پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی
راستش فقط یه چیز هایی رو میگم .... امیدوارم به دردتون بخوره ...
سال سوم یکم سعی کنید
بیشتر روی درسا وقت بزارید ... سعی کنید بیشتر با درسا دوست شید ...هم امسال به نفعتون میشه ، هم واسه سال دیگه راحت تر میتونید درس بخونید ... امسال یه پشتوانه ایه برای سال ِ دیگه اتون ، هم اینکه یه درصدی توی کنکور شامل ِ امتحان نهایی هاتون میشه ( اگه کنکور رو بر ندارن ، که بعید میدونیم بردارن) و هم اینکه هر چی امسال
سعی به بهتر یاد گرفتن ِ مباحث کنید ، به سال ِ دیگه ی خودتون کمک کردید ...... سعی کنید خوب از امسال استفاده کنید ..کتاب درسی ها رو خوب یاد بگیرید ..
مباحث رو نزارید بمونه و شب ِ امتحان ترم بخونید .... از اول ِ سال کار کنید روشون ...
کتاب درسی ها امسال خیلی مهمه ها ... مخصوصا که امتحان نهایی هم دارید ...
توی درس شیمی معمولا بچه ها استوکیومتری رو خوب یاد میگیرن ، اما تست نمیتونن بزنن توی وقت معین ،یکم براشون تست زدن توی آزمونای بیرون مشکله ، اگه میتونید بعد از اینکه هر فصل و مبحث رو خوب یاد گرفتین به بعضی کتاب های خوب مراجعه کنید و سعی کنید یکم با تست ها ور برید تا حل شن ...و کم کم سعی کنید اگه سوالاتی راه تستی داشتن رو یاد بگیرید ( برای آزمون های تستی تون ...اما
به هیچ وجه نباید راه حل های کتاب و روش های اون رو فراموش کنید ..چون توی امتحانات نهایی به هیچ وجه اجازه ی استفاده از فرمول و روش هایی جز کتاب درسی رو ندارید ..از الان خوب یادتون باشه )
فصل 2 شیمی رو معمولا همه ی معلم ها خوب درس میدن و بچه ها هم با همون کتاب میخونن و یاد میگیرن .... اما به فصل 3 که میرسه خیلی از معلما به عبارتی میپیچونن فصلو و با تند تند درس دادنش برای بچه ها خوندنش توی امتحان نهایی و همچنین سال پیش دانشگاهی یکم سخته با اینکه خیلی فصل ِ آسونی هم هست ..سعی کنید روی فصل 3 به همون اندازه که باید وقت بزارید ، بزارید ، و نزارید بمونه واسه شب امتحان نهایی ... جدی میگما ...چون معمولا معلمان بزرگوار این فصل رو خیلی خیلی تند درس میدن و دریغ از اینکه دانش آموز فهمیده یا نه ...
توی فیزیک هم فصل 1 و 2 ( خازن و مدار) رو سعی کنید بعد از یاد گرفتن کتاب و سوالات تشریحی ، با تستاش آشنایی پیدا کنید ..... یکم سخته واسه تست زدن ِ این 2 تا فصل توی آزمونای بیرون فقط به کتاب اکتفا کرد ...چون معمولا تستاش در حیطه ی کتاب درسی نیست ... حتما اگه میخواید تست بزنید سعی کنید اول خوب روش ها رو یاد بگیرید و بعد تست بزنید ... فصل های 3 و 4 هم معمولا با همون کتاب درسی یاد میگیرین فقط قسمت ِ آخر ِ فصل 4 رو الان اگه یکم خوب متوجه نشدید اشکالی نداره ... چون توی پیش دانشگاهی که نوسان رو بخونید ، طبیعتا خواهید فهمید که اون چند صفحه ی آخر ِ فیزیک 3 اصلن چی میگفته ...
من کلا پیشنهاد میکنم امسال بعد از
یاد گرفتن ِ دقیق کتاب های درسیتون یه نگاهی به تست های سراسری سال های پیش از اون فصل ها بندازید و ببینید چطوری باید حلشون کنید ، دستتون بیاد چیا رو باید خوب یاد بگیرید ، برای چه سوالایی نیاز به راه های تستی دارید ، و ... و بعدا برید سراغ کتاب تست های خوب ( اما تو طول سال خواهشا درس کتاب رو ول نکنید و بچسبید به تست ..... کتاب درسی امسال حرف اول و دوم رو میزنه ... )...
واسه آزمون که یه تاپیک
اینجا واسش بحث شده ..... پیشنهاد میکنم اینجا دیگه روش بحث نشه ( آخرم میدونم دیگه ..سر ِ این آزمون رفتن دعوا میشه

!!!!!)
تجربی ها روی زیست شناسیتون خوب وقت بزارید ..نزارید بمونه ها ..متن فصل ها ، شکل ها ، حتی جدول ها ، خود آزمایید ها ، فعالیت ها رو خوب بخونید ...توی طول سال حتما واسه ی زیست ، روی تست زدن وقت بزارید ... واسه فصل 8 حتما یه کتاب خوب واسه ژنتیک استفاده کنید تا حل کردن ِ سوال های ژنتیک رو بهتون یاد بده ..... از زیست شناسی ِ امسال قافل نشید ... همین ...
و یه نکته دیگه به تجربی ها : واسه زمین شناسی حتما وقت بزارن .....مخصوصا فصل کانی ها ( و بقیه فصل ها از فصل 5 تا 10 ) ....نگید ما که دارو سازی نمیخوایم زمین شناسی چیه ....این حرفا رو بزارید کنار و بخونید ... چه اشکالی داره الان که باید روی زمین شناسی وقت بزارید از وقتتون استفاده کنید و بخونیدش ؟؟؟ خدا رو چه دیدی ...شاید اگه توی طول ِ سال پش دانشگاهی هم زمین نخوندید ، یه چیزایی از امسال یادتون مونده باشه و کمکتون کنه ...
من همینا رو یادم میومد و گفتم :-[...