گوشت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع SOUL KEEPER
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
توي قصابي بودم که يه پيرزن اومد تو و يه گوشه وايستاد … يه اقاي خوش تيپي هم اومد تو گفت: ابرام اقا قربون دستت پنج کيلو فيله گوساله بکش عجله دارم … اقاي قصاب شروع کرد به بريدن فيله و جدا کردن اضافه هاش … همينجور که داشت کارشو ميکرد رو به پيرزن کرد گفت: چي م...ِخي نِنه؟ پيرزن اومد جلو يک پونصد تومني مچاله گذاشت تو ترازو گفت: هَمي ره گُوشت بده نِنه! قصاب يه نگاهي به پونصد تومني کرد گفت : پُونصَد تُومَن فَقَط اّشغال گوشت مِشِه نِنه … بُدُم؟ پيرزن يه فکري کرد گفت بده نِنه ! قصاب اشغال گوشت هاي اون جوون رو ميکند ميذاشت براي پيره زن … اون جووني که فيله سفارش داده بود همينجور که با موبايلش بازي ميکرد گفت: اينارو واسه سگت ميخواي مادر ؟ پيرزن نگاهي به جوون کرد گفت: سَگ؟ جوون گفت اّره … سگ من اين فيله هارو هم با ناز ميخوره … سگ شما چجوري اينارو ميخوره ؟ پيرزن گفت: مُخُوره ديگه نِنه … شيکم گوشنه سَنگم مُخُوره … جوون گفت نژادش چيه مادر؟ پيرزنه گفت: بهش مِگن تُوله سَگِ دوپا نِنه …ايناره بره بچه هام ماخام اّبگوشت بار بيذارم! جوونه رنگش عوض شد … يه تيکه از گوشتاي فيله رو برداشت گذاشت رو اشغال گوشتاي پيرزن … پيرزن بهش گفت: تُو مَگه ايناره بره سَگِت نگيريفته بُودي؟ جوون گفت: چرا ! پيرزن گفت: ما غِذاي سَگ نِمُخُورم نِنه … بعد گوشت فيله رو گذاشت اونطرف و اشغال گوشتاش رو برداشت و رفت! قصابه شروع کرد به وراجي که: خوبي به اين جماعت نيومده اقا … و از اين خزعبلات … و من همينجور مات مونده بودم

پاسخ : گوشت

اخیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :(( :(( :((
ناراحت شدم :( :(

کلا گیاهخخواری پیشه ای است نکو!!!

بله ;D
یه چیزی یادم رفت بگم ، اینکه این متن بالا ، یه اتفاق واقعیه ، چیزیه که اتفاق افتاده ، یعنی ساخته ی تخیل من نیست

منبع‌ش ؟

اتفاقی که برای رفیقم افتاد و نوشت و من کپی کردم و گذاشتم اینجا ! ( در طهران این اتفاق افتاده )

اگه دروغه که هیچ؛ اگه واقعیه چه عزت نفسی داشته این پیرزن!
:((

به نقل از Amir - Eblis :
اتفاقی که برای رفیقم افتاد و نوشت و من کپی کردم و گذاشتم اینجا ! ( در طهران این اتفاق افتاده )
اولا تهران نه طهران!
دوما کی؟

اتفقاق فجيعيه من تو داروخونه كار ميكنم هر روز صحنه هاي اينجوري مي بينم گاهي اوقات باور كنيد باور كنيد بعضيا براي 2 هزار تومن پول داروهاشون مي مونن و درد مي كشن...........
كجااند اونايي كه شعار مي دادندو مي دن كه بچه بيارين تا لشكر اسلام زياد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كجااند اونايي كه آمار فقر و اشتغال دستكاري مي كنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كجااند اونايي كه......ولي: حضرت علي :!فقر به دياري روي نياورد مگر اينكه مردم با جهل خود راه را بر آن گشودند!

Back
بالا