- شروع کننده موضوع
nahid
violet
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1388
وضعیت انجمن خلاقیت واقعاً مسخره شده ! من نمیدونم با این انجمن چه کار کنم وقتی درکِ بعضی از کاربران اینقدر پایینه... [-(
از این بچه بازی ها که بگذریم ؛
دوست دارم نظرها و پیشنهاد های بچه ها رو درباره ی انجمن خلاقیت و وضعیت فعلیش بدونم.
از طریقِ این تریبون از کاربر ها میخوام که نظرشون رو در موردِ این تایپک ها و انجمن خلاقیت بگن.
این رو توی قوانین انجمن هم نوشتم, اینجا هم میگم !! تاپیکتون اگه مسخره باشه قفل میشه ! اگه کپی هم باشه پاک میشه !! شما هر برداشتی که میخواید بکنید و هر طوری هم که میخواید حرف بزنید. درکِ خودتون رو نشون میدید. :) شما که داری میری اول و دبیرستان و اینقدر بزرگی, بزرگ بودنِ خودتو داری نشون میدی با حرف هایی که فقط به خاطرِ قفل شدنِ یه تاپیک زدی !!ببخشيد اگه همين تاپيك "سر غذا نشستيم يهو يكي ميگه..." رو خودت مي زدي تاپيك عالي بود؟ به قديما ربطي نداشت؟ چرا شما اينجوري شديد؟؟؟
مثلا هي ميگين خز نكنين بعد يهو يه آدم مياد يه تاپيك ميزنه:اگه 500 تومن داشتم ...
چون ايشون مديرن اونوقت موضوع تاپيك ارتباطي به قديم پيدا نميكنه؟؟؟؟
مديريت هنگامه جان يا شما؟؟؟!!!!
شما خودتونم نمي دونين چي مي خواين!
به نظرت توهينه؟؟؟ يه بار ديگه كامل اين پيغامو بخون و ببين كلمه ايش توهين نيست!!!
واقعا اين"سمپاديا" نيست!! هيچوقت فكر كردي واقعا چرا؟؟؟
واقعا فكر مي كني غذا به قديم ربط داره؟
به نظر من كه پول بيشتر به قديم ربط داره!!!!!!
حالا چون مديره بذار تاپيك بزنه واقعا اين سايت هم مثله بقيه جامعه اگه بالا دست نباشي هيچي!!! يه نگا به خودت بكن؟؟؟!!!داري ميري "سوم دبيرستان" حداقل ديگه...!
شما که داری میری اول دبیرستان ازت بعیده اون موقعی که داشتی این پ.خ رو میدادی اگه نگاه میکردی به آخرین زمان فعالیتم, میدیدی که تاپیکی که در موردش صحبت میکنی, وقتی که ایجاد شده من نبودم ! الان تازه اومدم, هر تصمیمی بخوام در موردش بگیرم الان میگیرم! چه جوری تو تونستی قضاوت کنی که من میخوام اون تاپیک رو بذارم باشه یا قفلش کنم؟مثلا هي ميگين خز نكنين بعد يهو يه آدم مياد يه تاپيك ميزنه:اگه 500 تومن داشتم ...
چون ايشون مديرن اونوقت موضوع تاپيك ارتباطي به قديم پيدا نميكنه؟؟؟؟
از این بچه بازی ها که بگذریم ؛
دوست دارم نظرها و پیشنهاد های بچه ها رو درباره ی انجمن خلاقیت و وضعیت فعلیش بدونم.
از طریقِ این تریبون از کاربر ها میخوام که نظرشون رو در موردِ این تایپک ها و انجمن خلاقیت بگن.