پاسخ : سال سوم وآزمون!
(یه بار نوشتم بعد همه ش پاک شد

)
به نظر من آزمون دادن سال سومی به شرطی خوبه که یه کم هم که شده بهش اهمیت بدین نه اینکه براتون علی السویه بشه!اینطوری باعث میشه سال بعد هم که آزمونها کالا جدین، جدیشون نگیرین!چون بدعادت شدین!
اما به طور کلی هیچ موسسه ای قرار نیست معجزه کنه! ته تهش خودتونین که
باید درس بخونین! این رتبه4 ما فکر میکنین رتبه شو بابت قلمچی داره؟!! به هیچ وجه!! این چه گزینه2 میداد چه کاج میداد چه علوی میداد چه هرچیز دیگه، رتبه ش همین بود!چون به هرحال تحت هر شرایطی درس میخوند!! ام اگر یکی مثل من زیاد همت و حوصله درس خوندن نداشت هباشه آزمون دادن موتور محرک خوبیه.
حالا بین گزینه2 و قلمچی، نظر من برای سال سوم (رشته ریاضی) گزینه2 هست. (اما برای پیش دانشگاهی حتما حتما قلمچی!)در ضمن خودم هم همینطور آزمون دادم و از این کار خیلی راضیم.البته من تابستون پیش دانشپاهی هم با گام اول گزینه2 خوندم که خیلی خیلی راضی بودم.
حالا چرا میگم سال سوم گزینه2؟!
1. تعداد زیاد آزمونهای قلمچی،همون قدر که برای سال آخر لازم و مفیده، برای سال سوم خسته کننده ست!
2. سطح سوالات قلمچی برای سال 3خیلی پایینه.سوالات گزینه2 سخت و مفهومین.این چند تا مزیت داره.یکی اینکه تا مفهومو درست نفهمیدی، دست از سرت برنمیداره! درواقع نمیذاره توهم یادگرفتن بزنی!این خیلی مفیده!چون سال سوم وفت تشریحی خوندنه.اما سال آخر اصلا فرصت اینکارهار وندارین. درضمن سطح بالای سوالات گزینه2 باعث میشه برای امتحانات نهایی به خوبی آماده بشین.
3. سال سوم قلمچی دفترچه سوالات عمومی و اختصاصیش جدا نیست.این خیلی خیلی بده!چون باعث میشه الکی فکر کنین سرعتتون بالاست و تمرین مدیریت زمانو نکنین.به هرحال اول سال پیش دانشگاهی این براتون ایجاد مشکل میکنه.
4. جامعه آماری بالای کانون خیلی خیلی خیلی مفیده برای پیش دانشگاهی.اما برای سال سوم هیچ اهمیتی نداره.
5. برنامه خیلی خوب قلمچی مزیت بزرگی براش محسوب میشه.برای همین تاکید دارم که سال آخر قلمچی شرکت کنین. اما برای سال سوم زیاد مهم نیست.(به نسبت معایبش، مزیت زیادی حساب نمیشه)
6. سال سوم آزمونهای قلمچی عموما نظم و ترتیب درست و حسابی ندارن سر جلسه!این میتونه باعث دلسردیتو نبشه.
الان چیز دیگه ای بهرهنم نمیرسه.اما دفعه قبل بیشتر از این حرفها نوشته بودم که پاک شد