!wow

• شروع کننده موضوع

kahrupay

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
karaj
Wow! Signal چیست

Wow! Signal یک سیگنال رادیویی قوی پهنای باند باریک بود که توسط "جری آر. اهمان" در 15 آگوست 1977 دریافت شد. دلایل محکمی وجود دارد که تایید می کند این سیگنال که از یک منشای غیرخورشیدی و غیر زمینی بالقوه ارسال شده است.

رادیو تلسکوپ "گوش بزرگ" توانست به مدت 72 ثانیه "واوو! سیگنال" را ثبت کند اما پس از آن دیگر هرگز نتوانست دوباره چنین سیگنالی را ردیابی کند.

با اعلام خبر دریافت این سیگنال توسط پروژه "ستی"، بسیاری از رسانه ها توجه خود را به سوی مسئله احتمال حیات و هوش فرازمینی معطوف کردند.

این سیگنال به صورت یک کد الفبایی 6EQUJ5 دایره ای نشان داده شد. این کد، شدت تغییرات این سیگنال را نشان می دهد.
بسامد این کد برابر با هزار و 420 مگاهرتز با دو ارزش متفاوت 1420.356 مگاهرتز و 1420.4556 مگاهرتز به دست آمد.

بسامد هزار و 420 برای محققان "ستی" بسیار حائز اهمیت بود چراکه بسامد هیدروژن به عنوان فراوان ترین عنصر در جهان در حدود هزار و 420 مگاهرتز است. بنابراین، ممکن است فرازمینی ها از این بسامد برای ارسال یک سیگنال قوی استفاده کرده باشند.

دوستان ببخشید من هر کاری کردم تصویرش نیومد ولی شما می تونید تو google سرچ کنید میاد! :D

منبع:google

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : !wow

مگه ارسال سیگنال لزوماً هوش فرا زمینی‌ میخواد که بش ربطش میدن؟

ممکنه این سیگنال به واسطه یه فرایند از هر جای کیهان اومده باشه! :-??

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی