یه سوال!به نقل از Mizdoushi :خیر
البته بستگی به المپیادی که میخوای شرکت کنی داره + علاقه + نوع خوندن
بعضی از المپیاد ها هستن که متقاضی خیلی زیاد داره ؛ آره درصد قبولی میتونه کم باشه ولی اگه خوب و مفهومی بخونی ، شاید جزو بهترین ها باشی
بعضی از المپیاد ها هستن که متقاضی کم دارن و خوب آره دیگه قبولی یه بچه سمپاد 100% ـه
ولی اگه بیشتر وقتت رو برای المپیاد بزاری به نظرم میتونی موفق تر باشی تا کنکور ، چون توی کنکور تعداد نفرات بیشتری وجود داره و چندین درس مختلف هست
اگه وقتی که میخوای برای کنکور بزاری برای المپیاد بزاری 1000000000% قبولی ، شک نکن![]()
آخه من می خوام رشته مو برم ریاضی! المپیاد زیست و اینا به کارم نمیاد! مثلا کامپیوتر و اینا خوب نیس؟به نقل از e.n :میخوای تو المپیادی شرکت کنی که متقاضی کم داره؟؟؟؟؟؟
خب تو یکی شرکت کن که به درد کنکورت هم بخوره.مثلا زیست.(متقاضی زیاد هم داره)
ادبیات و نجوم احتمالا کم باشه.ولی به درد کنکور نمیخوره زیاد.ولی اگه طلا بشی بدون کنکور میری دانشگاه.البته دقیق نمیدونم برا اینا هم اینطوریه یا نه!!!!!
کامپیوتر خوبه.در نظر بگیر که دختری...نمیخوام الکی از المپیاد شیمی تعریف کنم...ولی تنها المپیادی هس غیر از ادبی که تعداد دختر و پسر تقریبن متعادله.ریاضی خطرناکه....!به نقل از HaniieH :آخه من می خوام رشته مو برم ریاضی! المپیاد زیست و اینا به کارم نمیاد! مثلا کامپیوتر و اینا خوب نیس؟![]()
![]()
نه!دیر نیست.به نقل از Drosophila :یه نفرهس مثلا ازدرسای اختصاصی سال سومش نمیزنه!
یعنی در حد خوب فهمیدن میخونه ولی نه در حد یه نفر که به کنکور فکرمیکنه و تو سال سوم تست میزنه و میره آرمون میده!
بعد داره واسه المپیاد میخونه خوب مثلا اگر مرحله دوم قبول نشد باید بعداز امتحان نهایی هاش بشینه برا کنکور بخونه!
الان در این زمان واسه کنکور خودن دیره؟
به نقل از Helix :یه سوال بدون معلم و کلاس میشه فقط خودت برا المپیاد بخونی یا نه ؟
و چطور باید بخونی؟
بستگي داره چه رشته اي علاقه داريبه نقل از El.N :سلام میشه یکمی از المپیاد بگین.من خیلی دوس دارم تو المپیاد شرکت کنم ولی یکمی می ترسم یعنی نمیدونم چه جوریه یا سوالا و منابع و... چیه؟
بستگی داره تو چه المپیادی می خوای شرکت کنی.به نقل از El.N :سلام میشه یکمی از المپیاد بگین.من خیلی دوس دارم تو المپیاد شرکت کنم ولی یکمی می ترسم یعنی نمیدونم چه جوریه یا سوالا و منابع و... چیه؟