سلام به نظر من یکی از بازی های بسیار محبوب بین ایرانیان این بازی هست
شاید تا حالا نفهمیدید که دارم راجع به چی صحبت می کنم
GTA
از حالا به بعد هر چی درخواست از این بازی دارید اینجا بیان کنید
داستان کامل بازی GTA IV
به جرات باید گفت که یکی از مهمترین و پرخرج ترین عناوین سال 2008 میلادی بازی فوق محبوب و بی نظیر Grand Theft Auto IV می باشد. این بازی بالاخره بعد از مدت ها انتظار در نهایت چند روز زودتر از زمان انتشار رسمی اش که روز 29 آوریل 2008 بوده است، برای دو کنسول X360 و PS3 روانه ی بازار شد و هیاهویی در بین جامعه ی گیمر ها به پا کرد و همه را مجذوب ویژگی های ناب خود ساخت و رکوردها را نیز شکست. GTA IV را می توان تحول عظیمی در صنعت بازی های ویدئویی دانست چرا که این عنوان با نوآوری های متعدد و فوق العاده، گیم پلی بی نظیر، صداگذاری خیره کننده و صدها ویژگی منحصر به فرد دیگر دنیای بازی های ویدئویی را وارد دوره ی تازه ای کرد. در واقع باید گفت که Grand Theft Auto IV بسیار فراتر از حد تصورات ظاهر شده است و حرف های زیادی برای گفتن دارد.
داستان این نسخه در زمان حال جریان دارد و فوق العاده غنی طراحی شده است و اتفاقات بسیاری در آن بوقوع می پیوندد. این داستان در ابتدا به سادگی آغاز می شود، اما در ادامه فوق العاده پیچیده می شود و شما را شیفته و درگیر خود می سازد. در GTA IV شما کنترل یک فرد سی و چند ساله ی صربستانی به نام Niko Bellic را بدست خواهید گرفت. Niko که یک سرباز کهنه کار عضو ارتش صربستان بوده است، به خاطر خیانت شخصی به نام Darco Brevic خاطره ی خوشی از جنگ با بوسنی ها ندارد.
او برای به فراموشی سپردن گذشته ی سیاه خود و شروع یک زندگی نو با امید تحقق گفته های پسر عمویش Roman به Liberty City سفر می کند تا رویای آمریکایی را تجربه کند، اما او بعد از سفر به Liberty City خیلی زود در می یابد که رویای امریکایی دست نیافتنیست و تنها یک خیال پوچ و باطل می باشد و Roman برای دست یابی به اهداف خود به او دروغ گفته است. Roman نزدیک 15 سال است که در Liberty City زندگی می کند و مدیریت یک شرکت تاکسی رانی کوچک را بر عهده دارد اما او بدهی بالایی به گروه مافیای روسی دارد و به همین دلیل به شدت از طرف آن ها تحت فشار است و جانش در خطر می باشد. Roman به تدریج Niko را نیز درگیر مشکلات شخصی خود می کند اما این مشکلات کوچک به مرور با اتفاقاتی بزرگ همراه می شوند و سبب می شود تا Niko بر خلاف میلش بار دیگر به یک جنایتکار و آدمکش حرفه ای تبدیل شود.
Niko همچنین اکنون می داند که Darco Brevic هم در Liberty City سکونت دارد، در نتیجه برای یافتن و گرفتن انتقام از او نیز تلاش خواهد کرد و اینجاست که داستان پر حادثه ی Grand Theft Auto IV آغاز می شود...
منبع: www.bazinama.com
البته این قسمت اولش بود اگه خوشتون اومد بقیش هم میزارم
من هر چی با خودم فکر می کنم نمی تونم به نتیجه برسم
اخه این بازی واقعا تمام سانسوره و من نمی تونم دیگه تو این تاپیک پست بدم
لطفا تاپیک رو کاملا پاک کنید
(بالای 25 25+)
این چند تا پچ از بازی GTA San Andeas هست که به بازی مراحلی رو اضافه میکنه
توضیح درباره پچ
- 31 مرحله جدید
- داستان جدید
- شخصیت های جدید
- تعداد زیادی مراحل از گذشته بعد از پایان بازی
_ کیلومتر شمار (آنالوگ)
اموزش ریختن پچ
توضیحات : داستان بازی در سال 1993 اتفاق می افتد. cj بعد از یک مهمانی در ویلای Madd Dogg به خانه می رود و آنجا به خواب می رود هنگامی که بیدار می شود متوجه آتش سوزی در خانه می شود. بعد از این اتفاق cj برادرش sweet را می بیند و با او درباره اینکه این آتش سوزی اتفاقی نبوده صحبت می کند….
برای نصب این مود بدین صورت عمل کنید :ابتدا فایل دانلود شده که به صورت zip می باشد را در مسیر دلخواه Extract یا Unzip نمایید.سپس از همان مسیر پوشه های data و text و models واقع در پوشه Great.Theft.Car.v.1.03.EN را در مسیری که gta نصب شده کپی کنید .وارد بازی شوید.
*قبل از شروع بازی subtitles را از مسیر زیر در منوی بازی فعال کنید :
Options -> Display Setup -> Subtitles -> ON
* با کلید shift چپ دمو ها رد می شود.
* Patch بازی را در مسیری که gta نصب شده در پوشه text کپی کنید.
خب به سلامتی GTA V برای ایکسباکس لیک شد. اون دوستی هم که لیکش کرده نشسته پای ایکسباکسش و داره بازی میکنه و همینطوری ویدئو از گیمپلی بازی آپلود میکنه. میتونید از اینجا ویدئوها رو ببینید.
دوستانی هم که میخوان رو کنسولهای دیگه بازی کنن نگران نباشن چون تاریخ انتشار رسمی بازی سه چهار روز دیگهست و بازی حداکثر تا اون موقع برای کنسولهای دیگه هم میاد بیرون.
× جایی تو تهران سراغ ندارید که نسخهی ایکسباکس رو آورده باشه؟