- شروع کننده موضوع
NEO
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
در این جا شما میتونید هر انتقاد یا پیشنهادی که داشتید مطرح کیند :)
چرا ؟به نقل از ریحانه! :ادی جانِ ماتریکس نباید انتظار داشته باشی انجمن شیمی مخصوصا تو تابستون خیلی فعال باشه و ازین حرفا!
رفتبه نقل از ریحانه! :اما یه سر و سامونی بهش بده!مثلا این موضوع تخم مرغ ترش نباید بره تو سرگرمی های شیمی؟!
لینک بدهبه نقل از ریحانه! :یا مثلا برو صفحات اولیه ی انجمن ،چندیدن تا جدول تناوبی داره!
حرفت هم درسته هم غلطبه نقل از ریحانه! :بعدش من می گم هر چیزی اگه به روشی غیر از کتاب درسی گفته بشه یادگیریش اسون تره...
فکر خوبیه ولی چون انجمن مطالعه گروهی هست این کار بی معنیهبه نقل از ریحانه! :مثلا بیا یه پیش مطالعه ی گروهی راه بنداز!
مثلا برای سال سومیا،بعد هرکیم مشکلی داشت سال بالاییا بیان جواب بدن
فعلا ساماندهی به اوضاع نیمه آشفته اینجابه نقل از ریحانه! :نمی دونم!کلا حس می کنم باید یه کاری کنی که توش خلاقیت موج بزنه!
مثلا یه مسابقه کاریکاتور یا شعرِ شیمیایی چطوره؟!
به نقل از lady chemist :آقای نادی با اجازتون من یه پیشنهادی داشتم...
میگفتم که ما مینونیم یه چیزی مثه مسابقه شیمی راه بندازیم..مثلن به این صورت که یه مبحث مشخص کنیم مثه همین استوکیومتری بعد یه نفر یه سوال خوب طرح کنه یه مدتی هم فرصت واسه حل سوال بزاره بعد به بچه ها بگیم بیان سوالا رو حل کنن جوابارو برسی کنن...این هم به خود بچه ها میتونه خعلی کمک کنه..هم به انجمن..خودشم من این روشو تو یکی از سایت های مربوط به شیمی دیدم که خعلی خوب شده بود.
برا شروع هم میتونیم از همون استوکیومتری شروع کنیم..
مثه اون سوالی که من طرح کردم
چه طوره؟!
بله بله حتما اين کار رو مي کنيم.به نقل از Black Death :اگر میشه تو این مسابقه ای که گذاشتید بعد از این که مهلت جواب دادن تموم شد جواب سوال رو هم بنویسید :)