمم خیلی کم بود! در صورتی که قبلش به فکر دارو خوردن و درمان با تغذیه ی گیاهی و اینا بودم...

کسی می دونه علتش چیه و چرا این قدر اثر داره؟

فکر کنم به این که تلقین کنم فلان اتفاق می افته، قانون جذب می گن، درسته؟

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

واقعا" معجزه می کنه این تلقین ! من به چشم دیدم فردی رو که این قدرت رو داشت که به خودش تلقین کنه و هر اتفاقی که میخواست براش میافتاد ، ساعت 3 بعد از ظهر تو ظل گرما ، پرنده پر نمیزد ، اونم تو حاشیه شهر ، تقریبا" خارج شهر ، عمرا" موجود زنده پیدا نمی کردی ، داشتیم با هم پیاده بر میگشتیم خونه ، گفت الان تاکسی میاد ، گفتم برو بابا ، پرنده اومد ، من تا خونه کولت می کنم ، تاکسی کجا بود این وقت ظهر اونم اینجا ! گفت هیچی نگو ، 5 دقیقه ساکت باش ، 5 دقیقه بعد ( در حالی که ما چند قدم جلوتر ، به یه دیواری تکیه داده بودیم ) یه تاکسی خالی اومد و مارو سوار کرد ! من همینجوری مونده بودم :O
اما خب خودم یه جورایی مثه همینی که mgh-nano گفت ام، یعنی هر چیزی رو تلقین می کنم برعکسش پیش میاد ، البته معمولا" حالتیه که به ضرر منه
فکر کنم به این که تلقین کنم فلان اتفاق می افته، قانون جذب می گن، درسته؟
شاید قانون جذب باشه ، یعنی اونجوری که تو مستند راز می گفت ، همونه ، ولی کار هر کسی نیست ، یه قدرت خدادای میخواد به نظر من ، البته از لحاظ روانشناسی هم ثابت شده و روانشناسا خودشون خیلی از تلقین استفاده می کنن ، اما من با اینکه چند جلسه رفتم تا یاد بگیرم چیجوری به خودم تلقین کنم ، نشد :-??

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

تلقین 100% روش اثبات شده ای هستش و هیپنوتیزم هم از اون سر چشمه گرفته. کسایی که میخوان بیشتر با قدرت شگفت انگیز تلقین آشنا بشن کتاب خیلی معروفی هست به اسم قدرت فکر(عنوان کتاب تو ترجمه ها یه ذره فرق داره) نوشته ژوزف مورفی که توش همه چیو کامل توضیح داده.
برای درمان بیماری ها هم خیلی موثره من خودم کسیو دیدم که سرطان داشت همه جوابش کرده بودن ولی حالا کاملا خوب شده. تو این کتابه هم گفته تا حد زیادی هر بیماریو میشه باهاش کنترل کرد.
در مورد مسائل دیگه هم خیلی کاربرد داره اصلا اگه یکی بلد باشه ازش استفاده کنه زندگیش از این رو به اون رو میشه!من امتحان کردم 97% جاها جواب میده!

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

یه چیزی:
تلقین درمورد قوانین و چیزای 100% قطعی انجام نمیگیره!اینجاست که میشه خرافات(البته در همون حد خفیفشم من اعتقاد به معجزه ندارم!به نظرم فقط محرک خوبیه!و انگیزه بخش و آرامش بخشه که خود انگیزه و آرامش راه حل خیلی از چیزا هستن...خودش رو به تنهایی خیلی باور ندارم!)
مثال میزنم:شما به خودت تلقین کن که حالت خوبه خب آرامش پیدا میکنی و حالت خوب میشه!
ولی هی بشین تلقین کن که با ماشین یه ساعته از اصفهان بری تهران...هی تلقین کن که یه ساعت دیگه اونجایی!گذر زمان ممکنه کمتر آزاردهنده بشه ولی بازم یه ساعته نمیتونی بری!

Bahar.no

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4
شهر
طهران

كساني كه به خودشون تلقين ميكنن اما نتيجه اش رو نميبينن ، احتمالا روش تلقينشون اشتباهه. يادمه تو يه مقاله خونده بودم كه براي نتيجه گرفتن از اين راهكار ، بايد نكاتي رو رعايت كرد . بايد تمركز كنيم و لحظه اي كه به اون اتفاق فكر ميكنيم ، به كلمه ي تلقين فكر نكنيم . يعني باور قلبي داشته باشيم كه فلان اتفاق خواهد افتاد.

mahdi59

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی تهران11
شهر
تهران
مدال المپیاد
انشا الله طلای فیزیک

مرده داشته میرفته مسافرت ناگهان وارد بهشت میشه.
اون جا فرشته ها اونو پیشه درخت آرزو می برند.
مرد زیر درخت میشینه و استراحت میکنه.به فکرش میریسه چه فرشته ها خوبی حتما بری من الان غذا می آورند.فرشته آوردند.بعد ار این که غذایش را خورد گفت ای کاش یکی از آنها عاشق من میشد. شد.گفت ای کاش مرا باد میزدند. زدند.گفت من این جا چی کار می کنم نکنه اینها دزد هستند.او را غارت کردند.گفت حتما مرا می کشند.کشنش.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من کتاب های زیادی در مورد تکنولوژی فکر و راز خوندم و یک حرف مشترکشون یکیه

نابرده فکر گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
می گن خدا وقتی انسان رو آفرید یک جعبه هم گذاشت.آدم روسو خوند روش نوشت هدیه ای از طرف خدا.
باز ش کرد دید یه خودکار با یه دفتر توشه.
گفت خدا یا من با این ها چی کنم.
خدا گفت.این قلم ج.هری دارد به اسم اندیشه.و این دفتر زندگی توست.با اندیشت در زندگی بنویس تا من برای اجابت کنم.
بعد خدا انسان رو به آغوش کشید گفت بیا با هم عشق بازی کنیم.من عاشق تو هم.برای همی از رگ گردن به تو نزدیک ترم.بخواه از من بخواهخوبی ها را.
تو همانی که می اندیشی پس بیاندیش مرا.تا خدا شوی..............................

ببخشید که پر حرفی کردم (;

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

بهترین تلقین اون قرار دادن خودت در لباس اون چیزیه که آرزو داری در آینده همون بشیه.

آینده ما افکار الان ماست

aramedel

کاربر فوق‌فعال

میدونستم تلقین تاثیرداره ولی دیگه نمی دونستم اینقد :-??ولی درمواقع خیلی سخت خیلی خوبه

l e i l a

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان
شهر
گیلان

درسته ولی نه کاملا .

بالا