- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
هنرمند نیستم. چیز زیادی هم از هنر سر در نمیارم. قبلا هم آدم بسیاری بیذوقی بودم و از دیدن یک نقاشی یا گوشدادن یک آهنگ یا دیدن یک فیلم و خلاصه از مشاهده یک اثر هنرمندانه هیچ ذوقی در من ایجاد نمیشد و هیچ حسی نداشتم. بعد از مدتها سعی و تلاش در جهت دیدن زیبایی در هر چیز تونستم ذوق هنریم رو تحریک کنم تا حداقل بتونم لذت ببرم از بسیاری اثرهای هنرمندانه. البته هنوز هم خیلی عقبم ولی خب بهتر از قبلم.
شما هم حتما خیلی آدمها رو دیدید که ذرهای هنر و ذوق تو وجودشون نیست. مثل کسانی که تنها از دیدن فیلم اخراجیها لذت میبرند چون میشه زیاد خندید توش ! هر فیلم ٬ نقاشی یا موسیقی رو بیخود میدونن و هیچ واکنشی بهش نشون نمیدن.
با این آدمها چیکار کنیم؟ چجوری حالیشون کنیم که بابا بهخدا این آهنگه خیلی قشنگه ٬ خیلی هنرمندانهست و خلاصه برای چیزهای دیگه؟ نمیگم حرفهای بشن اما خب یک حداقل ذوق هم لازمه.
شما هم حتما خیلی آدمها رو دیدید که ذرهای هنر و ذوق تو وجودشون نیست. مثل کسانی که تنها از دیدن فیلم اخراجیها لذت میبرند چون میشه زیاد خندید توش ! هر فیلم ٬ نقاشی یا موسیقی رو بیخود میدونن و هیچ واکنشی بهش نشون نمیدن.
با این آدمها چیکار کنیم؟ چجوری حالیشون کنیم که بابا بهخدا این آهنگه خیلی قشنگه ٬ خیلی هنرمندانهست و خلاصه برای چیزهای دیگه؟ نمیگم حرفهای بشن اما خب یک حداقل ذوق هم لازمه.