بنظر من اینکه ممنوع باشه زیاد ایده ی خوبی نیست چون یکم تبعیضه که زنها حقشو نداشته باشن...به نقل از ' Shek8fe ' :نظر شمــا در مورد این که خانوم ـا حق ندارن برن فوتبال ببینن چیه ؟
فکر می کنین به سالم بودن جامعه کمک می کنه ... یا این که حقّشونه که مثن تیم ملّیشون ُ تشـویق کنن ؟
ببخشيد اين L اش چي چيه؟به نقل از ' Shek8fe ' :نظر شمــا در مورد این که خانوم ـا حق ندارن برن فوتبال ببینن چیه ؟
فکر می کنین به سالم بودن جامعه کمک می کنه ... یا این که حقّشونه که مثن تیم ملّیشون ُ تشـویق کنن ؟
به نقل از <mir@li@> :ببخشيد اين L اش چي چيه؟
ببینید من مخالف اجازه ندادن به زنان(به طرز غریبی از کلمه ی خانوم و اقا بدم میاد!!)برای شرکت در ورزشگاه هستم.اما بحث سر اجرای طرح اومدن بانوانه.اول باید تو اتوبوس اختلاط رو لیحاد کنیم.بعد مدرسه.و بعد جایی مثل استادیوم که وحشتناک جای خطرناکیه فعلا برای حضور یک زن در ان.بله باید انجام شود ولی در گام های بعدیبه نقل از ROzhiN :ببخشید به نظر من اینکه میگین جو ِ ش خوب نیست، پاک کردن صورت مسئله است. یعنی که الان عده ای مردم فوتبال دوست ما فرهنگ رفتن به ورزشگاه و تشویق تیمشون رو ندارند و دردسر درست میکنند و... اما این نباید دلیل بشه که خانوما نتونن برن ورزشگاه. این مشکلات باید حل شه و مردم ما فرهنگش رو پیدا کنند، تا نه زن تو ورزشگاه مشکلی داشته باشه و نه مرد .
به نقل از <mir@li@> :ببيننببخشيد اين L اش چي چيه؟
نه بابا ! ببینین مثلا ما میگیم درخت ــا ! ینی درخت ها ! ولی چون به صورت محاوره ای پشت هم میگیم و از طرفی درخت یه کلمه ی جُداس ، اینجوری نوشته میشه !به نقل از سایـــان :همون ایکس توی ریاضی در نظر بگیر ، یه چیز مجهول که اینجا یک شخصیت مونث ِ ، حالا هر شخصی :)
به نقل از ریــحــانــه :من کلا نمیدونم چرا جامعه ی ما بعضی وقتا تو فکرای قدیمیشون میمونن .
الان مثلا تصورشون اینه که دخترا یه سری آدمای گوشه گیری هستن که اگه برن ورزشگاه الفاظ زشت یاد میگیرنُ اینا !![]()
فحش که تماشاگرا همیشه بههم نمیدن باو خیلی کم میشه بیشتر فحشا به بازیکنا و مربیا و... ایناسبه نقل از great_spartacus :خب دلیلش اینه که از بس مردا تو استادیوم خواهر و مادر همو در میارن ، دیگه هیچکس حاضر نیس خواهر و مادرش بیاد تو استادیوم تا جلو چش خودش بهش فحش بدن!
ا
دقیقا .... همه چیز به همون فرهنگ عقب مونده ی ما برمیگرده.....به نقل از JB :فرهنگ ما خیلی پایینه . تا 50 سال دیگه هم به جایی نمی رسه که یه دختر حتی بتونه تو خیابون دچرخه سواری کنه یا بدون تیکه شنیدن راه بره چه برسه به این که بره ورزشگاه !![]()
من نمیفهمم ! ینی پسرا لباس پولادین دارن در مقابل قمهُ اینا ولی ما نه ؟!؟؟به نقل از JB :حالا غیر از فوش ادم امنیت جانی هم نداره !
مثلا طرفدارهای یه تیم شمالی که اسمش رو نمی برم ممکنه بزنن با قمه نصفت کنن !![]()
نع ولی بیشـتر می تونن ا پسـش بر بیان !به نقل از ریــحــانــه :من نمیفهمم ! ینی پسرا لباس پولادین دارن در مقابل قمهُ اینا ولی ما نه ؟!؟؟
در ضمن ، همیشه که این اتفاقا نمیفته !!