چه قدر فکر می کنیم ؟

• شروع کننده موضوع

Senpai

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
سلام
تا حالا نشستید حساب کنید که روزی چه قدر فکر می کنید ؟ مثلا یک دقیقه ، دو دقیقه ؟
می دونیم که مهم ترین عامل برای فلسفه و منطق ، فکر کردن است و بعد هم درست فکر کردن... حالا به نظر شما ، ما حتی وقتی در این فروم می خواهم جواب هم دیگر رو بدیم ، چه قدر فکر می کنیم ؟ یک ثانیه ، دو ثانیه ، هیچ چی ... :)

البته موضوع اصلی این هست که فکر کردن با تخیل و خواب و خیال رفتن فرق داره ... فکر کردن کار دقیق روی داده ها برای ایجاد اطلاعات جدید است... با این تعریف ، حالا چقدر فکر می کنیم ؟
ما بیشتر خیال می کنیم و در حال خیال پردازی هستیم... کمتر می شه که بشینیم فکر کنیم... تا اونجا که در مزایای بازنشستگی می خوندم یکی این هست که « وقت فکر کردن داری » :))

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه
پاسخ : چه قدر فکر می کنیم ؟

اول از همه بگم که خودم فقط شبا موقع خواب(تازه اگه خسته نباشم :D)یه مقداری فکر متفرقه میکنم.
فروم هم که آره فک میکنم ولی نه خیلی...
واقعا هم از مزایای بازنشستگی این هس...
برای همینه(شاید)که پیر ها بیشتر از ما می فهمن...
دیگه وقت دارن دقیقا به عاقبت موضوعات فکر کنن :)
ولی خوب مام وقت زیاد داریم اما پشت کامپیوتر وامثالش هدر میدیمش ~X(

+راستی یه جمله ی جالب:
اگه ما آدما به اندازه ای که فکر می کنیم حرف بزنیم چه سکوتی دنیا رو فرا می گیره....

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

یعنی چی چقدر فکر میکنین؟آدما همیشه دارن به یه چیزی فکر میکنن. حالا ممکنه این فکر کردن مفید نباشه یا حتی با اراده خودشون نباشه.
1 دقیقه به هیچی فکر نکن!
میتونی؟

jamkaran

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

سلام.
1. جقدر در 24 ساعت فکر میکنیم؟ و چقدر باید فکر کنیم؟
2. ذهن و فکر در حال فعالیت دائمی است، مگر در حال خواب که روح مقداری از بدن آزاد میشود. اما موضوع اینجاست که فکر کردن هم مانند خوابیدن، غذا خوردن، اقامه نماز، درس خواندن، و ... باید زمانی مخصوص و حالتی ارادی و با نیت و هدفمند داشته باشد.
3. برای فکر کردن ارادی و هدفمند و مفید نیاز به دو چیز داریم: زمان مخصوص و مشخص شده (مثلا بین الطلوعین) و موضوع مشخص.
4. تا جوانیم باید جواب سؤالات اساسی زندگیمان را پیدا کنیم.
عید غدیر بر شما مبارک

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

این فکر کردن خیلی مهمه ! من فکر می کنم ما جامعه‌ای داریم که واقعن کم فکر می کنند ! چون بچه ها از بچگی یاد نگرفتن فکر کنن ! و این خیلی بـده ! راه حلشم هیچی نیسـت جز عوض کردن سیستم آموزش !
من خودم واقعا نمی دونم چه قدر فکر می کنم ؛ امـّا فقط می دونم ما توی ِ همین سنـا هستیم که میتونیم ذهن خودمون رو به سمت ِ فکر کردن و تجزیه و تحلیل ببریم !

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

آره منم با ساینا موافقم ! یعنی شما ببینید ، قشر عظیــــمی از مردم فقط در روز به کارهایی که باید بکنن ، ( و نه حرف هایی که باید بزنن ) ، چیز هایی که باید بخورن ، ساعتی که باید بخوابن ! ( تازه یه سری همینا رم همین طوری انجام میدن - بدون فکر - )

اما خب یه سری فکرا واقعا مخرّبه.
مثن هی بشینی به اتفاقایی که تموم شده رفته ، فکر کنی !

که دقیقا مشکل من اینه که به هر چیز مفتی حاضرم ساعت ها فکر کنم ! :D

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

به نقل از آناهید :
یعنی چی چقدر فکر میکنین؟آدما همیشه دارن به یه چیزی فکر میکنن. حالا ممکنه این فکر کردن مفید نباشه یا حتی با اراده خودشون نباشه.
1 دقیقه به هیچی فکر نکن!
میتونی؟
خیلی باهات موافقم که نمیتونیم یه دیقه به هیچی فکر نکنیم
از نظر من فکر کردن ارادی نیس ،موضوعی که راجع بهش فک میکنیم ارادیه!
حالا هم شاید موضوع تاپیک فکر عقلانیه !!
موافقم که تعجب کنین این دیگه چه صیغه ایه!
اما واقعا هست.
اگه بخوایم در روز لیست بگیریم که به چه چیزایی فک میکنیم،شاید چن روز بعد به بیشتر از نصفش بخندیم.
الان اگه بگی "پس ما دیگه به هیچی فک نکنیم چون نصفش الکیه "حرفم باید تکذیب بشه اما فکر درست اونه که به نتیجه پرداخته بشه.
این صرفاً نظر و برداشت منه!...

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای
پاسخ

من متاسفانه یا خوشبختانه این اواخر اونقدر فکرم مشغول اثبات خدا بوده که دیگه زندگی برام نذاشته. کلا فکر کردن رو دوست دارم.

.samin

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه
پاسخ : پاسخ

به نقل از James Hetfield :
من متاسفانه یا خوشبختانه این اواخر اونقدر فکرم مشغول اثبات خدا بوده که دیگه زندگی برام نذاشته. کلا فکر کردن رو دوست دارم.

مسئله اثبات وجود خدا فلسفه نیست سفسطه است!

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای
پاسخ

سفسطه هم زیر مجموعه ی فلسفه است !

.samin

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه

سفسطه بازی با کلماته و بی نتیجه اس!
فقط ذهن رو خسته میکنه!
منطق به ما می گوید :
هر ادعایی اعم از نفی یا اثبات ، باید با دلیل باشد ...در غیر اینصورت از نظر منطق مردود است ...به زبان ساده :تو ادعا می کنی خدا نیست ... موظف هستی ادعای خود را ثابت کنی ...من ادعا کنم خدا هست ، موظفم ادعای خود را ثابت کنم ...با دلیل و منطق ...فرقی نمی کند ...هر دو ادعا هستند ...حالا اگر کسی ادعایی نکند اما به یکی از این دو ادعا (وجود یا عدم وجود خدا)معتقد باشد یا نباشد ، کسی نمی تواند از او تقاضای استدلال کند ...چون ادعایی نکرده تا ادعایش را ثابت کند ...
منطق می گوید :
اصل با استدلال است ...نه چیز دیگر ...

ولی اگر بخواهید میتونم طوری براتون وجو خدا رو اثبات کنم...
خوشحالم که اطلاعات اینترنت را کاملا متفاوت برداشت کرده اید...چیزی که دیگران نامش را گویند اشتباه...

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای
پاسخ

خیلی ممنون ! چون وظیفه ی اثبات خدا به عهده ی خودمه نمیتونم ازتون درخواست کنم که برام ثابت کنید. تا حالا تقریبا برام ثابت شده. البته نه 100%. در ضمن خیلی وقتا فلسفه هم جواب نداره و بی نتیجه س. برای مثال 2 تا سوال میکنم : تو کیستی ؟ و آیا خدا میتواند سنگی بسیار سنگین بیافریند که خودش هم نتواند آنرا بردارد؟

.samin

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه
پاسخ : پاسخ

به نقل از James Hetfield :
خیلی ممنون ! چون وظیفه ی اثبات خدا به عهده ی خودمه نمیتونم ازتون درخواست کنم که برام ثابت کنید. تا حالا تقریبا برام ثابت شده. البته نه 100%. در ضمن خیلی وقتا فلسفه هم جواب نداره و بی نتیجه س. برای مثال 2 تا سوال میکنم : تو کیستی ؟ و آیا خدا میتواند سنگی بسیار سنگین بیافریند که خودش هم نتواند آنرا بردارد؟

من نیمخوام فلسفی ثابتش کنم...
یه تاپیک میزنم براتون لینک میدم که بیایین و شرکت کنید... جوابتونو میگیرین...
خیلا گرفتن...

• شروع کننده موضوع

Senpai

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

سلام
خیلی متشکر که دوستان از بحث اصلی تاپیک منحرف می شن و برای هم کرکری می خونن...
فلسفه یعنی حقیقت گرایی ... سفسطه مقابل اون قرار می گیره که یعنی ادعای عدم حقیقت و واقعیت.
اگه هم می خواید چیزی پیدا کنید که فسلفه در موردش نمی تونه حرف بزنه ، روی این فکر کنید « من درک کننده ، چه واقعیتی دارم » یا « واقعیت اشیاء چیست » و ... که فلسفه جوابی برای این ها نداره چون اصلا وظیفه فلسفه نیست :)

الناز س

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
96

سر مسائل ریاضی فک میکنیم ???
توی دعوا ها برای حاضر جوابی فک مکنیم #S-:
واسه تقلب کردن فک میکنیم (;
واسه بیرون رفتن زیاد می فکریم(نق زدن به بابا ومامان) ^#^
موقع خواب فک میکنیم
آماده کردن کتاب ها زیاد فکر میکنیم ???
واسه نظام جدید هم خـــــــیــلی فک می کنیم :-w(چون سال بعد اولی برای اذیت کردن نداریم :()
کلا از این قبایل زیاد فک میکنیم

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

ببینید انسان همیشه در حل فکر کردنه، پس غلطه اگه بگیم انسان بعضی اوقات فکر نمیکنه بلکه داره توهم میزنه یا تخیله یا هرچیزه دیگه ای، چرا؟
چون هیچ وقت پیش نیومده که مثل یه تیکه چوب همین جوری وایسیم و هیچ کاری نکنیم! ذهن چیزیه که میشه گفت کاملا ارادی نیست! حتی وقتی که میگن آرامش داشته باش و به هیچی فک نکن در واقع غلطه! چون شما در اون لحظه دارید فک می کنید که به هیچی فک نکنید!
مورد بعدی اینکه انسان در خواب هم فکر میکنه و تصمیم میگیره، خواب فقط یه مکان مجازی محسوب میشه، شما توی اون محیط قرار میگیرید! ولی با درک و فهم و عقل خودتون کنش و واکنش انجام می دیدید.پس تفکر در خواب هم وجود داره چرا که وقتی ما خواب میبینیم خودمونیم در یک فضای مجازی، اگه بگیم توو خواب تفکر وجود ندارهمثل اینه که در حال دیدن یه فیلم 3D باشیم.! :))
*انسان همیشه فکر میکنه و ذهن همیشه در حال فعالیته
*خواب دیدن با تفکر همراهه

YaYa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
FRZ1

من كلا درباره همه چي ميفكرم.....اصلا سن ما انطوريه....همش هي ميفكريم ميفكريم...خيال پردازي ميكنيم واسه خودمون! فقط بايد مواظب باشيم وقتمونو خيلي نگيره. ;;)

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

راجع به چی ! لباسی که دیشب دخترخاله ی عمه ی پسردایی همسایه ی مادربزرگ پوشیده بود یا به این که چرا جهان آفریده شده !

only0

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4کرج
شهر
کرج
دانشگاه
هنوز جوابا نیومده....

به نقل از YaYa :
من كلا درباره همه چي ميفكرم.....اصلا سن ما انطوريه....همش هي ميفكريم ميفكريم...خيال پردازي ميكنيم واسه خودمون! فقط بايد مواظب باشيم وقتمونو خيلي نگيره. ;;)
واااااااااا! حداقل میگفتی فکر (بد) نباید وقتمون رو بگیره! :Oکاری بهتر از فکریدن سراغ داری؟ البته نه فکریدن محض...ولی بالاخره کار خوب هم نتیجه ی فکر خوبه.
نتیجه ی زیادی غرق شدن تو فکر من این بوده که از اسلام به نیهیلیسم و از آرزوی جاودانگی به خوکشی رسیدم.....

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

ببینید کلا فکر کردن یه تمرین فوق العاده‌ست برای مغز . سعی کنید زیاد فکر کنید . مثلا یه مسئله‌ی هندسه‌ی ساده‌رو ، تا دو تا ایده زدید و جواب نداد نرید جوابش رو ببینید ، یه ذره تامل کنید روش ، فکر کنید ، خیلی تاثیر داره . کسایی که تو این سن عادت نکنن فکر کنن ، بزرگتر که شدن دیگه بخوانم خیلی سخته .

بعد یه چیز دیگه هم که خیلی خیلی توی زندگی کمک می کنه تمرین " تفکر منطقی" ـه . استراتژی های حل مسائل ، تمارین هندسه و اینا ... خیلی کمک می کنن که ما منطقی فکر کنیم . بعد یه مدت احساس می کنید که مغزتون منسجم تره !

بالا