Mopanz
سلام من الفویم!!
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی2
- شهر
- زنجان
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
سلام در رابطه با مشکل هنگ کردن سیستم من هم قبلا این مشکلو داشتم که سیستم هر از چندگاهی هنگ میکرد و وقتی ریستارتش میکردم درست میشد ولی به مرور بد و بدتر میشد تا اینکه یمدت اینقدر خراب شده بود که ویندوزش بالا نمیومدسلام. چند باری وقتی سیستم روشن بود توی بازی که میرفتی صفحه قفل میکرد یا بهم می ریخت بعد خاموش میشد، اما وقتی ری استارت میکردی دوباره خوب میشد. اما الان همون موقع که روشنش کردم و رفتم توی کروم صفحه قفل کرد ارور داد که display stopped بعد هیچ کاری نمیشد کرد کامپیوتر خاموش شد و دیگه ویندوزش بالا نیومد .
هی خاموش میشد به مرحله بالا اومدن ویندوز میرسید ولی دوباره خاموش میشد باز از اول صفحهها و اعداد میومدن
مشکل اینجا بود که کیبوردم رو نمیخوند (مطمئنم سالمه) و من نمیتونستم هیچ گزینهای رو توی BIOS انتخاب بکنم .
راهکار هاتونو ممنون میشم بگین.
ویندوز ۷، سیستم ۲۰۱۲ معمولی
مشکل سیستم من هاردش بود که از نوع hdd 500g بود و تقریبا نیمه خراب شد بود و من وقتی هاردو درمیاوردم و یه هارد سالم مینداختم سیستم خیلی خوب کار میکرد
توام اگه بلدی میتونی سیستم و باز کنی هاردشو دربیاری دوباره بندازی یا یه هارد دیگه بندازی اگه دیدی بهتر شد یعنی مشکل از هاردت بوده و باید به فکر تعویضش باشی