MR.ARSHIA کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 63 نام مرکز سمپاد SH.SOLTANI شهر كرج دانشگاه ؟؟ 2011/8/29 #1 توي اينجا هر كي سوالي در مورد مشكلات انجمنش،نحوه انتخاب سيستم مديريت محتوا،پللاگين،قالب و......داشت بپرسه اگه من بتونم خودم اگه هم بقيه خواست ميتونن بيان جواب بدن اجرشون هم با خدا
توي اينجا هر كي سوالي در مورد مشكلات انجمنش،نحوه انتخاب سيستم مديريت محتوا،پللاگين،قالب و......داشت بپرسه اگه من بتونم خودم اگه هم بقيه خواست ميتونن بيان جواب بدن اجرشون هم با خدا
Sobh@n کاربر حرفهای ارسالها 304 امتیاز 570 2011/8/29 #2 پاسخ : انجمن و تالار گفتگو درباره تمامي سيستم ها يا فقط اس ام اف ؟
MR.ARSHIA کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 63 نام مرکز سمپاد SH.SOLTANI شهر كرج دانشگاه ؟؟ 2011/8/29 #3 پاسخ : انجمن و تالار گفتگو همهشون البته من كلا تخصصم ماي بيبي و وي بولوشنه ولي گفتم در مورد بقيه هر كي تونس كار مردمو را بندازه اجرش با خدا
پاسخ : انجمن و تالار گفتگو همهشون البته من كلا تخصصم ماي بيبي و وي بولوشنه ولي گفتم در مورد بقيه هر كي تونس كار مردمو را بندازه اجرش با خدا
happiestchemist ملکه ی شیشه ای ارسالها 2,802 امتیاز 9,194 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر 4d سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد دارم. دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2011/12/27 #4 پاسخ : انجمن و تالار گفتگو سلام..یه سوال! اگه یکی خیلی پرته و کلا هیچی از کامپیوترو ابینترنت بلد نیست باید از کجا شروع کنه؟
پاسخ : انجمن و تالار گفتگو سلام..یه سوال! اگه یکی خیلی پرته و کلا هیچی از کامپیوترو ابینترنت بلد نیست باید از کجا شروع کنه؟