به نقل از WILD EAGLE :خواهشن توضیح نیز بدهید
به نظر من پول حرفه اول رو میزنه چون هرکی موتورش قوی تر باشه تو تناب کشی برنس اما ایده و طرح نیز مهمه B-) B-) B-)
اول که طرف نادکو نرو چون فقط خرج کردن پوله! (از روی تجربس که میگما!) ربات های جنگجو هم خرج داره ولی مهم کنترل کردن و مکانیکه رباته!به نقل از WILD EAGLE :ولی معلم ما که تو شرکت نادکو هست و البته داور مسابقاتم هست میگفت بهتره ربات جنگجو نسازید چون هر چی بیشتر پول بده برندس B-) B-) B-) B-)
درست میگه اصل جنگجو اوپراتورشه چون کنترل ربات از موتور و ... همش تحت کنترل اوپراتوره!!!!!به نقل از khashayarfn :اول که طرف نادکو نرو چون فقط خرج کردن پوله! (از روی تجربس که میگما!) ربات های جنگجو هم خرج داره ولی مهم کنترل کردن و مکانیکه رباته!
دمت گرم!به نقل از khashayarfn :اول که طرف نادکو نرو چون فقط خرج کردن پوله! (از روی تجربس که میگما!) ربات های جنگجو هم خرج داره ولی مهم کنترل کردن و مکانیکه رباته!
به نظر من خلاقیت خیلی مهم تر از پوله ولی پول هم خیلی مهمه.مثلا من خیلی برای روباتم پول خرج نکردم ولی از حریفم که بیشتر پول خرج کرده بود(رباتش اینو داد میزد!)بردم!!!به نقل از Nima.R :ولی معلم ما که تو شرکت نادکو هست و البته داور مسابقاتم هست میگفت بهتره ربات جنگجو نسازید چون هر چی بیشتر پول بده برندس B-) B-) B-) B-)
جنگجو برای کجا؟ چقدر میخوای هزینه کنی؟ با چه قوانینی؟ اینه خیلی مهمه!به نقل از fatishar :بچه ها من باید یه ربات جنگجو بسازم و هیچ اطلاعاتی هم ندارم
اگه میشه درباره استفاده از چه قطعات و... کمکم کنید