تا حالا که از این سایتا ندیده بودم ولی یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست.
همینجوری مفتی مفتی برات sms بدن.
شاید یه اهدافی مثل جاسوسی در حریم شخصی افراد داشته باشند چون می دونن طرف برای یکی دیگه چی فرستاده.
این اپیلو که چیز چرتیست البته یعنی محدودیت داره تو هر روز ، دو تا اسمس ، 69 کاراکتر بقیه ش پولیه مثکه
اما سایتای خارجیشو قبلاً دیده بودم که بیشتر ازینم میشد داد !
+ فعلاً اگه خط اعتبری داشته باشی نمیتونی باهاش کار کنی ! خط دائمی میخواد !
من یه چیزی خیلی سوال شده برام...چرا یکی باید این خدمات اس ام اس رایگانو به ملت بده؟ الان منظور این چیه؟:
((هزینه اس ام اس های ارسالی شما را تبلیغ دهندگان سایت تامین می کنند.))
ینی اگه ما شماره رو سایتشون بذاریم از فردا اس ام اس تبلیغاتیو اینا بیشتر واسمون میاد؟
خب یه توضیح کوچولو :
این جور سایت ها که یه نمونه کوچیکش اپیلو هستش و سایت های دیگه هم هستن که اس ام اس مجانی میفرستن با محدودیت روزانه و کاراکتری و معمولا خطر خاصی هم ندارن.
فقط ممکنه اس ام اس ها چک بشن محتوای خاصی نداشته باشه ولی در کل خوبه.
برای راه اندازی این جور سایت ها هم کافیه بسته یا پکیج و پنلشون رو بخری قیمت ها هم از 50 تومن شروع میشه یعنی میتونین یه سایت راه اندازی کنین که اس ام اس رایگان بدین به اعضا و اینکه این سایتتون رو وصل کنین به برنامه های php و..
بعد شماره مربوطتون هم در سایتتون یه شماره 8 یا 14 رقمیه که بسته به خودتون داره و از اون میتونین استفاده کنین برای مثال: خیلی از سایت ها هستن که یه شماره دارن و شما با شماره خودتون بهش ارسال میکنین یه چیزی و اون تشخیص میده که این شماره واسه پروفایل شماس و یه پست با محتوای همون اس ام اس که بهش دادین درج میکنه تو سایت.
کلا اینجوریا بودش دیگه سوال دیگه ای هست در خدمتیم