پاسخ : بانک انگیزه (جدید)
نمیدونم چرا ... ولی دیروز داشتم جواب ِ پنجمین کنکوری رو میدادم که بهم میگفت نمیتونم درس بخونم و حس درس خوندن ندارم , بچه های دیگه از من بهترن .... بزارید واسه دومین بار تو این تاپیک , همین اول راه که حدود 2 ماه گذشته یه چیزایی رو واستون روشن کنیم ...
دوستای کنکوری عزیز , ما پشتیبانا هممون 1 سال پیش این راهی که شما دارین میرین رو رفتیم و الان ته ِ خط هر کدوممون با یه رتبه ای ( چه اون رشته و دانشگاهی که میخواستیم و چه اون رشته و دانشگاهی که نمیخواستیم قبول میشیم----نمیخوام بگم رتبه ی خوب و بد) واستادیم و داریم به هر نحوی که میتونیم کمکتون میکنیم ...
بچه ها تمنا میکنیم اینقدر به افراد بالای خودتون فکر نکنید ..فلانی از من بهتره , اون یکی از من بهتر درصد میاره , فلانی چرا از من کمتر میخونه ولی ترازش از من بهتره................ای باباااااااااااااااااااااااااا...شماها الان اینطوری هستید وسط ِ سال , تو بهمن ماه هم حتما میخواین دیگه درس نخونین دیگه , نه ؟؟؟ این حرفا یعنی چی آخه ؟؟ یکم خجالت بکشید ...
این همه از صبح تا شب دارین زحمت میکشید ... دوست دارین این استرساتون نتیجه اش بشه رتبه ی بد ِ کنکور واستون ؟؟؟د ـ بگید دیگه ..دوست دارید ؟؟ پس این جور رفتارا رو بزارید کنار ...
حاضرم قسم بخورم با این حال و احوالی که شماها دارین به ترم ِ اول به زور میرسین ..هی بهتون میگیم بگردید در مواقعی که از درس زده میشید یه راهی واسه آرامشتون پیدا کنین ...گوش نمیکنین که [-(...بابا آهنگ گوش بدین ... برید 1 ساعت بخوابید ... قرآن بخونید ... برید بیرون بدووین ..بشینین اون درسی که دوست دارین رو بخونید و تست بزنید ( من خودم هروقت از درس خوندن خسته میشدم ..مینشستم تست ریاضی میزدم ..اینقدر که از تست زدن ِ ریاضی عشق میکردم) ...
ما همه داریم میبینیم شماها دارین تمام تلاشتونو میکنیم ..چرا اینقد با این فکرا خودتونو اذیت میکنین ؟؟؟ چرا نمیخواید تلاشاتون شما رو بکنه همون فردی که الان هر روز با فکر ِ اینکه اون فرد از من بهتره دارین خودتونو به خاطرش ناراحت میکنین ؟؟ چرا ؟؟ واقعا چرا ؟؟
اعتماد به نفس و آرامش تو این راه تنها چیزیه که کمکتون میکنه ... یکم به خودتون و تلاشاتون اعتماد داشته باشید ...شما دارین زحمت میکشین و میخواین که تا روز ِ آخر هم تلاش کنید ..غیر ِ اینه؟؟؟ غیر ِ این نیست ....پس بخواید و بدونید که میشه ... چیزی نیست که آدم به خاطرش تلاش کنه اما بهش نرسه , فقط به شرط ِ این که اعتماد داشته باشین به خودتون ....
الا به ذکر الله تطمئن القلوب ....
آگاه باشيد كه تنها با ياد خدا دل ها آرام می گيرد