نوشته هایی برای کاربران جدید و تازه وارد!

• شروع کننده موضوع

کاربران حذف شده

لنگر انداخته
خوب همونطور که مطلع هستید، خیلی از بچه های شناخته شده و قدیمی سایت فعالیتشون رو به دلایل خودشون کاهش دادن، نیاز دیدم برای قشر جدیدی که دارند توی سایت شروعی تازه رو تجربه می کنند و فعالیت میکنند مطلبی بنویسم و گفته های خودم رو از فعالیت توی این مدت سایت در قالب یک تاپیک و توی چند بخش بگم، هر دفعه پست جدیدی خواهم داد، از کاربرای دیگه که مدت زمان زیادی رو اینجا صرف کردن هم تقاضا میکنم اگر دوست داشتند حرف هاشون رو بزنند...

این تاپیک شامل حرف هایی میشه که خودم بهشون عمل کردم و نکردم، پس نگید فقط شعار میدی...این ها نتایج بازخورد هایی هست که ما امتحان کردیم و جواب گرفتیم. بخش اول صحبتم در مورد سیاست توی سایت هست...

اگر به چشم یک جامعه بخوایم به سمپادیا نگاه کنیم، باید بگم تقریبا عین جامعه واقعی خودمون هست، روابط، تشکیلات و همه چیز، تفاوتی که وجود داره در مجازات ها و تشویق ها و تعاریف سیاسی هست. توی اینجا سیاستمدار ها و حاکمان رفتاری شبیه چیزی که توی جامعه خودمون مشاهده می کنیم دارند، چه در موارد مثبت و چه منفی، یعنی شما در جامعه ایده آلی فعالیت نمیکنید و نباید انتظار رفتار های ایده آل داشته باشید.

باید بدونید ما تقریبا تمام روابط حقیقی که تو جامعه در برخورد با سیاست دیده میشه رو اینجا داریم و اینکه شما توی این بازی بزرگ چقدر موفق خواهید بود همه وابسته به تصمیمات شما، مخصوصا نوع شخصیت و سیاستی که برای فعالیت انتخاب می کنید داره، پس در قسمت اول نیاز هست در مورد سیاست کاربری هر کس توی فروم صحبت کنم!

سیاست کاربری از سه بخش تشکیل میشه، یعنی شما باید توی این سه بخش حواستون به فعالیت هاتون باشه، این سه بخش رفتار شما در داخل فروم و توسط پست هاتون و همچنین پروفایلتون، برخورد شما در پیغام رسان ها و شبکه های اجتماعی خارج از سایت و همچنین جلوه حقیقی شما در بیرون از محیط مجازی هست.

در مورد قسمت پست دادن و پروفایل کلا خیلی بحث هست! اینجا کمی بهش اشاره میکنیم بعد ها جداگانه توضیحاتی می نویسیم! اگر دقت کرده باشید هر کاربری توی بخش پست دادن شخصیت خاص به خودش رو داره، یعنی نوشتار، رفتار و روح نوشته خودش رو داره، شما باید نهایتا یه فرم کلی برای خودتون انتخاب کنید و بر طبق اون ارسال داشته باشید، یعنی چی؟ :D باید برای خودتون استفاده از علائم نگارشی و جمله بندی، طرز گفتار خاصی انتخاب کنید، در واقع همه این ها روی سیاست پستی که مد نظر ما هست تاثیر داره.

این قالب باید به شکلی باشه که جذابیت پست هاتون رو افزایش بده و همچنین معرف شخصیتتون هم باشه، حالا جرا ما به جذابیت اهمیت میدیم؟ خوب مهمترین اصل فعالیتی، یعنی واحد پول، یعنی چیزی که اینجا بهش اهمیت میدن و شما در مقابلش احترام و توجه دریافت میکنید جذابیت فردی، و افراد دور و بر هست، هرچقدر شما دوستان بیشتری داشته باشید، پست هاتون لایک های بیشتری بخوره(نه لایک برای پستای کپی و اسپم و این حرفا!) و از دید بقیه موفق تر به نظر برسید کاربر شناخته تری میشید، البته توی این موضوع مسئله دیگه ای هم وجو داره و اون مدت زمان حضور شما در سایت هست که بحثی هست جدا!

سعی کنید قالب پستیتون یه چیز متعادل و متشخصی باشه و طوری باشه که به نظر بیاد شما فرد کم سن و سالی نیستید، در اینصورت راه برای پست های مناسب باز میشه و به اون نتایجی که میخوایم میرسیم.

نکته: اگر کل حرف هام رو بخونید این نکته ها تنها چیزی هست که از کل متن بیشتر ارزش داره! اگر تو زمینه پست دادن می خواید موفق باشید سعی کنید چند قالب متفاوت نگارشی داشته باشید ??? یعنی چی؟ :D برای تاپیک هایی با موضوعات متفاوت نیاز ها متفاوت هست! همه جا شما نمیتونید شوخی کنید یا چیزی رو به مسخره بگیرید، گاهی اوقات نیاز هست منطقی و جدی پاسخ داد! این از کجا نشات پیدا میکنه؟ خوب من فردی هستم که تو دو سال و نصفی فعالیتم شخصیت های متفاوت رو امتحان کردم، هیچ چیزی بهتر از برخورد Dynamic با پست ها و موضوعات نیست، همیشه غیر قابل پیشبینی باشید و دور از انتظار و به جا پست بدید.

بعد از صحبت در مورد قالب نوشتار باید در مورد پست هاتون در جواب دیگران صحبت کنیم...توی پست دادن هاتون دقت کنید با چه کسی دارید صحبت میکنید، این یکی از چیز هایی هست که خیلیا توجه نمیکنند، شاید گاهی نیاز باشه با یک دختر 20 ساله خیلی با لطافت تر از یه پسر یا دختر 15 ساله صحبت کرد! کلا به روابط خیلی توجه کنید، کل هدف اینکه توجه یه عده زیادی از کاربر ها رو به خودتون جلب کنید! مثال میگم، تا زمانی که یه کاربر جدید هستید سعی کنید کلا با همه به احترام صحبت کنید، به این شکل قابل اعتماد به نظر میاید چه از نظر مدیران چه کاربران چه جنس مخالف و چه موافق...

یادتون باشه در هر صورت توی سایت افرادی پیدا میشن که دنبال کل کل و بحث هستند، پیروزی تو بحثا اونم به صورت عادلانه راه خوبی برای بالا کشیدن هست، اما باید دقت کنید دعوا نشه :D روی پست های جنس مخالف حساس باشید و به دقت پاسخ بدید، موضع گیری ها در این مواقع حساس تر از زمان صحبت با یه جنس مخالف هست، جو هم خواه ناخواه طوری هست که افراد حاضر توی تاپیک دو دسته میشن و ترجیحا هم طرف همجنس خودشون رو در نظر میگیرند.

یه نکته در مورد استفاده از قالب های نوشتاری، گاهی توی یه تاپیک جدی، کمی مزه ریختن خوب جواب میده! اگر دیدید حرفی که میزنید با مزه هست و جای خوبی هم داره مطرح میشه بیان کنید، توی ورق بازی ما به این امتیاز بالا میگیم سور کردن :D یعنی روند تاپیک رو کمی انحراف و دوباره در مسیر انداختن! همیشه نحوه پست دادنتون رو با موضوع تاپیک تطبیق بدید، سعی کنید اشتباه نکنید!

در برخورد با کاربرای قدیمی تر و سن بالاتر این نکته ها نیاز هست که بدونید.. کاربر های قدیمی معمولا انسان های مغروری هستند، فکر میکنند صاحب سایت اند و اونا اینجا رو ساختن..البته درست هم هست و کاربر های قدیمی معمولا نقش های مهمی توی سایت در زمان های متفاوت اجرا کردند، پس به همین خاطر انتظار دارند اون هایی که تازه اومدند بیشتر بهشون احترام بزارن(چه درست چه غلط :D)، اگر زمانی با یه کاربر قدیمی بحثتون شدید و خیلی بد شد، بهترین راه عذر خواهی کوچولو و کمی گذشت هست و ذکر این نکته که "بله حق با شماست به هر حال شما قدیمی تر هستید.." با زدن این حرف تقریبا فرد رو به عذاب وجدان میندازید، هم شما یه موقعیت خوب رو بین بقیه کسب میکنید هم فرد رو نسبت به خودتون علاقه مند تر! :D این ها سیاست هست! تو سیاست باید کمی از غرور رو کنار گذاشت.

نکته ی دیگه ای که در مورد بحث با کاربرای قدیمی هست در مورد شرکت کردن در بحث دو کاربر قدیمی و نحوه رفتار هست! اگر بخوایم با دید سیاست به این موضوع نگاه کنیم و نا عادلانه :D بهتر هست طرف فردی رو بگیرید که منطقی تر، قدرتمند تر و با نفوذ تر محسوب میشه، یا اینکه اگر دو فرد از لحاظ موقعیت در شرایط یکسانی هستند، طرف کسی رو که به نظرمون درست تر هست بگیریم! جسارت در شرکت کردن در بحث ها خیلی مهمه، تا زمانی که شما جسارت اینکار رو پیدا نکنید آدم شناخته شده ای نمیشید، اگر در این بحث شما و اون کاربر شکست بخورید چیز زیادی از دست نمیدید! اما یک دوست قدیمی و حمایت کاربر قدیمی که تقریبا میشه گفت پل شناخته شدن شما هستند رو به دست میارید. اگر هم در بحث پیروز بشید چه بهتر!!! کلی هم لایک گیرتون میاد :D

فکر میکنم در مورد برخورد و سیاست با کاربر های قدیمی به اندازه کافی صحبت کرده باشم، نکته ای به ذهنم بیاد بعدا میگم! بجث بعدی پست دادن تو شرایطی هست که همه رو سر شما خراب شدن و شما هم اشتباهاتی رو کردید و راه پیروزی ندارید، توی این موقعیت ها بهترین راه تجزیه تحلیل موقعیت هست، باید ببینید چه کسانی با شما و چه کسانی علیه شما هستند! یادتون باشه بهترین پشتیبان ها کاربر ها هستند!!نه مدیر ها!! مدیر ها محدودا! اگر شما بخواید آدم موفقی بشید نیاز هست حمایت کاربری رو به دست بیارید..البته ترجیحا هم مدیر ها هم کاربر ها باشه..علت این موضوع رو بعدا برای کسایی که نیاز دارن مدیر بشن میگم! بعد از تجزیه تحلیل موقعیت ببینید اگر عده زیادی باهاتون مخالفن چه دلیلی داره؟ ایراد از شماست یا از اون ها؟اگر ایراد از شما بود و کاربر ها سمت مخالفتون بگید حق با شما هست و من اشتباه میکردم!این خیلی راه خوبی برای عذر هست!

اما اگر دیدید عقیده شما درست هست و موافقانی هم داره، روش پافشاری کنید و با کمی خلاقیت بر طرف مباحثتون پیروز بشید! شاید طرفدار های مخالفتون هم دوستانش و دور و بریاش باشند..زیاد اتفاق میفته هم مدرسه ای ها پشت سر هم رو میگیرند و شما رو منفی بارون و دوستشون رو مثبت بارون میکنند! پس اعتماد به نفس رو از دست ندید! این حرف هایی که میخونید رو من تجربه کردم..کسی هستم که از مدرسمون فقط من در این سایت بودم و بقیه همه گروهی از مدرسشون حضور داشتند!

اگر احساس کردید توی بحث هاتون حتما دوستانتون رو دعوت کنید تا به کمکتون بیان و یا یک عقیده و نظر دیگه رو مطرح کنند، این کار خیلی کمک میکنه :D

قسمت بعدی برخورد با مدیران هست، این موضوع کمی پیچیده تر و حساس تر هست. برای افراد مختلف با هدف های مختلف هم متفاوت تر! من برای اون عده ای مینویسم که دوست دارن هوای دو طرف رو داشته باشن!
توی این جامعه و سایت، خواه ناخواه مدیران بعد از رسیدن به ریاست آدم های گاه مغرور و جدی تری میشن که به خاطر شرایطشون هست! پس اینجا ما اکثرا با یکسری مدیر که ترجیحا مغرور و خودخواه و جدی هستند طرف هستیم البته با یکسری استثنا، نحوه برخورد با این ها متفاوت هست.
کلا بهتر هست با مدیرا زیاد لج نکنید،مخصوصا اگر تازه کار هستید و یا خیلی فعالیت نکردید، علت این موضوع توی این مورد هست که اگر شما با یکی از مدیرا بد بشید، بقیه مدیران طرف همکار خودشون رو میگیرن، نتیجتا که اینطور بشه، بعد ها اگر نیاز به تاییدیه مدیران و یا پشتیبانیشون داشته باشید شما این موقعیت رو از دست دادید..و یادتون باشه تو سمپادیا اشتباه اون هم برای مدیران اولین و آخرین بار هست و خیلی سخت میشه دوباره اعتمادشون رو جلب کرد! پس تا جایی که میتونید باهاشون همکاری کنید!

اگر با مدیری بحثتون شد، بسته به رفتارش قالب خوبی به کار ببرید، سعی کنید در عین اینکه با منطق هستید صمیمی هم باشید، این برای آیندتون خوبه! یعنی تا جایی که میشه باهاش راه بیایید یا واقعا از رو منطق توی از بحث شوتش کنید! خیلی کار ظریفی هست، نباید فردتون عصبی بشه :D دیگه نیاز هست هواشونو داشته باشید :D به هر حال کارتون میفته به هم! حداقل تا زمانی که تازه وارد هستید!! مدیرا از کاربرای قدیمی هم طلب کار تر هستند! چرا؟ چون دارن خر حمالی بچه های سایت رو میکنند و یه وظیفه ای رو مفتی انجام میدن! پس غرورشون رو لطمه دار نکنید و اون نکات برخورد با کاربر قدیمی رو هم در نظر بگیرید! :D

نکته: مدیرا به قولی 1000 امتیازی هستن :D مخصوصا تو بحثا! اگر روشون رو کم کنی و بحث رو ببری حمایت کاربری خوبی رو دریافت میکنی، چون اینجا معمولا مدیرا و کاربر روبه روی هم هستن(بعد این همه سال نفهمیدم چرا :D) ولی باخت تو بحث خیلی بده!!!

بخش اول سیاست یعنی پست دادن در سایت رو تکمیل کردم! دفعه بعد در مورد برخورد با کاربرا در بیرون از سایت مطلب مینویسم...

"یادتون باشه سمپادیا چه با کاربرای قدیمی چه با کاربرای جدید در هر صورتی باید زنده باشه..."​

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
ازاد:-""
رشته دانشگاه
مهندسی معماری
پاسخ : نوشته هایی برای کاربران جدید و تازه وارد!

محسن!نه خدایی الان کی این همه رو می خونه! :-w
من فقط قسمت معرفی اعضاتو خوندم.... :D

Amir.A

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
هممممممم
دانشگاه
خونه واسه یه سال دیکه
رشته دانشگاه
تاپ ان شاء الله

نه ولی خوب بود.
دستت درد نکنه .
به نظر من که تا حد امکان اتفاقا" خلاصه کردی.
البته بازم تشکر.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

البــته من کلشُ خوندم :-" /m\
خوب بود . متفاوت با بقیه ی تاپیکای این مدلی بود ... و بدردبخور تر ! البــته اون معرفی مدیراش ، خب ... فک کنم ضرورت نداشـت اونقد :-?
و لایک به جمله ی آخرت!

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

منم فقط معرفی مدیرا رو خوندم...

خیلی یک نواخت نوشتی بقیشو...

یکم تنوع بده آدم ترقیب شه بخونه...

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

به نقل از close :
محسن!نه خدایی الان کی این همه رو می خونه! :-w
من فقط قسمت معرفی اعضاتو خوندم.... :D
محسن من حمایتت می کنم، بهترین تاپیکی بود که تو این چند وقت اخیر دیده بودم. پُست اول هم بسیار مطلوب، نظرت درباره ی مدیرا هم کاملا به جا بود و کاملا با این حرف :
! البــته اون معرفی مدیراش ، خب ... فک کنم ضرورت نداشـت اونقد
مخالفت می شه... انگیزه نگارنده ی این عبارت چیه؟ جایگاه رسمی مدیریت خدشه دار شُد؟

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

محسن میخوای با تفکرات و نظرات شخصی خودت در مورد مدیرا روی کاربرای جدید تاثیر بزاری ؟! به نظرت درسته ؟! بهتره هر کسی با شناختی که از مدیرا پیدا میکنه واس خودش ی شخصیت تو ذهنش بسازه از اون ، دخالت تو این مورد اصلا جالب نیست ! چون اینا نظرات شخصی خودته ...

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از 4245 :
محسن میخوای با تفکرات و نظرات شخصی خودت در مورد مدیرا روی کاربرای جدید تاثیر بزاری ؟! به نظرت درسته ؟! بهتره هر کسی با شناختی که از مدیرا پیدا میکنه واس خودش ی شخصیت تو ذهنش بسازه از اون ، دخالت تو این مورد اصلا جالب نیست ! چون اینا نظرات شخصی خودته ...
دقیقاً حرف من همینه . میشد از هر مدیر در اینحد بگی که مثلاً ستاره ، راهنماییه ، علایقش ورزش و موسیقی و فلانه . نه اینکه اخلاقیاتش فلانه و بهمان . اخلاقیاتُ خود کاربر میتونه بعد از یه مدت دوستی با طرف بفهمه...

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

این تحلیل کمی شخصی بود. مخصوصا که همکاری تو در تیم مدیریت با کمی چالش همراه بود یک زمانی.

در ضمن کاش کمی مثال میاوردی. مثلا شباهت سیاست های سایت با سیاستمداران ایرانی چیه؟

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من فقط قسمت های آخرش رو گفتم! :D

محسن همه ی صفات بدشون که مغرور بودن و کم کار بودنه که! =)) باو کاربر جدید با این تفسیری که کردی باید قید اینجا رو بزنه به غیر از چندتا مدیران! :D

ولی تحلیلات از شخصیت هادرستبود دمت گرم! (;

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

یه پیشنهاد کلی ، به سیاست های سایت کاری نداشته باشین ! بزارین هرطور که میخوان سایتو اداره کنن وظیفه شما چیز دیگست ! شما فعالیت خودتونو انجام بدین ، اگه زیادی تو پر و پای مدیر ها بپیچید خب مشخصه میرید رو اعصاب و این اصلن خوب نیست :D

بعد این نکته هم مهمه :D

به نقل از Dr.Eniac :
هیچ وقت تو سمپادیا حسرت سه تا چیزو نخور : لایک ، پست ، مدت زمان حضور در انجمن .
منو نیگا ، اینارو دارم به کجا رسیدم که اینقدر جوش میزنی ؟ :))

وقتی همه هم و غمت میشن اینا وقتی به دستشون بیاری به خودت میگی حالا که چی ؟ :D والا !
پس بعتره یه هدف مناسبتر انتخاب کنی تا خیلی زود نگی حالا که چی و بزاری بری ، اینا چیزائین که خود به خود زیاد میشن ، اصلن لازم نیست نگرانش باشین ، اهداف والاتری در نظر بگیرین :D

عماد: راستش من زمان مدیریتش نبودم، فعالیت خاصی ازش هم ندیدم! در همین حد که بعضیا دوسش دارن، نمیدونم چطور آدمی هست!

وا مصیبتا ! وا حیرتا ! وا افسوسا ! ببین محسن ، نصف عمرت بر فناست !
تو عمادو نشناخته باشی، با آرمانهاش آشنا نشده باشی دو روز دیگه از تو جوب پیدات میکنن ! به قرعــان ! :D

عماد ِ ما یه پسر خوب ;;) گل ;;) سفید :P :D اصن یه وضیه ! :D
بعد خیلی خیلی گُله ! در این حد که فک کنم از همه مدیرا راحت تر بتونید باهاش دوست شید ! :D
بچه صاف ساده ایه ، فقط یکم خجالتیه ، اصن پست نمیده :P
اگه از نزدیک ببینیدش که دیگه هیچی ! :-"
عمادم x:

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

خیلی خوب بود دستتون درد نکنه فقط هینطور که چند نفر اشاره کردن بعضی جاها نظر و برداشت شخصی بود...
لطفا تاپیک مهم بشه...

behzad93

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی گنبد کاووس
شهر
گنبدکاووس
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
دانشگاه
علم و صنعت - شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از مُحسن :
بخش توصیفات مدیران حذف شد، ولم کنید دیگه :D
نامردا من تازه رسیدم!!! :(

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

نیاز به این جنگولک بازی ها نیست :D

با نگه داشتن موس روی هر آیکون آی دی فرد قابل رویته

mohsen.png

khormaloooooo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
الزهرا
رشته دانشگاه
بيوتكنولوژي - معارف اسلامی

راستش کلا با این تاپیک خیلی نا موافقم! ( یعنی در حدی که دارم شدیدا فکر می کنم که در آینده بچه هاتون چه زجری قراره بکشن با این نوع تربیت!!)
به شدت تمام ریزه کاری ها رو دارین مثل درس حفظی و فورمول به خورد مردم می دین! این که تو هر شرایطی هر کی چه حرفی بزنه و چه جمله ای رو به کار ببره و چه طور محبوب شه و چه طور با یکی دوست شه و ... با بزرگ تر ها چه طور حرف بزنه، با رئیسا چه طور بر خورد کنه .... اینا همه چیزایی هستن که به شخصیت هرکسی ربط دارن و اصلا یاد دادنی نیستن! مسلما هر فردی که الآن لااقل راهنماییه و میاد اینجا واسه خودش یه شخصیت و تربیتی داره و آداب معاشرت و روابط اجتماعی رو حالا به هر شکلی تا حدودی بلده!
به قول خودتون اینجا عین محیط جامعه ی خودمونه و رفتارامون با هم عین رفتاراییه که بیرون از اینجا با هم داریم!
این که بگید چه طور محبوب شین یا چه طور پست بدین و سعی کنین چی کار کنین که حرفاتون لایک زیادی بخورن و چی باعث می شه موفق باشن و اینا همشون چیزایی هستن که تو دنیای واقعی مونم هستن و اصلا درس دادنی نیستن! شاید یکی هیچ علاقه ای نداره که فرد مطرحی باشه یا محبوب باشه یا هر چی..
یکی شاید دوس داره حرفاش هیشه پوچ باشن و یه سر اسپم بده.. یکی هم اعتقادای خاصی داره که فقط می خواد اونا رو مطرح کنه..
درست درست همه ی برخوردای اینجامون مثل برخوردای حقیقیمونه!
بری چیزی نخوره ولی خیلی خیلی نصیحت های شخصی و پدرانه ای هستن که اصلا جا نداره! ( مثلا الان واسه من اصلا اصلا مهم نیست که چند صد تامنفی بگیرم! چون همیشه ی خدا از این که نظر مخالفی بدم لذت می برم! تو حالت عادی هم وقتی تو جمعی آدم نظر مخالفی بده کلی آدم هستن که باهاش دشمن می شن و اینو مسلما می دونم و این کارو می کنم! اما شما اومدین اینا رو یکی یکی درس دادین! )
جالبیش اینجا هم هست که حتی آموزش چه طور چت کردن و غیره رو هم دیگه دارین می دین! یه کم زیادی با عرض معذرت همه کاربر جدیدا رو اسکل محسوب کردین!!
.....

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
دمش گرم این محسن چقدرحرف زده ماکه نبودیم :O!
نیگاکف های دهنشو
ولی کلاکارپسندیده ای هست محسن جان
خداوندازت قبول کنه فرزندم :D

khormaloooooo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
الزهرا
رشته دانشگاه

حرف من کلا اینه که روابط اجتماعی رو نباید به مردم یاد داد باید خودشون یه مدت بیان چرت و پرت بگن بعد یه مدت تصمیم بگیرن جدی باش.. بعد ببینن بهتره جنبه ی صمیمیتو اینا رو تو کارشون وارد کنن, یه کم می گذره یه بی ادبیی می کنن جواب نا خوشایند می گیرن می فهمن نباید همچین حرف بزنن،... کم کم می فهمن حالت عمومی رفتاراشون چه طور باید باشه
یعنی به نظرم هر کی بعد حداکثر یه ماه می فهمه همه ی اینا رو و جا نداره این طوری واسشون دیکته کرد..
نظر بنده بود که فکر می کنم نمی شه با یه سری حرف تئوری محتوای سایتو عوض کرد و ..

ولی خب این طور که می گین انگار واسه بعضیا مفید بوده (همچنان فکر می کنم که نمی تونه باشه! :D)
ولی خب با وجود قانع نشدن شخصی در این صورت مخالفتی ندارم :D

khormaloooooo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
الزهرا
رشته دانشگاه

موضوع اينه كه اينا سر به سنگ خوردن نيستن!! ازمايش و خطا و از اين جور چيزا هم نيستن هيچ كدوم!
يكي اگه يه بار يه پست ناجور بده و چند تا جواب بشنوه هيچ وقت افسرده نمي شه و هيچ ضرر جاني و مالي و آبرويي نمي بينه!
عوضش ياد مي گيره كه بايد همه جا تعادلو رعايت كنه و تو هر شرايطي چه جوري حرف بزنه و برخوردش با آدماي مختلف چه طور باشه..
اين كه بگين اقا شما بايد اين طوري با بقيه حرف بزنين ، اين مدلي پست بدين، فلان كارو كن محبوب شي و .. به نظر من كار مسخره ايه!
حالا شما هي بگو خيلي مفيده و خوبه و محتوا سازه و ...

اين كه محتوا و غيره ي اينجا وضعش زياد جالب نيست يه چيز مشخصيه منم ادعايي ندارم كه مي تونم درستش كنم همون طوري كه الان كلا بيرون از اينجا و تو خيلي از جمع هايي هم كه بشينيم حرف زدنا و موضوع ها بسيار بسيار بي خود و بي محتوا و چرت شدن
اكثرا تو هيچ كدومشونم باز ادعا نمي كنم كه بتونم كاري كنم چون اينجا هم نمونه ي كوچيكي از جامعست..
همه رفتار ها و برخورد ها و بحث هايي هم كه اينجا مي شه كاملا عين چيزيه كه اون بيرون مي گذره
حالت عادي هم هيچ وقت نميايم به بقيه بگيم بايد اين طوري با بقيه رفتار كنين..

جو اينجا رو شخصيت آدما مي سازه شخصيت هم چيزي نيست كه با توضيح دادن درست شه!
شايد اين همه حرفي كه زديد فقط بعضي قسمتاشون بعضي وقت ها واسه تذكر دادن به درد بخوره نه اين كه اين طوري متني و يادگرفتني..

بازم تكرار مي كنم كه اين نظر شخص بندست اگه واقعا اين همه طرفدار داره ادامه بدين!

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

من هم تا حدود زیادی با خرمالو موافقم هرچند به پست های محسن لایک زدم به خاطر تلاش و زحمتش.

pegah.nodet

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
حسابداری - Finance

آقا یه چیزی این وسط! من فک کنم هرکی خودش تشخیص میده چه مدل رفتار درسته یا حداقل یه مرزایی رو میدونه پس کسی که هیچیو رعایت نمیکنه سرشو میندازه میاد هرجا دوس داشت فحش میده و اینا دیگه نیازی به آموزش خاصی نداره! اتفاقا منم نظرم اینه این دیگه کارش از همچین چیزی گذشته! خوبه 2بار نتیجه رفتار نامطلوبشو ببینه تا متوجه شه داستان چیه.
به نظرم اگه قراره فرهنگ سازی کنیم این راهش نیست چون رفتارو روابط متاقبل رو آدم تو ارتباط با بقیه یاد میگیره نه که بخواد تجربیت بقیه رو حفظ کنه. اینجوری ارزشیم نداره اونقدرا
با جبر که نمیشه محتوا رو بالا برد! (هرکی یه نظری داره!) رای ما خرمالو! :D

بالا