??? منبع ؟به نقل از بو علی :و نتیجه آن تصرف بیت المقدس توسط مسلمانان بود
جنگ های صلیبی انتشارات ققنوسبه نقل از سـاینا :???کدام منبع ؟
تا جايي كه من مي دونم اورشليم مال مسلمونا بوده ؛ مسيحيا به قصد تصرف حمله مي كنن كه موفق نمي شن .به نقل از بو علی :جنگ های صلیبی انتشارات ققنوس
به نقل از سـاینا :تا جايي كه من مي دونم اورشليم مال مسلمونا بوده ؛ مسيحيا به قصد تصرف حمله مي كنن كه موفق نمي شن .
صحيح ؛ من راجع به روند ِ جنگ هنوز بحث نكردم قتل عام ِ مسلمانان توي ِ جنگ ِ اول صورت گرفته .به نقل از سـکـو تـ ــــ. :بعد از یه قتل عام مسلمونا ، می رن اورشلیم و میگیرن .. اما در آخر مسلمونا دوباره حمله می کنن شکستشون می دن ..
این جنگه خیلی تاثیرات گذاش رو فرهنگ اروپا .. خیلی چیزا رو از مسلمونا یاد گرفتن .. مثلا ساز عود که مال ایرانیا بوده .. بعدن میان تو کاخ هاشون برای شاهان می زنن .. یا مثلا پارچه های حریر رو میبینن که بانوان موهاشونو با اون می پوشن .. بر می دارن با خودشون می برن .. یا حتی شکر ! زمانی که شکر رو به اروپا می برن ، مثله طلا ازش نگه داری میکنن ، بسیار ارزشمند میشه براشون ..
موافقمبه نقل از SaYnA :صحيح ؛ من راجع به روند ِ جنگ هنوز بحث نكردم قتل عام ِ مسلمانان توي ِ جنگ ِ اول صورت گرفته .
دوست دارم بحث نظم داشته باشه يعني ؛ اگر موافقين اول راجع به روند جنگ صحبت شـه بعد نتايج ! اگر موافقين :)
مطمئنید اندلس در طول جنگ های صلیبی سقوط کرده؟به نقل از SaYnA :يكي از مهم ترين رويداد هاي ِ مرتبط با جنگ هاي ِ صليبي ، سقوط اندلس هست به نـظرم ( تصرف ِ شهر توسط اروپاييان ) . چون همين باعث شد اروپاييا به خيلي از دانش و علم و تمدن مسلمونا دست پيدا كنن ، چون اندلس تمدني بوده واسه خودش ( :دي ) !
آره منم یه جایی خونده بودمبه نقل از بو علی :مطمئنید اندلس در طول جنگ های صلیبی سقوط کرده؟
جون ؟ الآن ايران چي بود اين وسط ؟به نقل از WILD EAGLE :بله علت اصلی پیشرفت اروپا همین بود و علت اصلی رکود ایران هم همین
پس به قول شاعر گفتنی
مکن با دیگران جنگ نکن با دیگران جنگ که خود اول گیری آتــــــــــــــــش
:-& این نظر خودم در مورده شعرست :-&
مرتبط بوده با جنگ ! نمي دونم دقيقا قبلش بوده يا بعدش ؛ من خودم شنيدم كه بعدش ، وقتي اروپاييا از فتوحات داخل آسيا نا اميد ميشن اندلس رو تصرف مي كنن !به نقل از بو علی :مطمئنید اندلس در طول جنگ های صلیبی سقوط کرده؟
تهيه كننده و كارگردانش كي بودن ؟به نقل از روح الله :فیلم kingdom of heaven در مورد بخشی از جنگهای صلیبی ساخته شده در دوره ی صلاح الدین...و البته یه مقداری هم از فرامانوسری گفته.جالبه