- شروع کننده موضوع
مهسا 1376
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمانشاه
"من فرشته کوچولویی که به کمکتون نیاز دارم !"
یه چند روزی میشه که یه پسر کوچولو به نام امیرمحمد علیزاده که یک و نیم سالشم بیشتر نیست توی یه حادثه ناراحت کننده سماور که آب جوش داشته برگشته روش...
خانواده امیر محمد با دوتا خانواده دیگه توی یه خونه ای که دو تا اتاقم بیشتر نداره زندگی میکنه... یه خونه خیلی کوچولو تو خیابون خلازیر ( خیابان سهیل) .
خیلی طول کشید تا امیر محمد رو برسونن به یه بیمارستان که کارش سریع تر انجام شه...
اولش اونو بردن به درمانگاه نزدیک خونشون اما حالش خیلی وخیم تر از این حرفا بود... پس از چند ساعت سر در گمی خیابونای تهران بردنش به بیمارستان سوانح و سوختگی مطهری .....
همین سر در گمی چند ساعته باعث به کما رفتن امیر محمد شد...
دکترا گفتن تو بهترین حالتش ما نیاز به ده میلیون پول نیاز داریم ...
متاسفانه این خانواده بیمه نیستن... و توانایی پرداختن این مبلغ را ندارند.
راستش ما فکر کردیم شاید توی این دنیا هم هنوز یکی هست که به جز خودش به کسای دیگه هم فکر کنه...
خیلی خوب میشه اگه زود تر این پول جمع شه و حالش از اینی که هست بد تر نشه...
تا الان به لطف خدا حدود دو میلیون جمع شده...
بچه های سمپادی امیر محمد کوچولو به کمکتون نیاز داره !
ممنون میشیم اگه کمکش کنین...
"اگه شماره حساب خواستین به من یا meli پ.خ بزنین"
یه چند روزی میشه که یه پسر کوچولو به نام امیرمحمد علیزاده که یک و نیم سالشم بیشتر نیست توی یه حادثه ناراحت کننده سماور که آب جوش داشته برگشته روش...
خانواده امیر محمد با دوتا خانواده دیگه توی یه خونه ای که دو تا اتاقم بیشتر نداره زندگی میکنه... یه خونه خیلی کوچولو تو خیابون خلازیر ( خیابان سهیل) .
خیلی طول کشید تا امیر محمد رو برسونن به یه بیمارستان که کارش سریع تر انجام شه...
اولش اونو بردن به درمانگاه نزدیک خونشون اما حالش خیلی وخیم تر از این حرفا بود... پس از چند ساعت سر در گمی خیابونای تهران بردنش به بیمارستان سوانح و سوختگی مطهری .....
همین سر در گمی چند ساعته باعث به کما رفتن امیر محمد شد...
دکترا گفتن تو بهترین حالتش ما نیاز به ده میلیون پول نیاز داریم ...
متاسفانه این خانواده بیمه نیستن... و توانایی پرداختن این مبلغ را ندارند.
راستش ما فکر کردیم شاید توی این دنیا هم هنوز یکی هست که به جز خودش به کسای دیگه هم فکر کنه...
خیلی خوب میشه اگه زود تر این پول جمع شه و حالش از اینی که هست بد تر نشه...
تا الان به لطف خدا حدود دو میلیون جمع شده...
بچه های سمپادی امیر محمد کوچولو به کمکتون نیاز داره !
ممنون میشیم اگه کمکش کنین...
"اگه شماره حساب خواستین به من یا meli پ.خ بزنین"