پاسخ : در طول سال تحصیلی
اینکه میگی بعضیا رو میبینین روحیه میدن و بعضیا استاد ِ تضعیف ِ روحیه ...فقط یه چیزی میگم ... ازتون خواهش میکنم تو طول ِ سال به هیچ کدوم از بچه هاتون اعتماد نکنین و به حرفاشون گوش نکنید ، حتی دوست ِ صمیمیتون ( حتی اگه مثه خواهر یا برادرتون باشه واستون) ، من خودم با این مشکل امسال سر و کله زدم و اعصابم بهم ریخت ، به بچه های کلاساتون توجه نکنید ، شما نباید نیاز داشته باشید یکی باهاتون حرف بزنه تا انگیزه بگیرید و همچنین نباید نیاز داشته باشید یکی بیاد انگیزه ی درس خوندنتون رو بگیره(مثلا با دروغاش که من درس نخوندم و تست نزدم تو هم نخون ... یا اینکه میبینید یکی ازتون درسش بهتره و شما خودتونو ببازید ) ..خواهشا واسه حرف ِ هیچ احدی امسال ارزش قائل نشید ، فقط به فکر ِ موفقیت خودتون باشید ..هیچ کس جز خودتون و خانواده هاتون آرزوی موفقیت شما ها رو نداره ... حتی دوستای صمیمیتون ...حتی bf و gf هاتون
...
شما قطعا همتون توی طول ِ تابستون یه آزمونی رو شرکت کردید ، از هر موسسه ای ، خب تابستون تموم شد ، بشینید قکر کنید و تحلیل کنید آیا از آزمون های اون موسسه راضی بودید ؟ آیا شما رو به
همون چیزایی که ازش انتظار داشتید رسوند ؟ آیا فکر میکنید اگه باهاش تو طول ِ سال برید جلو شما رو به اون چیزی که میخواید برسونه ؟ آیا با برنامه های تونسنید خودتونو وفق بدید ؟آیا از برنامه هاش جا موندید و نتونستید بهشون برسید ؟ اینا خیلی مهمه ها....
خواهشا با خودتون صادق باشید و تصمیم بگیرید تو طول سال چه آزمونی رو شرکت کنید ...
و همچنین ، اینکه میپرسید از چه نظر مثله تابستون باشید ، بشینید روی یه کاغذ دقیقا اون مباحث و فصولی رو که توی تابستون خوندید رو بنویسید ، باز هم تاکید میکنم با خودتون صادق باشید و ببینید آیا واقعا از تابستونتو استفاده کرده بودید(به معنی واقعی ِ استفاده ها) ؟ ( نمیگم به خوبی استفاده کرده بودید ... چون هر کس با توجه به خودش باید به این سوال جواب بده )، بعد ببینید کدوم مباحث رو نیاز دارید دوباره زودتر و جلوتر از بقیه مباحث بخونید ، توی برنامه هاتون حتما جا بدید ... هر کدومتون توی این چند مدت یه سری موفقیت ها به دست آوردید ، مثه اینکه روش ِ خوندن و تست زدن ِ هر درسی تقریبا دستتون اومده ، میدونید تا چه حد سر ِ آزمونا با سوالا چه جوری رفتار کنید ، میدونید چه زمانایی درس بخونید واستون بهتره ، میدونید از چه منابعی استفاده کنید بهتره ، فهمیدید چقد تست از هر مبحث بزنید واستون جا میفته ، خواهشا نه روشتون ، نه مبنبعتون رو عوض نکنید ، نیاید بگید حالا اینم امتحان کنم ببینم نتیجه اش چیه ،
این امتحان کردنا امسال باید براتون بشه 0 درصد ، شما وقت ِ امتحان ِ چیزی رو ندارید ، شما وقت ِ استفاده رو دارید فقط ....
مطمئنن شماها هر کدوم یه سری اشکالات از خودتون توی تابستون دیدید ، ما نمیدونیم چیه ، اما شما باید بدونید چی هستن ، تلاش کنید اشتباهات و اشکالاتتون رو تکرار نکنید ...
از درس هایی که سر ِ کلاسا ( حالا چه پیش دانشگاهی و چه پایه) داده میشه جا نمونید ، برای هزارمین بار تاکید میکنم روی اینکه شماها باید وضعیت و موقعیتتون رو توی کلاسای درستون حفظ کنید ، نشه با آزمونای بیرون و برنامه های خودتون برید جلو ، اما توکلاساتون هیچ فعالیتی نداشته باشید و عین ِ مجسمه فقط برید بیایید ، درسای کلاساتون و کاراشون در اولویته ( به زبون ِ خودمونی میگم ، نشه یه وقت که معلم شما رو سر ِ کلاس آدم حساب نکنه و شما خودتون خودتون رو آدم حساب کنید ... همتون درک میکنید من چی میگم ) .... خواهشا جا نمونید ازشون ، به خودتون ضربه میزنید وگرنه ...
یه چیز دیگه ... شماها امسال نهایی دارید .. حالا چه بخوان واسش تاثیری قائل بشن و چه تاثیری قائل نشن ، شما باید کتاب درسیاتون رو به روش ِ تشریحی هم خونده باشید ، هر درس و مبحثی رو که دارید میخونید حتما از روی کتاب درسی کار کنید ، حتما روی کتاب درسی مسلط بشید ، نشه شب ِ امتحان نهایی شیمی و شما فقط بشینید شیمی پیش 1 بخونید ، نشه 2 روزشو مجبور شید اختصاص بدید به شیمی ... یه چیز ِ خیلی معروف که من همیشه میشنیدم اینه که امتحان نهایی های بچه های پیش دانشگاهی زمان ِ پیشرفت و به اوج رسین ِ بچه های فارغ التحصیلیه که میخوان دوباره کنکور بدن ، چون خیلی از بچه های پیش دانشگاهی میشینن فقط آزمونای نهاییشونو تو اون مدت ِ 1 ماه ترم اول و 1 ماه ترم دوم میخونن و به درسای دیگه اشون کاری ندارن ، اما فارغ التحصیل ها به همون روششون ادامه میدن ، شما باید اینقد روی کتاب درسیاتون مسلط باشید که شبای امتحان نهایی که معمولا 2 روز وقت دارید واسه هر درستون فوقش 7-8 ساعت کل ِ اون درس رو تموم کنید و یه زمانی رو هم اختصاص بدید به تست زدنش ( واسه کنکورتون) و یه زمانی رو هم واسه نگاه کردن به آزمون نهایی های سال های پیش و بقیه ساعت ها به برنامه های درسی خودتون برسید ... طوری درسا رو نخونید که مجبور شید 2 روز رو مختص بدید به همون درس ِ امتحانتون ...
فقط به عنوان ِ خواهرتون یه چیز دیگه هم میگم ... ما هممون دوست داریم امسال موفقیتای شماها رو ببینیم و خوشحال شیم ... اگه دارید بد جلو میرید و الکی دارید درس میخونید و خودتون توی وجودتون میدونید که این درس خوندن به درد ِ کنکور و اون رشته هایی که میخواید نمیخوره ، عاجزانه ازتون میخوام و التماستون میکنم از همین امروز به فکر ِ خودتون باشید و عوض کنید خودتونو ... نزارید دیر شه و خودتون نتونید کاری کنید ...