شقایق س. کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,112 امتیاز 5,956 نام مرکز سمپاد فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک شهر زابل - کرمان سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فردوسي مشهد رشته دانشگاه مترجمي زبان فرانسه 2011/9/10 #1 من خودم که عاشق شیب تند2هستم .شما چی؟
smartgirl کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 480 امتیاز 1,116 نام مرکز سمپاد فرزانگان ری شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 مدال المپیاد کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... ) دانشگاه خوارزمی، امیرکبیر رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2011/9/12 #2 پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ من دقیقا هیچ کدوم رو دوست ندارم.....
poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,851 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر 2011/9/12 #3 پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ گزینه ی هیچکدام رو هم میذاشتی بد نبود خدایش این برنامه ها رو اصلا نمی پسندم
پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ گزینه ی هیچکدام رو هم میذاشتی بد نبود خدایش این برنامه ها رو اصلا نمی پسندم
namak کاربر فوقحرفهای ارسالها 592 امتیاز 353 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران 2011/9/12 #4 پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ ادم باید اعصاب و روان درست داشته باشه تابشینه کنار این برنامه های...گریه کنه اینجوری
پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ ادم باید اعصاب و روان درست داشته باشه تابشینه کنار این برنامه های...گریه کنه اینجوری
8226 کاربر فوقفعال ارسالها 80 امتیاز 148 نام مرکز سمپاد فرزانگان X شهر مشهد 2011/9/12 #5 پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ به نظرم هیچ کدومشون اصلا جالب نیست. همشون مسخره بازیه . چند تا دختر پسر میان یک سری حرفای الکی می زنن و مینن واقعا همشون بیخودن . مخصوصا من وقتی شیب تند رو می بینم کاملا این جوری میشم :-& :-& [-( خیلی بده که یه برنامه خوب واسه نوجوونا نداریم [-(
پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ به نظرم هیچ کدومشون اصلا جالب نیست. همشون مسخره بازیه . چند تا دختر پسر میان یک سری حرفای الکی می زنن و مینن واقعا همشون بیخودن . مخصوصا من وقتی شیب تند رو می بینم کاملا این جوری میشم :-& :-& [-( خیلی بده که یه برنامه خوب واسه نوجوونا نداریم [-(
maedeh.m کاربر فعال ارسالها 44 امتیاز 32 نام مرکز سمپاد فرزانگان کاشان شهر کاشان 2011/9/15 #6 پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ کاملا باهات موافقم.حرف دلمو زدی.
nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 656 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق 2011/9/15 #7 پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ چقدر جالبه من هیچ کدوم از اینارو تابحال ندیمم ولی میدونم مزخرفن من زدم سایر موارد . قبول نیس باید یه گزینه هیچ کدام باشه .
پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ چقدر جالبه من هیچ کدوم از اینارو تابحال ندیمم ولی میدونم مزخرفن من زدم سایر موارد . قبول نیس باید یه گزینه هیچ کدام باشه .
سومپاد کاربر حرفهای ارسالها 483 امتیاز 883 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر میاندوآب مدال المپیاد المپیاد ریاضی ابتدایی که اول شدم :دی اول مسابقات احکام شهرستان اول مسابقات نمایش در شهرستان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل رشته دانشگاه رادیولوژی 2011/9/15 #8 پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ جدا این تاپیک چیه؟؟؟؟؟ کدوم برنامه دیدن داره خداییش؟
ریـحـانـه لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 3,304 امتیاز 12,652 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه علوم اجتماعی (انسانشناسی) تلگرام اینستاگرام 2011/9/16 #9 پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ چیه بابا شیب تند ! سه تا دختر لوس ریختن اونجا ... ! کلا برنامه خوب نداریم !
پاسخ : کدوم برنامه رو دوست دارید؟ چیه بابا شیب تند ! سه تا دختر لوس ریختن اونجا ... ! کلا برنامه خوب نداریم !