- شروع کننده موضوع
negginnium
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بندرعباس
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- -
- رشته دانشگاه
- sth
خب بندر از دید من جای خوبیه چون خیلی بزرگ نیست در نتیجه امنیتم توش بیشتره!
اگه واسه تفریح بخوای بیای، بندر خب یه خورده گرمه بهتره فصلی مث زمستون بیای، البته ایام نوروزم خوبه هوا.
بیشتر میشه گفت یه شهر طویله ینی در حاشیه ی دریا هی رشد کرده، واسه همین هر جا ساحل باشه پارکم کنارش هست.
واسه گشتن و اینا... بهترین جاها الان پارک دولت و پارک غدیر و پارک ولایت هستن، که همونجا میشه کارتینگ و ایناام رفت. بعد قبل از پارک غدیر هم خیلیا هستن که با قایقشون اجازه میدن دور بزنین، البته خودشون راننده ( ) میشن، بعد پولم میگیرن
بعد یه منطقه هست، آبگرم گنو اسمشه، که خب از اسمش معلومه... دوتا استخر آب گرم ، کنار یه سری رشته کوه...شهربازی و پیست دوچرخه و اینا!
بعد یه حموم گله داری هم داریم ، که من خودم به شخصه از حمومای عمومی قدیمی خوشم نمیاد. چندشم میشه.
بعد اگه بخای جنگلای حرا رو ببینین معمولا از خود بندر عباس نمیشه، بیشتر میرن شهرستانای کنار بندر مثلا بندر خمیر یا بندر لنگه و اینا...
واسه بازار و خرید هم میتونی بری مجتمع تجاری و اینا... زیتون، ستاره شهر، ستاره جنوب، نیلی، سیتی سنتر، رویال ، اکثرن مردم اینجا ها میرن.
بعد یه دریاچه ی کوچیکم هست... بعد کنار دریاچه یه بازار چه هست واسه دستفروشا . این طفلیارو اینقد دربدرشون کردن... آخرشم رفتن بازارچه 22بهمن. خلاصه اینجا اصلا جای باحال و باکلاسی نیست و توصیه میکنم به مامان باباهاتون اصن نگین چنین جایی وجود داره
بعد جاهای خوشمزه ی بندر که من خودم خیلی دوست دارم، اول از همه آب انار فروشی شانار، شعبه ی 4راه رسالته
بعد پیتزا qfc اونیکه 4راه رسالته. بعد پیتزا پرتقال. بعد رستوران ایتالیایی شب ها.بعد اون qfc که ترمیناله .(به دلایلی زیاد اونجا نمیریم
کلا فست فود و اینا تو بندر خـــیــــلــــی زیاد هست. همه هم همیشه شلوغن!
غذا های معروف اینجا هم... قلیه ماهی، انواع غذاها با میگو، بعد یه نونی هست، روی تاوه میپزن و روش تخم مرغ و مهیاوه میریزن و روغن زیتون. مهیاوه یه چیزی شبیه سُسه که خودمم هنوز دقیق نفهمیدم چیه فقط کشف کردم توش عصاره ی ماهی هست!
بعد یه سری میگو آجیلی هست که اینه نمک سود شدن و خیلیییی خوشمززن. من قبلن چندشم میشد بخورم اما الان خیلی دوس دارم!
بعد یه سُس دیگه هم هست شبیه مهیاوه ولی اسمش سوراوه (نمیدونم اسمشو دقیق) هست که بوی ماهی میده و قرمز رنگه و میکن توش از خاک رس هم استفاده شده. من نمیدونم خوشمم نمیاد ازش، خیلی بدمزست
بعد یه غذای بندری هست که من خیلی خیلی دوست دارم، اسمش هست هواری نخود. این خیلییی خوشمزست. کلا غذاهای بندریا، یه سری ادویه ی خاص بهشون میزنن که طعم غذا فوق العاده میشه. خیلی لذیذن!
دیگه تقریبا همینا!
اگه کسی چیزی یادش اومد بیاد اضافه کنه بگه .
اینم یادم رفت بگم بندری نیستم من، اصالتا بمی هستم ولی از بیست روزگی (ینی از اوایلی ک ب دنیا اومدم) بندر زندگی میکنم.اینقدم جای خوب و صمیمیهههه! مثلا یه شهری مث بم....حتی کرمان(سو تفاهم نشه حالا، دارم مثال میزنم) خیلی زود شهر میخابه! مثلا ساعت 9 شب خیابونا خلوت میشه! در صورتیکه ما اینجا تازه 9 شب از خونه میریم بیرون...تا 11 12 حتی 1 اینا و بازهم شهر روشنه، مغازه ها بازن، خیابونا شلوغ...
نگین گذارش میکنه، اینجا تخت خودمه، خونمون، گلشهر، بندرعباس آی لاو یو سمپادیا
پ.ن : ییکی بیاد عکس بذاره، من واقعا حوصله ندارم
دِریا
معبد هندوها
امامزاده سید مظفر ( چ ِ قدر خوشگله )
مسجد جامع دلگشا
ستاره جنوب
جنگلهای حرا
اینم یکی دیگه
متشکر از نگین جون ، عکس اضافه شد