انتقادات و پیشنهادات
1...2...3... و 12 !! 12 تا تاپیک مهم !!! انقدر تاپیک مهم داریم و ما بی خبر؟
مشکل داره؟ خب بله که داره . پس همینجوری واسه دور هم بودن میگم ؟
1. باعث میشه دیگه اصلا توجهی به تاپیک های دیگه نشه و همین طور تاپیک های دیگه که زیاد هم قدیمی نیستن و شاید سوال مهمی هم کسی بپرسه توشون سریع میرن صفحه ی بعد
2. کسی با موبایل بیاد تازه فقط تا صفحه سوم باید تاپیک های مهم رو داشته باشه تو لیست
و
3. تاپیکی که از 2 و 3 ماه پیش ارسال جدیدی نداشته چجوری مهمه؟ نه اخه چه تاپیک مهمی که 2 ماه ارسال نداره ولی باید مهم باشه؟
4. تاپیک صندلی داغ که دیگه صاحب هاشون نمیاد و ملت منتظر جواب و تاپیک هنوز باز و مهم تر اینکه تاپیک مهم !!! -من؟ شوکه هستم.
5. تاپیک زده شده و مهم هم شده بعد توش چه پستی هست ؟ لینک داده شده به اون صندلی داغ هایی که خودشون مهم هستن!
کدوم آدمی همچین کاری میکنه ؟
نظم انجمن ؟ = زیر خط فقر
چرا ؟ به دلایل بالا
به دلایل زیر :
16 صفحه تاپیک تو انجمن هست ادم بجای اینکه مشاوره تحصیلی بگیره بدتر دست به ترک تحصیل میزنه !!
12 تا تاپیک مهم هست که بهشون اشاره شد
مدیر هست ولی ظاهرا نیست
چون :
نه نظمی میده ، نه جواب به سوالی رو
اینجوری میشه که من دو ماهه جواب سوالم رو نگرفتم
ده بار تو یه تاپیک پست دادم تا نره صفحه سوم صدقه سری این همه تاپیک مهم بلکه کسی ببینه
و بدتر سرم تو این 16 صفحه گیج رفته تا بلکه در تاپیک صفحه 13 در صفحه 5 پست 13 چیزی پیدا شه که بتونه کمک کنه به من
بلکه این انجمنی که در حال حاظر مرده ست یه وقتی شاید زنده بوده و کسی سوالی مثل من رو پاسخی گرفته باشه که به من کمک کنه
- انعکاس صدا ....
....
ایا حالا کسی هست نظمی به این انجمن ببخشه ؟ شاید چهارنفر مثل من دنبالی مشاوره ای برای تحصیل بودن !