چرت و پرت نیستبه نقل از mkhani :پسر جون اگه مي خواي فيزيك بخوني ،چون وقت زياده دليل نمي شه انرژيت رو بذاري رو كتاباي چرت و پرت! اونوقت وقتي كه همه تخت گاز دارن ميرن تو كم خواهي آورد!
به نقل از grifis :اگه 2تا بردار سرعت هم جهت نباشن بازم میشه سرعت متوسط رو از جمع 2تا سرعت تقسیم بر 2 بدست اورد ؟
اگه برابر اون چیزی که گفتم نباشه یکی از قانونایه کار و انرژی نقض میشه.... !!!!!!به نقل از H O S E I N :متوسط یه تابع یه رابطه انتگرالیه در اصل. بعضی مواقع میشه به صورت تقسیم بر دو نوشت. این جا هم باید هر مولفه رو جدا گانه انتگرال بگیری.
ببین اینجوری خیلی سخته ولی من میگم ...: اگه یه پرتابه با سرعت اولیه ولی با زاویه ی صفر نسبت به افق (سرعتش در راستای قائم صفر باشه) رو پرتاب کنیم پرتابه یه حرکت پرتاب داره .... حالا اگه تو یه سوال سرعت رو تو لحظه ی رسیدن به زمین بخوان یه راهش اینه که انرژیو تو حالت پرتاب با انرژی تو حالت برخورد به زمین برابر قرار میدیم سرعتو بدس میاریم .... ولی توجه کنیم که سرعت ها تو حالت پرتاب و برخورد به زمین یه جهت نیستن (این چیز غیر طبیعی نیس) ولی وقتی که از رابطه انرژِی ها رو به عقب بر میگردیم به اون رابطه :V^2-V0^2=2aX این رابطرو اگه به شکل اتحاد مزدوج بنویسیم میبینیم که توش (V+V0)تقسیم بر 2 رو سرعت متوسط گرفته که با توجه به اینکه سرعت ها همجهت نیستن ممکنه یه رابطه اشتباه باشه...به نقل از H O S E I N :بیشتر توضیح بده.
به نقل از grifis :ببین اینجوری خیلی سخته ولی من میگم ...: اگه یه پرتابه با سرعت اولیه ولی با زاویه ی صفر نسبت به افق (سرعتش در راستای قائم صفر باشه) رو پرتاب کنیم پرتابه یه حرکت پرتاب داره .... حالا اگه تو یه سوال سرعت رو تو لحظه ی رسیدن به زمین بخوان یه راهش اینه که انرژیو تو حالت پرتاب با انرژی تو حالت برخورد به زمین برابر قرار میدیم سرعتو بدس میاریم .... ولی توجه کنیم که سرعت ها تو حالت پرتاب و برخورد به زمین یه جهت نیستن (این چیز غیر طبیعی نیس) ولی وقتی که از رابطه انرژِی ها رو به عقب بر میگردیم به اون رابطه :V^2-V0^2=2aX این رابطرو اگه به شکل اتحاد مزدوج بنویسیم میبینیم که توش (V+V0)تقسیم بر 2 رو سرعت متوسط گرفته که با توجه به اینکه سرعت ها همجهت نیستن ممکنه یه رابطه اشتباه باشه...
خوب متوجه نشدی چی گفتم ..... خب چون هر V+V0 تقسیم بر 2 سرعت متوسط نیس نقض میشه ( اینا اوومدن هر ...... سرعت متوسط میگیرن )به نقل از H O S E I N :داری اشتباه میکنی. چون هر V+V0 تقسیم بر دو سرعت متوسط نیست.
به نقل از grifis :خوب متوجه نشدی چی گفتم ..... خب چون هر V+V0 تقسیم بر 2 سرعت متوسط نیس نقض میشه ( اینا اوومدن هر ...... سرعت متوسط میگیرن )
کدوم قسمتش ؟؟؟؟به نقل از H O S E I N :اشتباه میکنی.
اییییییی خدا خب منم همینو میگم....به نقل از H O S E I N :چون همواره V+V0/2 سرعت متوسط نیست و جایی هم اینو نگفته.
وقتی میگیم سرعت متوسط یا منظورمون به صورت مولفه ایه یا اندازه کل سرعت.