- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- میرزاکوچک خان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- :-"
سلام
ترو خدا کمک کنین ! من موندم تو نصب این سیستم ، مشخصات رو کامل براتون میزارم ! لطفا سریع جواب بدین ! ممنون میشم ! آخه اینترنتم در حال اتمام هس !
اولا که در مرحله نصب حدود 10 دقیقه اون سیب و دایره لودینگش طول میکشه تا صفحه نصب بیاد بعدشم که فک کنم کاستومایز کردنم اشتباهه ! آخه با روش های مختلف جواب های مختلف گرفتم بعضی موقع ها بعد نصب رو لودینگ میمونه و نمیاد ، بعد هم که تو یه مورد دیگه بعد رفتن از حالت لود یه صفحه رنگارنگ میاد که تو یه مورد ریستارت میشه و تو یه مورد دیگه میمونه همینجور ! ترو خدا تو کاستو مایز کمکم کنین !
مشخصات :
لپ تاپ سونی VPCEA36FG
Intel Core i5 560M
Main Board : Sony Corporation
Ram : DDR3 4GB
Graphic: Mobility Radeon HD 5650
Intel(R) WiFi Link 1000 BGN
Marvell Yukon 88E8059 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
ترو خدا زود جواب بدین ! راستی ! لطفا کمک کنید !
ترو خدا کمک کنین ! من موندم تو نصب این سیستم ، مشخصات رو کامل براتون میزارم ! لطفا سریع جواب بدین ! ممنون میشم ! آخه اینترنتم در حال اتمام هس !
اولا که در مرحله نصب حدود 10 دقیقه اون سیب و دایره لودینگش طول میکشه تا صفحه نصب بیاد بعدشم که فک کنم کاستومایز کردنم اشتباهه ! آخه با روش های مختلف جواب های مختلف گرفتم بعضی موقع ها بعد نصب رو لودینگ میمونه و نمیاد ، بعد هم که تو یه مورد دیگه بعد رفتن از حالت لود یه صفحه رنگارنگ میاد که تو یه مورد ریستارت میشه و تو یه مورد دیگه میمونه همینجور ! ترو خدا تو کاستو مایز کمکم کنین !
مشخصات :
لپ تاپ سونی VPCEA36FG
Intel Core i5 560M
Main Board : Sony Corporation
Ram : DDR3 4GB
Graphic: Mobility Radeon HD 5650
Intel(R) WiFi Link 1000 BGN
Marvell Yukon 88E8059 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
ترو خدا زود جواب بدین ! راستی ! لطفا کمک کنید !