سوتی تلویزیونی فوآد بابان مجری اخبار تلویزیون
فواد بابان که پس از 35 سال گویندگی خبر، بازنشستگی اش خبرساز شد. به تازگی در گفت وگویی با جام جم در واکنش به شایعاتی همچون همکاری با تلویزیون کردستان عراق گفته است ...
اگر می خواستم جایی بروم، سال ها قبل رفته بودم. چند سال قبل که به مکه مکرمه رفتم از صدای آمریکا دعوت به کار شدم، بعد هم که BBC فارسی راه افتاد، پیشنهاد مشابهی با خانه، ماشین و حقوق بالا مطرح شد اما گفتم اگر این مزایا را صد برابر هم کنید یک لحظه زندگی در ایران را با تمام دنیا عوض نمی کنم.
در ادامه این گفت وگو بابان حرف های شنیدنی در خصوص سوتی خبری دوران گویندگیش داشته که بخش گزیده آن را در ادامه می خوانید.
ادای نابیناها را در می آوردم که روی آنتن رفتم
وقتی به خودم نگاه می کنم، می بینم سر تا پا گاف بودم و مردم با سعه صدر و بزرگ منشی شان تحملم می کردند.
در این سال ها تقریبا هر روز اتفاق جدیدی رخ می داد که همیشه برای اولین بار بود. گاهی می گفتم اگر بار دیگر این ماجرا پیش آید جلویش را می گیرم، اما دفعه بعد در کمال حیرت، حادثه غیرقابل پیش بینی متفاوتی رقم می خورد ولی گاف خنده داری که فراموشش نمی کنم و به خاطرش حسابی نقره داغ شدم به چند سال قبل برمی گردد.
آن روز من و آقای حیاتی خبر نیمروز شبکه اول را خواندیم و پس از خداحافظی با بینندگان، آقای حیاتی نگاهی به عینک آفتابی ام که روی میز بود کرد و گفت: عینکت خیلی قشنگ است، گفتم: از فرانسه برایم آورده اند.
بعد هم عینک را به چشمم زدم و ایستادم و همانند نابینایان دستانم را جلو آوردم و گفتم: نگاه کن من هیچ چیزی نمی بینم.
قبلا روال معمول پایان خبر این بود که 10 ثانیه بعد از خداحافظی ما، تیتراژ پخش می شد و دوربین کنار می رفت اما آن روز از بد حادثه کارگردان به طور اتفاقی تیتراژ و موزیک پایانی را روی تصویر ما انداخته بود و من بی خبر از همه جا مشغول شیطنت بودم که آقای حیاتی آرام گفت: روی آنتنیم!
تا این جمله را شنیدم عینک را از چشمم برداشتم و آنقدر در دستم فشار دادم که تکه تکه شد! منتها کار از کار گذشته و تمام آن حالت ها پخش شده بود، لذا با 10 روز کسر حقوق، درج در پرونده و تعویق یکی از پایه های شغلی جریمه شدم...