اینجا بدون من

• شروع کننده موضوع

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
همون طور که می دونین فیلم " اینجا بدون من " با بازی فاطمه معتمد آریا ، صابر ابر و ... روی پرده ـس.
این فیلم بر اساس یک نمایشنامه ی خارجی به اسم " باغ وحش شیشه ای " ساخته شده !
اما به نظر من پایانی کاملا ایرانی داره ! :D
نظر شمـا در مورد این فیلم چیه ؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى
پاسخ : اینجا بدون من

نع به نـظر مـن پابانش عالی بود ...
مخصوصـا اون تیکـه ـش که می گـه ...
" دیدن یه فیلم برای بار دوم شاید برای بعضیا مسخره بیـاد ... ولی وقـتی بازیگراش برات هنوز زنده باشـن ... ؛ می تونی با اونا زندگی کنی ... تقدیرشون ُ عوض کــنی ... "
( یه چی تو این مایه ها بود ... )
که خود ِ این باعث می شـه پایان فیلم اصــن ایرانی نباشــه به نـظر مــن ...
بـرداشـت ِ مـن ایـنه که پایان ِ ایرانی یعـنی همشون خوشبخــت شـن و ایـنا ... :-??

• شروع کننده موضوع

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

خب به نظر من همه خوشبخت شدن دیگه ! رضا - مث فرشته - یهو اومد و ازدواج کردن و اون بازنشسته شد و ...
اینا پایان خوبه.

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ' Shek8fe ' :
خب به نظر من همه خوشبخت شدن دیگه ! رضا - مث فرشته - یهو اومد و ازدواج کردن و اون بازنشسته شد و ...
اینا پایان خوبه.
مگه نشنيدي آخرش چيا ميگفت؟!منظورش اين بود كه ايكاش مثل فيلما ميشد آدم بتونه سرنوشت شخصيتاي زندگيشو به شكل خوبي تموم كنه اما درواقع اينجوري نيست
يعني اون آخرش كه مثلا همه خوشبخت بودن چيزي بود كه برادره ميخواست آخر داستان باشه اما نميشد،تو واقيت همونجوري بدبخت موندن...
البته اين برداشت منه ها...!

• لایک
امتیازات: Dizzy

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از SHaBo0N :
مگه نشنيدي آخرش چيا ميگفت؟!منظورش اين بود كه ايكاش مثل فيلما ميشد آدم بتونه سرنوشت شخصيتاي زندگيشو به شكل خوبي تموم كنه اما درواقع اينجوري نيست
يعني اون آخرش كه مثلا همه خوشبخت بودن چيزي بود كه برادره ميخواست آخر داستان باشه اما نميشد،تو واقيت همونجوري بدبخت موندن...
البته اين برداشت منه ها...!
و برداشـت ِ مـن !
ا همین نـظر می گـم ایرانی نیست ! چـون برداشـتای مختلفی می شـه ازش کـرد ..

angelina

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

خوب بود موضوع و نگار جواهریان خوب بازی کرده بود نه؟

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

به نظر من پایانی کاملا هندی داره! :D
ولی وسطاش خیلی اصاب خورد کن بود....اصن اگه اونا خودکشی می کردن به نظرم بهتر می شد!
آخه چیه یه دفه اینطوری تموم شد؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

یه نـقد ازش خوندم گفتم بزارم اینجا ....

اینجا بدون من، فیلم خوبی ست. باوجود اینکه تعریف و تمجید از آن بسیار شنیده بودم اما دیدن آن برایم غافلگیر کننده و لذت بخش بود. تنها ایراد آن به نظرم پایان بندی فیلم است. به شخصه دوست داشتم سکانسی که احسان - صابر ابر- در ترمینال است و پشت به دوربین می کند و میگوید : دیگر به آن خانه بر نمیگردم؛ آخرین سکانس فیلم می بود و تماشاگر با تلخی داستان و این حقیقت که در زندگی برخی از آدم ها اساساً " رویا" و " تحقق آنها" جایی ندارد، مواجه می گشت اما بهرام توکلی شاید برای همراهی بیشتر مخاطبین در بخش پایانی فیلم تحقق آرزوهای خانواده را با فضای رنگی و آدم های خوشحال به تصویر می کشد که در حقیقت رویایی ست که احسان برای خانواده و آینده اش در سر می پرورانده است. یلدایی که با رضا ازدواج کرده و بدون عصا در خانه راه می رود. مادری که نوه اش را در آغوش می کشد و احسانی که از شادمانی خانواده خود خوشحال است. هرچند توکلی بعد از به تصویر کشیدن خوشبختی خانواده با ثابت نگاه داشتن دوربین بر چهره شادمان احسان که یکباره به بهت و غم تغییر می یابد، مرزی میان " حقیقت" و " رویا" های احسان ترسیم میکند. احسانی که برای فرار از " حقیقت سیاه زندگی" اش که از پدر برایش به ارث مانده، تن به سفری میدهد که پایانش را نمی داند.

مونا پ

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ف یک تهران.
شهر
تهران

من هو تو کف اسم فیلمشم.

اینجا بدون من.
خیلی جالبخه که اول شخص هم هس....هم نیس!!!

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

آقا به نظر من اونجا که مادره از برادره پرسید جدی گفته که شیر گاز رو باز کنن و بخوابن همین کارو کردن و مردن
بعد از اون شب همه چچی خوب شد پسره زنگ زد و گفت عاشق دخترست :-& دختره هم خوب شد یهو X-(
آخه همین طوری خیلی مسخره می شه تو اگه از یکی خوشت بیاد عکس نامزدتو بش نشون می دی می گی می خوایم با هم ازدواج کنیم بعد با نامزدت بهم می زنی می یای پیش دختره :-/
ولی کلا فیلم خیلی خوبی بود
وسطاش می خوام مامانه رو خفه کنم

• لایک
امتیازات: L.E

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

مهسا برداشتت رو قبول ندارم !
داستان ِ افراد فيلم با اون سكانس ِ نشون دادن صابر ابر توي ِ اتوبوس تموم شـد ! از اونجا به بعد چيزي بود كه ميشـد بشه ! امـا نشـد !

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

Inja%20Bedon%20Man%20Movie%20Poster%20%281%29.jpg

خلاصه داستان:
داستاني خانواده اي 3 نفره. مادر، پسرش احسان و دخترش يلدا. خانواده اي نيازمند كه هريك در آرزوي رسيدن به روياي خود هستند...

بخشي از ديالوگ هاي فيلم:
احسان (مونولوگ): کسایی که پشت سر هم یه فیلمو دو بار تماشا می کنن به نظر آدمای عجیبی میان اما این احساسیه که نمی شه به همه توضیحش داد. وقتی هنوز شخصیتای یه فیلم تو ذهنت زنده ان و دارن نفس می کشن می تونی روی پرده به چشماشون خیره بشی. می تونی باهاشون حرف بزنی. می تونی سرنوشتشونو تغییر بدی. اینطوری می تونی واقعیتو به شکل خواب و رویا بازسازی کنی. می تونی توی صندلی سینما فرو بری. لحظه ای که چراغا خاموش مي شن معجزه اتفاق می افته.درست تو لحظه ای که حس می کنی هیچ راهی برای فرار باقی نمونده مهم فقط اینه که با همه توانت بتونی ادامه بدی همه چی درست از همین جا شروع میشه...

فیلم برای منی که تو خونه راحت نشستم و از پول بابام خرج می‌کنم قابلیت درک کمتری داره اما بازهم میشه خیلی چیزها رو حس کرد.

mahshid_f

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان شناسی

من دیدم...
به نظرم یه جاهاییش خیلی غیر قابل درکه...
کلا عجیبه
مثلا شخصیت پسره یه جوریه... :-/
اما کلا دوس داشتم

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

شخصیت پسر خانواده یا داماد؟ داماده که خیلی شخصیت دوری داره. اصولا پارسا پیروزفر به هیچ وجه بازیگر مناسبی برای نقش یک کارگر انبار نیست مخصوصا با وجود اون نقش قبلیش به عنوان یک پزشک در آمریکا ! در ضمن نقشش یکم زیادی باشعوره نسبت به جایگاهش !

• شروع کننده موضوع

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

خب خیلی متفاوت بود نسـبت به فیلمای دیگه ی ایرانی !
اما بر اساس یه نمایشنامه ی خارجی بود .
به نـظر من پایانش خوب و متفاوت بود ، چون هرکس یه برداشتی می کرد از آخرش.
دیالوگ ـاش هم عالی بود. بازی صـابر ابر و فاطمه معتمد آریا خیـلی طبیعی بود ... من آخرای فیلم اشک های معتمد آریا رو باور کرده بودم دیگه !

• لایک
امتیازات: L.E

mahshid_f

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نقل از محمّد :
شخصیت پسر خانواده یا داماد؟ داماده که خیلی شخصیت دوری داره. اصولا پارسا پیروزفر به هیچ وجه بازیگر مناسبی برای نقش یک کارگر انبار نیست مخصوصا با وجود اون نقش قبلیش به عنوان یک پزشک در آمریکا ! در ضمن نقشش یکم زیادی باشعوره نسبت به جایگاهش !
منظورم پسره خانوادهه بود، نه داماده...
یه جوری بود...
نبود؟ :-/

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نظر من پسره یک جوری نبود. شبیه یک آدم سرخورده بود.

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

منم چن روز پیش دیدم...فیلم جالبی بود...
در مورد بازیگراش میشه گف همه خوب کار کردن به خصوص نگار جواهریان...اون پارساپیروزفر هم میتونس بهتر بازی کنه ولی زیادی با شخصیت بود!
به نظرم فیلمو میشد به ٣ قسمت تقسیم کرد:
١. اول فیلم تا موقعی که رضا عکس نامزدشو نشون یلدا داد: خب این قسمت داش خانواده ایو نشون میداد که مشکلاتی داشتن...اعتماد به نفس پایین دختر یه طرف و افراط مادرش توی روحیه دادن بهش یه طرف دیگه...برادره هم برای فرار از سختی های زندگیش و نصیحتای مادرش به سینما و فیلم و اینا پناه آورده بود...
دختره هنوز مشکلات رفتاریشو حل نکرده بود ولی مادرش اصرار به ازدواج داشت اونم نسنجیده که به بیشتر ضربه خوردن یلدا منجر شد...(اینو خود برادره هم تو فیلم بش اشاره کرد...)
٢. از جای نشون دادن عکس تا توی اتوبوس: این جا مسیر داستان تغییر کرد به نظرم...با توجه به اینکه صحنه بعد عکس و صحنه تلفن زدن رضا(قسمت۳فیلم) خیلی ماهرانه توی فیلم جاسازی شده بود...
خب رضا خسته از این مشکلات میخواد فرار کنه و موبایلش زنگ میخوره...اینجاس که با خودش فک میکنه این زندگی میتونس عالی بشه(با توجه به چن دقه آخر فیلم که رضا تنها تو سینما نشسته بود...)
٣. قسمتی که با دید امیدوارانه و خوشبینانه به زندگیش نگاه میگرد و خوشبختی خواهرشو میدید...
قسمت کلیدی فیلم که یه جورایی رفع ابهام میگرد همون جای تو سینما بود و گفتگوی درونی جالب رضا با خودش...

به نظرم از قسمت ٣ تا همون جایی که مادره شیرینی پخش میکرد تو کارخونه+قسمت سینما کافی بود و اون صحنه ی بچه دار شدن یلدا و اینا اضافه بود...ینی یه جورایی میشد گف اگه این اضافه ها نبود روایت داستان یه ابهام جالبی پیدا میکرد و سطح فیلم و مخاطب بالاتر میرف...

از موسیقی فیلم هم خوشم نیومد...

depress

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شهریار - قم
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات
رشته دانشگاه
پزشکی

خب این فیلم یه سری نقاط ضعف داشت یه سری نقاط قوت ولی در کل قشنگ بود.

- نقاط قوت :
* واقعا فضاسازیش تحسین بر انگیزه
* یکی برگ های برنده ی این فیلم هم ایرانیزه کردن نمایشنامه ی تنسی ویلیامز توی سینماس.
* تونسته یه فضای قابل باور تو محیط دور و بر ما ایجاد کنه.
* تعریف یه استاندارد جدید کیفی تو سینمای ماست واقعا سطح سینما رو بالا برده
* انتخاب بازیگراش عالیه. جواهریان واقعا نقششو عالی بازی کرده. کلا این جور نقشارو ( مث طلا و مس ) خوب بازی می کنه.
صابر ابر هم که حرف نداشت. اما معتمدآریا نشون داده که هنوز دود از کنده بلند میشه

- نقاط ضعف :
* سکانساهی کارخونه خوب در نیومدن.
* پایان بندیش می تونست دقیق تر طراحی شه.
* این اسمش من نفهمیدم چه ربطی به فیلم داشت.

اون سکانسی هم که دختره خیال پردازی عاشقانه تو تنهایی از سکانس رهای خوب فیلم بود.

بالا