پاسخ : وقتی آدم از همه چی می بُره!
ببخشین اینو میگم ولی ما اومدیم یه تاپیک زدیم به اسم بانک انگیزه که از وقتی ما رفتیم یه کمی رونق گرفت.
حالا اسم این تاپیک هم شده چاله ی انگیزه. مطمئنم هر کی این تاپیکو بخونه اگه مشکلی هم نداشته باشه واسه خودش مشکل سازی میکنه تا از جمع عقب نمونه.
هی ما بگیم سال کنکور انرژی منفی ندین به هم و هی حرف بزنیم بعد یه تاپیک مصیبت نامه باز کنیم. X-( X-( X-(
باور کنین اینایی که گفتین برای خیلیا اتفاق میفته. و برای خیییلی ها هم اتفاق نمیفته( حالا شما جزو کدوم دسته هستین؟؟؟؟) من خودم یادمه تابستون پارسال خیییلی کم درس خوندم حتی طول سال هم ساعت مطالعم زیاد نبود. ولی همیشه این حرف تو ذهنم بود که ناراحتی به خاطر کم خوندن بیشتر از خود کم خوندن به آدم ضرر میزنه.
پس اگه فکر میکنین کم میخونین:
1- خواهشن تلقین نکنین. (زیاد توضیح نمیدم میفهمین چی میگم) یعنی هی به خودتون ثابت نکنین.
2- به خاطر کم خوندن خودتون رو نکشین :-ss
. (بعضیا از الان تصمیم گرفتن که طول سال هم کم خواهند خوند یا اینکه حتمن به خاطر این کم خوندن ضرر ببینن :-ss)
3- باور کنین که نشستن و فکر کردن کاری رو درست نمکنه. شروع کار سخت ترین قسمت کاره. همین الان برین یه درس بخونین.
4- این آخری دیگه تیر خلاص خودمه ???: "در شرایط سخت خلاقیت به خرج بدین" هیچ چی نفهمیدین؟؟؟
ببینین اگه 10 روز برای کاری وقت داشتین و شما8روزشو تلف کردین حالا وقتشه که تو اون 2 روز خودتونو نشون بدین. من خودم خیلی اتفاق میفتاد که مثلن در وقت خیییلی کم کارای بزرگ انجام بدم. برای این 2 روز برنامتونو متعادل کنین.
اگه قرار بود 200 تا تست بزنین تستای مضارب 7 رو بزنین . اگه قرار بود یه درس دینی رو تو یه ساعت بخونین با تایمر وقت بگیرین که 2 درس رو تو 20 دقیقه بخونین!!! :)