- شروع کننده موضوع
happychemist
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- مدال المپیاد
- المپیاد شیمی
ایا معلم در المپیاد موثر است؟مدال ایشان چطور؟ :)
بعله بعله! جوری نباشه ک معلمش همش از کتابای دیگه سوال بده! خودشم چیزی از خودش داشته باشه1 دانشی، علمی، خلاقیتی1 کشکی!به نقل از Happiest chemist :سلام دوستان شیمی دان و شیمی خوان
و البته سلام ویزه به دوست گلم happy chemist که نمیشناسمش اما اسمش اونقدر به نام کاربریه من نزدیک هست که من تا دیدم گفتم این تاپیکو من نزدم بعد با کمی دقت فهمیدم که بله این دوستم که اسمشون رو از من اقتباس کردند :-\ پیشنهاد میکنم ایشون خلاق تر باشن و ..
از اون جایی که میدونم مشکل این دوستمون چیه حتی با این که از نزدیک اشنا نیستم نظرمو میگم
مدال معلم به خودیه خود چیزی رو نشون نمیده پویایی و توانایی مهمه
معلم با مدال پایین هم سراغ داریم که موفق هستند
معلم المپیاد رسالت خواص خودشو داره فقط حل مساله نیست راهنماییه درست و به جا و نشون دادن مسیر درست مطالعه هم هست و هم چنین در اختیار قرار دادن مطالبی که ÷یدا کردنشون راحت نیست مثلا سئال خوبی که به درد تمرین الم÷یاد بخوره تو رفرنس ها کمه و این وظیه معلمه سوال سازی یا سوال یابی زیا فرق نداره و هم چنین مهارت علمی کامل و موثر چون خیلی سوالای المپیادیا ریزه و شاید حتی از کسی که شیمی رو تو دانشگاه خونده و تموم کرده هم بپرسیم جواب درستی نده چون انقدر رو موضوع ریز نشده بوده
به نقل از Headhunter :بعله بعله! جوری نباشه ک معلمش همش از کتابای دیگه سوال بده! خودشم چیزی از خودش داشته باشه1 دانشی، علمی، خلاقیتی1 کشکی!
اگه معلم نداشته باشی اوجا میشه درکش کنی،نه ک شما مشهدین و ... برین فردوسی جا دکتر قنبری همونش به خیلی ا می ارزه...م3لن ی بار ی کتابی ک تا ب حال نخوندی و ی بار خودت بخون دفه بعد با تدریس معلم،اونجا تفاوت آشکار میشهبه نقل از AUGUST II_PRINCE OF SAMPADIA :نقشش اونقد زیاد نیستش
بیشتر خودتی
اما نباشه ام که نمیشه دیگه