- شروع کننده موضوع
HHH
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- مدرسه
- شهر
- کرج
سلام به همه به خصوص مدیرای عزیز که به هر کدوم ایدمو گفتم سوت زدن
نمی گم سایت بده نمی گم داغونه .... نمی گم قبول پیشنهادم آسونه ... (قافیه رو عشق است)
بگذریم!
فکر می کنم یکم تفریح لازمه
ولی چون نتیجه ی تفریح های آزاد رو دیدیم می گم باید کنترل شده باشه
کنترلی که برای مدیرا خسته کننده نباشه و باعث نشه صدای کسی دربیاد (مثه ناهید که به خاطر سرگرمی کنترل نشده الان خسته شده از یه سری تاپیک ها)
خب برم سراغ پیشنهاد:
قضیه از این قراره که می دونم و می دونید و می دونند هر چند وقت یکبار تاپیک هایی با نام شب نشینی زده می شه
از اون جایی که توجیح شدم بگم شما هم توجیح شید !
دلیل اینکه شب زده می شه این تاپیک ها اینه که به فعالیت عادی و روزانه ی سایت لطمه ای نمی زنه
خب پس می شه نتیجه گرفت سایت شبا برای تفریح آزاده؟نه؟
ولی از طرفی هم می دونیم اگر هر شب این تفریح هارو داشته باشیم بازم هم لوس می شه قضیه هم آمار بازدید شبا یهو بالا میره
پس می شه نتیجه گرفت با فواصل زمانی خاص (که کم نباشه) می شه تاپیک تفریحی زد و بدون لطمه زدن به سایت خوش بود؟نه؟
( نه؟؟؟؟ )
خب اگر تا اینجا با کنار اومدین با حرفم بقیشو می گم!!! (اومدین؟نه؟ )
خب ایده ی خالص من اینه: برای مفرح شدن سایت در یک ماه باقیمونده ی تابستون می شه با فاصله ی یک هفته درمیان تاپیک هایی با بار فان و تفریحی از ساعت 11 یا 12 شب به بعد در انجمن گفت و شنود زده بشه
که البته این تاپیک ها همشون مثل شب نشینی نیستن
بلکه موضوع دارن (این باعث می شه تفریح های خز و چیز های تکراری نداشته باشیم)
یعنی مثلا تاپیکی مثل یه دروغ خلاقانه بگو (الان پاک شده لینک ندارم بدم! ) که موضوع داره و پست منحرف از سوال اصلی تاپیک
نمی تونه زده بشه توش می تونه یکی از تاپیک های شب های سرگرمی باشه
*برای اینکه تعداد ارسال توی تاپیک سرگرمی معمولا به شدت بالا می ره (مثل شب نشینی) می تونیم دو تا تاپیک موضوع دار زد
الان می گن چه پرروئه یکی کم بود دوتا می خواد ولی این دو تا بودنش باعث راحت شدن کار کاربر می شه و با خیال آسوده
ارسال می کنه پستشو
*موضوع هر کدوم از این تاپیک های سرگرمی رو خود کاربرا تعیین می کنن
به من پ.خ می دن و دوتاشو انتخاب می کنم
*بازم می گم این تاپیکا اونقدر چرت نخواهند بود که فکر کنید به خز شدن و نابودی سایت منجر شه
این تاپیک ها یچیزی تو مایه ی تاپیک های اخیر انجمن خلاقیتن
فقط فرقش اینه که یک شب اجازه پست دادن دارید توش و موضوعش خز نمی شه(بعضیا گیر کلمه ی خزن ! خواستم اونا توجیح شن )
*اینکه مثبت های اون تاپیک حساب شه یا نه باشه به عهده ی تصمیم مدیریتی
فعلا چیزی یادم نمیاد
شما انتقاد و پیشنهاد و اینا بکنید من در جوابتون شاید چیزای بیشتری یادم اومد بگم
به قول یه سریا ممنون از وقتی که در اختیار من قرار دادین
×ویرایش:
و در آخر سلامتی مدیرایی که سوت زدن دست ، سوت، صلوات عنایت کنید
نمی گم سایت بده نمی گم داغونه .... نمی گم قبول پیشنهادم آسونه ... (قافیه رو عشق است)
بگذریم!
فکر می کنم یکم تفریح لازمه
ولی چون نتیجه ی تفریح های آزاد رو دیدیم می گم باید کنترل شده باشه
کنترلی که برای مدیرا خسته کننده نباشه و باعث نشه صدای کسی دربیاد (مثه ناهید که به خاطر سرگرمی کنترل نشده الان خسته شده از یه سری تاپیک ها)
خب برم سراغ پیشنهاد:
قضیه از این قراره که می دونم و می دونید و می دونند هر چند وقت یکبار تاپیک هایی با نام شب نشینی زده می شه
از اون جایی که توجیح شدم بگم شما هم توجیح شید !
دلیل اینکه شب زده می شه این تاپیک ها اینه که به فعالیت عادی و روزانه ی سایت لطمه ای نمی زنه
خب پس می شه نتیجه گرفت سایت شبا برای تفریح آزاده؟نه؟
ولی از طرفی هم می دونیم اگر هر شب این تفریح هارو داشته باشیم بازم هم لوس می شه قضیه هم آمار بازدید شبا یهو بالا میره
پس می شه نتیجه گرفت با فواصل زمانی خاص (که کم نباشه) می شه تاپیک تفریحی زد و بدون لطمه زدن به سایت خوش بود؟نه؟
( نه؟؟؟؟ )
خب اگر تا اینجا با کنار اومدین با حرفم بقیشو می گم!!! (اومدین؟نه؟ )
خب ایده ی خالص من اینه: برای مفرح شدن سایت در یک ماه باقیمونده ی تابستون می شه با فاصله ی یک هفته درمیان تاپیک هایی با بار فان و تفریحی از ساعت 11 یا 12 شب به بعد در انجمن گفت و شنود زده بشه
که البته این تاپیک ها همشون مثل شب نشینی نیستن
بلکه موضوع دارن (این باعث می شه تفریح های خز و چیز های تکراری نداشته باشیم)
یعنی مثلا تاپیکی مثل یه دروغ خلاقانه بگو (الان پاک شده لینک ندارم بدم! ) که موضوع داره و پست منحرف از سوال اصلی تاپیک
نمی تونه زده بشه توش می تونه یکی از تاپیک های شب های سرگرمی باشه
*برای اینکه تعداد ارسال توی تاپیک سرگرمی معمولا به شدت بالا می ره (مثل شب نشینی) می تونیم دو تا تاپیک موضوع دار زد
الان می گن چه پرروئه یکی کم بود دوتا می خواد ولی این دو تا بودنش باعث راحت شدن کار کاربر می شه و با خیال آسوده
ارسال می کنه پستشو
*موضوع هر کدوم از این تاپیک های سرگرمی رو خود کاربرا تعیین می کنن
به من پ.خ می دن و دوتاشو انتخاب می کنم
*بازم می گم این تاپیکا اونقدر چرت نخواهند بود که فکر کنید به خز شدن و نابودی سایت منجر شه
این تاپیک ها یچیزی تو مایه ی تاپیک های اخیر انجمن خلاقیتن
فقط فرقش اینه که یک شب اجازه پست دادن دارید توش و موضوعش خز نمی شه(بعضیا گیر کلمه ی خزن ! خواستم اونا توجیح شن )
*اینکه مثبت های اون تاپیک حساب شه یا نه باشه به عهده ی تصمیم مدیریتی
فعلا چیزی یادم نمیاد
شما انتقاد و پیشنهاد و اینا بکنید من در جوابتون شاید چیزای بیشتری یادم اومد بگم
به قول یه سریا ممنون از وقتی که در اختیار من قرار دادین
×ویرایش:
و در آخر سلامتی مدیرایی که سوت زدن دست ، سوت، صلوات عنایت کنید