من راهنمایی بودم میرفتم ولی فک کنم قلمچی بهتر باشه ها در مورد دبیرستان هم اطلاع ندارم
اولین آزمونا سوالاش آسون بود بعد یهو سخت شد
کلاسای المپیادم نمیدونم
مگه مدرسه ی خودتون کلاس نداره؟،برای مرحله 1 هر سال المپیاد مجازی برگزار میشه ،irysc هم آزمون داره،جامعه آماریش هم بد نیست،ولی موسسات از لحاظ جامعه آماری خوب نیستن،سطح سوالاشو ام خبر ندارم،،اینا واسه مرحله 1 هستش یا مرحله 2؟مرحله 1 اگه باشه این همه دنگ و فنگ نداره ،همون یدونه بدی کافیه،نمرشم قابل قبول باشه،
فعلا 1. نميدونم 2 هم داره يا نه.
شايد شركت نكنم. چون بايد بريم خود مدرسشون. كه اين يه كم كار رو سخت ميكنه!
شايدم رفتم!!!
شما خودتون آزموناي سايت مهندس خلينا رو ميدادين؟
مرحله 1 که 2 تا مرحله 1 دادیم مربوط به چند سال پیش ،یکی تو خونه ،یکی ام تو مدرسه ازمون گرفتن ،که یکیش که مدرسه گرفت تکراری بود برام،مرحله 2 ام ماهی یه بار آزمون میدادیم،هدف بیشتر شرایط سر امتحان نشستن و تقویت نوشتن مساله بود،حدودی ام می گفتن چه نمره ای خوبه،من آزمون های سایت مهندس خلینا رو ریاضی شو ندادم،ولی بقیه رشته هارو اونطور که شنیدم خوبه،الان ام ماهی یه بار آزمون داره،،خیلی دنبال این نباشید که یه آزمون پیدا کنید با جامعه آماری زیاد که توش بهتون رتبه بدن بعد با این رتبه بخواید بگید من قبول میشم یا نه، اکثر و المپیاد ها حول و حدود نمرشون یه عذ با نوسان پایینه،مثلا تو المپیاد ریاضی اگه از 6 سوال 4 تا سوال حل کنید معمولا قبول میشید،اگرم نمره میره بالا امتحان راحته نه اینکه همه کلا قوی باشن یه سال و بالا بزنن،شما باید سعی کنید که به اون حد قبولی برسید،همین،گول این آزمون و اون آزمونو نخورید،همین راهی که گفتمو دنبال کنید