واقعا چرا؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع erfan_ashorian
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

erfan_ashorian

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
2
شهر
تهران
دانشگاه
_ان شا الله قوزاباد
رشته دانشگاه
_علوم کامپیوتر(البته در این
سلام! ;D
نمیخوام ژست این روشن فکرارو بگیرم یا نصیحت کنم(من کیم اصلا که بخوام حرف بزنم؟ ^#^)کلا فقط یه سوال دارم :
یادمه اون موقع ها که تازه اومده بودم تو سمپادیا گفتم خب حتما باید جای خیلی علمی ای باشه و از این جور حرفا اما بعد از مدتی به نتایج زیر رسیدم:
1)طرف اگه بره فیزیک پست بزاره نسبیتو کامل ثابت کنه کمتر لایک میخوره تا این که بره تو پ نه پ پست بزاره تازه اونم یه چیز خیلی مسخره!
2)در طول روز که بچه ها مدرسن(تقریبا بین 7 تا 12)با این که انتظار میره کسی نباشه خیلیا هستن و دارن پست هایی نظیر سوتی ها و پ نه پ و د نه د را با سرعت نور به اهداف متعالیش میرسونن!
3)تعریف خلاقیت رو هم فهمیدیم: پ نه پ ساختن-د نه د ساختن-جمله سازی-من که دروغ نمیگم-بالاخونه رو دادی اجاره!
4)اگه احیانا یه بدبختی بیاد و واقعا پست درست حسابی بزاره پستش کلا تا 3 تا پیش میره مثلهhttp://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,85509.0.htmlاما پ نه پ تا 37 صفحه پیش میره :-\ :o
بازم میگم دوستان من خودم هم تو پ نه پ هم تو سوتی ها هم تو جمله سازی نوشتم ولی خب واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ : واقعا چرا؟؟

بس که تو مدرسه درس میخونیم و تو خونه هم 24 ساعته کتاب به دستیم وقتی یه وقت آزاد گیر میاریم و میپریم سمپادیا،حوصله انجمن های علمی و تخصصی رو نداریم و همه سر از انجمن های باحال و غیر درسی درمیاریم!
البته یه چیز بگم ها بعضی از مطالب انجمن های علمی هم خیلی سطح بالاست و من خودم به شخصه چیزی ازشون نمیفهمم،باید یه فکری هم به حال این کرد!

موافقم
من خودم یه تاپیک تو بخش خاطرات زده بودم که البته درسته که علمی نبود ، اما با اینحال بازم پاسخی بهش داده نشد و امروز رفتم و دیدم حذف شده ! بنظرم تاپیک جالبی بود ، خواسته بودم که هرکی معلمایی که تو سمپاد داره و داشته رو اگه یادشه نام ببره ! شاید می تونست تقدیری از معلم هامون باشه ، اما خب انگار سوتی هایی که بچه ها دادن یا خاطرات ضایع شدنشون سر کلاس خیلی جذاب تر از تقدیر از معلماشونه :)
البته در مورد مباحث علمی یک چیزی رو باید بگم ، اونم اینکه افراد خیلی کمی هستن که سمپادین ، تو سمپادیا عضون ، و در یک زمینه علمی علاقشون مشترکه ، و حرفی هم واسه گفتن تو اون زمینه علمی دارن ! امیدوارم متوجه منظورم بشین .
تاپیک های علمی ، علاقه مشترک همه نیستن ، مثلا این لینکی که زدین ، مورد علاقه هر کسی نیست ، اما تاپیک های جوک و حرفای خنده دار و اینا رو حتی یه سمپادی 12 ساله هم می پسنده !

چون بچه های سمپادی فکرشون همه جاهست غیر درس!

چون انقد تو زندگی و درس غرقن که تینجا تنها گریز از درس و زندگیه....
یه مدت کوتاه هم از درس دور شدن غنیمته

تاپیکتون به انجمن خلاقیت مربوطه؟ :-/
به انجمن نظرات و پیشنهادات منتقل میشه :)

Back
بالا