- شروع کننده موضوع
hasangolab
کاربر حرفهای
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- ترکیبیات علیپور خوندم!
- دانشگاه
- Massachusetts Institute of Technology
- رشته دانشگاه
- Electrical Engineering
یه روز میرید خونه خاله تون شیراز دوستتون زنگ میزنه میگه که بیا تو اینترنت باید باهات صحبت کنم. میری پشت کامپیوتر خاله ات می بینی یاهو مسنجر ندارند! وای حالا چی کار کنم!!! اگه برم دانلود کنم یه ساعت طول میکشه! وای حالا دوستم یه ساعت معطل میشه! آخ خوب شد یادم اومد میرم سایت meebo تا حالا سایت meebo رو دیدید؟ ندیدید؟ خوب حالا من براتون میگم چیه تا حتماْ برید ببینید!
میبو یه [acronym=مسنجری که تحت وب اجرا می شود و می تواند با یک مرورگر وب باز شود]Web Messenger[/acronym] هست. که با اون می تونید از سرور های [acronym=سرویس دهنده های چت]IRC[/acronym] های Yahoo
و [acronym=America Online Messenger]AIM[/acronym]
و Google Talk
و [acronym=Microsoft Service Network]MSN[/acronym]
و چند سرویس دیگه استفاده کنید.
جالبه بدونید که این [acronym=مسنجری که تحت وب اجرا می شود و می تواند با یک مرورگر وب باز شود]Web Messenger[/acronym] از سرویس Voice و Webcam هم پشتیبانی می کنه. همچنین با اون می تونید همزمان با تعدادی ID یاهو وارد بشید. خلاصه دیگه خستتون نکنم برید خودتون ببینید.
صفحه اصلی
صفحه فارسی
میبو یه [acronym=مسنجری که تحت وب اجرا می شود و می تواند با یک مرورگر وب باز شود]Web Messenger[/acronym] هست. که با اون می تونید از سرور های [acronym=سرویس دهنده های چت]IRC[/acronym] های Yahoo
جالبه بدونید که این [acronym=مسنجری که تحت وب اجرا می شود و می تواند با یک مرورگر وب باز شود]Web Messenger[/acronym] از سرویس Voice و Webcam هم پشتیبانی می کنه. همچنین با اون می تونید همزمان با تعدادی ID یاهو وارد بشید. خلاصه دیگه خستتون نکنم برید خودتون ببینید.
صفحه اصلی
صفحه فارسی