- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
آزمون کتبی دومین دوره مسابقات رباتیک خوارزمی
فوتبالیستهای یک به یک و دو به دو – سازمان آموزش و پرورش استان اصفهان تابستان 88
فوتبالیستهای یک به یک و دو به دو – سازمان آموزش و پرورش استان اصفهان تابستان 88
1)در صورتی که در یک ADC ولتاژ مرجع 2.5 ولت و ولتاژ ورودی 0.75 و دقت ADC، 10 بیت باشد، عدد تبدیل شده توسط ADC چند است؟
درمورد ولتاژ ورودی 3 ولت چطور؟
اگر با ولتاژ مرجع 5ولت عدد داده شده توسط ADC با دقت 8 بیت، 51 باشد، ولتاژ ورودی چند ولت است؟
2)علت استفاده از رگولاتور چیست؟ چرا در کنار رگولاتور از خازن استفاده می شود؟ چرا معمولا از یک خازن با ظرفیت کوچک در کنار خازن های ظرفیت زیاد استفاده می شود؟*****
3)ساختار پل H را به همراه یک موتور به عنوان مصرف کننده با 4 عدد کلید ساده رسم کنید. نحوه کار با آن را شرح دهید(چگونگی کنترل کلیدها برای کنترل موتور). نحوه اتصال دیودهای محافظ آن را رسم کرده، علت استفاده از این دیودها را شرح دهید.
4)مقدار عددی مقاومت را چگونه می توان از روی نوارهای رنگی روی آن خواند؟ (مقاومت ار 4 رنگ فرض کنید.)
مقدار واقعی مقاومت 10 کیلو اهمی با درصد خطای 10% در چه محدوده ای قرار دارد؟
5)ساختار داخلی اپتوکوپلر را رسم کرده و نحوه کار آن را شرح دهید. دلیل استفاده از آن را در مدارها بیان کنید. می خواهیم از یک اپتوکوپلر برای روشن کردن یک LED استفاده کنیم. مدار آن را رسم کنید. آیا می توان مستقیما از آن برای روشن کردن یک موتور DC که جریان 2 آمپر مصرف می کند، استفاده کرد؟
6)اگر از موتور شماره110147 و گیربکس شماره 232772 استفاده کنیم(برگه اطلاعاتی موتورها در پیوست می باشد) و یک وزنه 3 کیلوگرمی را با سرعت ثابت با استفاده از یک پولی(چرخ) با شعاع 2 سانتی متر بالا بکشیم، موارد خواسته شده در زیر را به دست آورید.
الف) گشتاور اعمالی موتور به پولی
ب) جریان مصرفی موتور اگر ولتاژ اعمال شده 12ولت باشد و باتری محدودیت جریان کشی نداشته باشد.
ج)سرعت بالا کشیدن وزنه
د)حداکثر جریان قابل مصرف توسط این موتور چقدر است؟
7) اگر در شاسی یک ربات فوتبالیست چهار موتور و چرخ خورشیدی با زاویه 90 درجه قرار دهیم(مطابق شکل) و دو موتود آن را به گونه ای روشن کنیم که ربات در جهت جلو حرکت کند و سرعت هرموتور تحت بار ناشی از وزن ربات 600 RPM باشد و گشتاور اعمالی هر موتور به چرخش 0.21 mNm باشد، سرعت حرکت ربات در جهت جلو و گشتاوری که ربات را به جلو هدایت می کند چقدر است؟ (شعاع چرخ را 2 سانتی متر در نظر بگیرید).
8) اگر از یک باتری با ظرفیت 1600 mAh و با C-rate=3 استفاده کنیم(V=12) حداکثر جریانی که می توانیم از باتری مصرف کنیم و مطمئن باشیم باتری آسیب نمی بیند، چقدر است؟ در این حالت باتری پس از چند دقیقه دشارژ می شود؟
***********************************************************************************************************************************
برگ اطلاعاتی موتور 110147 با گیر بکس 232772
Motor Data
Values at nominal voltage
12.0 Nominal voltage 1
10200 No load speed 2
45.9 No load current 3
6990 Nominal speed 4
6.77 Nominal torque (max.continuous torque) 5
0.664 Nominal current (max.continuous current) 6
22.8 Stall torque 7
2.09 Starting current 8
72 Max. efficiency 9
5.74 Terminal resistance 10
0.362 Terminal inductance 11
10.9 Torque constant 12
875 Speed constant 13
461 Speed/torque gradient 14
20.6 Mechanical time constant 15
4.28 Rotor inertia 16
Gear head Data
53 : 1 Reduction 1
3275/64 Reduction absolute 2
4 Max. motor shaft diameter 3
پ.ن1: البته میدونین که؟! Datasheet موتور این شکلی نیستش که!یه عالمه جدول هست با یه عالمه پارامتر، با یه فونت خیلی ناجور!! من چون خودم تایپ کردم کل سوالاتو به همراه datasheetها چیزهایی که بیشتر لازم بودو گذاشتم.والا درآوردن اطلاعات از توی datasheet های موتورها زیاد کار ساده ای نیست!مثلا Datasheet موتورهای Maxon یه کتاب چند صد صفحه ایه!
پ.ن2: من تو word تایپ کردم همه شو و کلی جدول کشیدم براش! ولی اینجا اینجوری شد!!ببخشید دیگه!