واقعا چرا؟؟

• شروع کننده موضوع

erfan_ashorian

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
2
شهر
تهران
دانشگاه
_ان شا الله قوزاباد
رشته دانشگاه
_علوم کامپیوتر(البته در این
سلام! :D
نمیخوام ژست این روشن فکرارو بگیرم یا نصیحت کنم(من کیم اصلا که بخوام حرف بزنم؟ ^#^)کلا فقط یه سوال دارم :
یادمه اون موقع ها که تازه اومده بودم تو سمپادیا گفتم خب حتما باید جای خیلی علمی ای باشه و از این جور حرفا اما بعد از مدتی به نتایج زیر رسیدم:
1)طرف اگه بره فیزیک پست بزاره نسبیتو کامل ثابت کنه کمتر لایک میخوره تا این که بره تو پ نه پ پست بزاره تازه اونم یه چیز خیلی مسخره!
2)در طول روز که بچه ها مدرسن(تقریبا بین 7 تا 12)با این که انتظار میره کسی نباشه خیلیا هستن و دارن پست هایی نظیر سوتی ها و پ نه پ و د نه د را با سرعت نور به اهداف متعالیش میرسونن!
3)تعریف خلاقیت رو هم فهمیدیم: پ نه پ ساختن-د نه د ساختن-جمله سازی-من که دروغ نمیگم-بالاخونه رو دادی اجاره!
4)اگه احیانا یه بدبختی بیاد و واقعا پست درست حسابی بزاره پستش کلا تا 3 تا پیش میره مثلهhttp://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,85509.0.htmlاما پ نه پ تا 37 صفحه پیش میره :-\ :O
بازم میگم دوستان من خودم هم تو پ نه پ هم تو سوتی ها هم تو جمله سازی نوشتم ولی خب واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟

A.maede

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اهواز
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی ایلام
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : واقعا چرا؟؟

بس که تو مدرسه درس میخونیم و تو خونه هم 24 ساعته کتاب به دستیم وقتی یه وقت آزاد گیر میاریم و میپریم سمپادیا،حوصله انجمن های علمی و تخصصی رو نداریم و همه سر از انجمن های باحال و غیر درسی درمیاریم!
البته یه چیز بگم ها بعضی از مطالب انجمن های علمی هم خیلی سطح بالاست و من خودم به شخصه چیزی ازشون نمیفهمم،باید یه فکری هم به حال این کرد!

GSTfire

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

موافقم
من خودم یه تاپیک تو بخش خاطرات زده بودم که البته درسته که علمی نبود ، اما با اینحال بازم پاسخی بهش داده نشد و امروز رفتم و دیدم حذف شده ! بنظرم تاپیک جالبی بود ، خواسته بودم که هرکی معلمایی که تو سمپاد داره و داشته رو اگه یادشه نام ببره ! شاید می تونست تقدیری از معلم هامون باشه ، اما خب انگار سوتی هایی که بچه ها دادن یا خاطرات ضایع شدنشون سر کلاس خیلی جذاب تر از تقدیر از معلماشونه :)
البته در مورد مباحث علمی یک چیزی رو باید بگم ، اونم اینکه افراد خیلی کمی هستن که سمپادین ، تو سمپادیا عضون ، و در یک زمینه علمی علاقشون مشترکه ، و حرفی هم واسه گفتن تو اون زمینه علمی دارن ! امیدوارم متوجه منظورم بشین .
تاپیک های علمی ، علاقه مشترک همه نیستن ، مثلا این لینکی که زدین ، مورد علاقه هر کسی نیست ، اما تاپیک های جوک و حرفای خنده دار و اینا رو حتی یه سمپادی 12 ساله هم می پسنده !

ارنواز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 / فرهنگ
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
باستان شناسی

چون بچه های سمپادی فکرشون همه جاهست غیر درس!

haniiii

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

چون انقد تو زندگی و درس غرقن که تینجا تنها گریز از درس و زندگیه....
یه مدت کوتاه هم از درس دور شدن غنیمته

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

تاپیکتون به انجمن خلاقیت مربوطه؟ :-/
به انجمن نظرات و پیشنهادات منتقل میشه :)

بالا