• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لینوکس آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ببخشید

اون موقع واقعا لینوکس مصیبتی بود. من چند بار طی ۷ـ۸ سال کذشته خواستم لینوکس استفاده کنم و هر بار بیشتر از یک روز دوام نداشته
راستش خیلی وقته نصب و راه اندازی لینوکس کار خاصی نیست، حداقل از سال ۹۰ مطمئنم اینو.

راستش خیلی وقته نصب و راه اندازی لینوکس کار خاصی نیست، حداقل از سال ۹۰ مطمئنم اینو.
اره دیگه مشکل خاصی نیست نصب و راه اندازیش ولی برای ویندوزیا و کسانی که کارشون کُد و اینا نیست همون ویندوز خوبه😃

توی یوتوب کانال‌هایی مثل ltt میگفتن که برای گیم‌ هم لینوکس خوبه!

اره دیگه مشکل خاصی نیست نصب و راه اندازیش ولی دیگه برای ویندوزیا و کسانی که کارشون کُد و اینا نیست همون ویندوز خوبه😃

ببین اینکه می‌گن لینوکس برای گیم و حتی رندر مناسبه، دلیلش اینه که بازدهی بهتری داره برای اجرا اما اینکه توی این مورد ها عقب مونده از ویندوز دلیلش اینه که شرکت ها به دلایل مختلفی تمرکزشون برای تولید برنامه سمت ویندوزه.

حقیقتا لینوکس پیچیده تر از ویندوز نیست (نصب برنامه رو مقایسه کن توی لینوکس با ویندوز، همیشه همه چی توی یه سری ریپازیتوری هست و مطمئن نصب می‌شن) ولی موضوع اینه که وقتی آشنایی نداشته باشی جدیده، و بدتر از اون، اگه قبلش با ویندوز آشنا شده باشی و بخوای سیستم عاملتمثل اون کار کنه،دیگه لینوکس خیلی غریب بنظر می‌رسه)
برای همین برای یوزر عادی بهتره.
ولی کاملا قبول دارم حرفت رو.

بیشتر از ۸۰ درصد بازی‌های سنگین معروف استیم روی استیم‌دک(کنسول دستی استیم که از لینوکس استفاده می‌کنه) عملکرد بهتری دارن در مقایسه با یک سیستم ویندوزی با مشخصات مشابه.

Back
بالا