- شروع کننده موضوع
TMNT
علیسینا
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب 1
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- دانشگاه علوم پزشکی شیراز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
چطور یه همچین چیزی اتفاق میفته؟
به نقل از SiXaXiS :چطور یه همچین چیزی اتفاق میفته؟
ببخشید من حالیم نمیشه. یعنی چی اینا؟به نقل از AGHA YASIN :من قبلا رو بچه گربه هام امتحان کردم و جواب داد
ولی روی خانوم خانومام (مامانشون) هر چی می متن نمیشه ؟ به نظرتون دلیلش چیه؟
امکان داره به خاطره سنش باشه؟
نه فک نمیکنم آخه بعدش که اون قسمتو ول میکنی به حالت عادی برمیگرده....به نقل از 'SaYnA' :این کار خطر ناک نیس ؟ یه وقت آسیبی به اون عصب ِ برسه مثلا ...
اگه به مدت طولانی باشه یکم اذیت میشه (وقتی ولش کنی گیج میزنه و طول میکشه سر حال بیاد و به در و دیوار چنگ میندازه )به نقل از 'SaYnA' :این کار خطر ناک نیس ؟ یه وقت آسیبی به اون عصب ِ برسه مثلا ...
به نقل از shadiiii :من گربه خیلی دوست دارم ولی تا حالا اجازه نداشتم یکی داشته باشم فقط میدونم اگه ناخن هاشو بگیری نمیتونه از دیوار بالا بره
پرش به سمت پایین آره ولی پرش به سمت بالا دیگه از یه متر فک نمیکنم بتونن بیشتر برن...شما یه مترو با جثشون مقایسه کن...خیلیه!چه برسه به سه متر یا دو و خورده ایبه نقل از Captain. Pisko :دیوار خیلی بلند رو شاید نتونه!
ولی دیوار های معمولی که خونه های ویلایی دارن رو راحت می رن
چون ارتفاع پرششون بسیار بلنده! لامصبا
دقیقا" از پشت گردن .... یه قسمتیه قشنگ میاد تو دست ...اصلا" توش گوشت نداره فک کنم فقط پوسته....به نقل از xxfairladyxx :من الان امتحان کردم نشد!
دقیقا از کجاش بگیرم !؟
گربه ی من نمی تونه خیلی بپره چون خیلی چاق شده ولی یه بار یه گربه ی غریبه اومده بود تو حیاطمون، همین دنبالش کردم فرتی 2 متر دیوار حیاطمونو پرید بالا و رفتبه نقل از Dr.Stansfield :پرش به سمت پایین آره ولی پرش به سمت بالا دیگه از یه متر فک نمیکنم بتونن بیشتر برن...شما یه مترو با جثشون مقایسه کن...خیلیه!چه برسه به سه متر یا دو و خورده ای
خوب این در شرایط خاصهبه نقل از AGHA YASIN :گربه ی من نمی تونه خیلی بپره چون خیلی چاق شده ولی یه بار یه گربه ی غریبه اومده بود تو حیاطمون، همین دنبالش کردم فرتی 2 متر دیوار حیاطمونو پرید بالا و رفت
نه، این یه تصور نادرسته که تعادلش رو از دست میده! گربه ها، سیبیلشون به اندازه ی عرض بدنشون هست، واسه همین وقتی می خوان از یه جای باریک رد بشن، با استفاده از سیبیلشون می تونن تشخیص بدن که می تونن رد بشن یا نه. به این صورت که اگه سیبیلشون به دیوار بخوره، می فهمن بدنشون هم رد نمی شه، پس اصلاً رد نمی شن از اونجا! :)به نقل از Dr.Stansfield :یه چیز دیگه در مورد گربه ...فک کنم همه بدونین !اگه سیبیلاشو بزنین نمیتونه راه بره تعادلشو از دست میده البته فک کنم همه بدونین :-s